Hiç bir açıklama yapmıyorsunuz.
1- Tek bir karaktere kullanıldığını,
2- Sadece 1 defaya mahsus kullanılabildiğini, (bu durumda klan değiştiren eski klanına dönem için tekrar almak zorunda bu ürünü)
Resmen dolandırıyorsunuz.
Klan Değiştirme Dükkan'da!
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Re: Klan Değiştirme Dükkan'da!
Klan Değiştirme ürünü tek kullanımlık bir üründür. Mantıksal olarakta sürekli klanlar arasında yer değiştirilmesini sağlayan bir ürün olması mümkün olamaz. Bu özellik aslında diğer klana geçmek isteyen fakat kazandığı Şan Puanları ve Klan Parasını kaybetmemek için bulunduğu klandan ayrılamayan oyuncularımıza kolaylık sağlamak amacıyla yayınlanmıştır.Ahiret yazdı:Hiç bir açıklama yapmıyorsunuz.
2- Sadece 1 defaya mahsus kullanılabildiğini, (bu durumda klan değiştiren eski klanına dönem için tekrar almak zorunda bu ürünü)
Klan değiştirme ürünü, güvenlik gereği kullanıldıktan sonra seçilen karakterin klanını ertesi gün sunucu güncellemesinde değişmektedir.
Aha açığınızı yakaladım:)
Lodos olan biri Lodoslar dan bir loncaya üye olup klan değiştirirse o loncadan ayrılmış mı olacak ?
Lodos olan biri Lodoslar dan bir loncaya üye olup klan değiştirirse o loncadan ayrılmış mı olacak ?
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Loncadayken Klan değişikliği işlemlerine izin vermiyoruz. Bir klana bağlı loncadaki kişi klan değişikliği başvurusu yapamaz.Pangea yazdı:Aha açığınızı yakaladım:)
Hatta kişi başvuruyu geçse dahi sabah güncelleme sırasında klan değişikliği yapılmaz.
Bunun yanında klan değişikliği başvurusu yapan karakter aynı gün içerisinde loncaya katılırsa, ertesi sabah güncellemede yeni klan ile loncanın klanı aynı değilse güvenlik nedeniyle loncadan çıkarılır.
- YARDIMCI
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Böyle şeylerin dükkanın ilk zamanları gelmesi gerekti. Ara ara yenilik yapıp oyuncuları tutmak yerine aksine bazen sinir edip soğutuyorsunuz :evil:
Bazıları verdikleri mücadeleye bağımsızlık diyorlar.
Dünyanın gücüne petrol bekçiliği yapma ne zamandan beri
bağımsızlık mücadelesi oldu? [/center]
Dünyanın gücüne petrol bekçiliği yapma ne zamandan beri
bağımsızlık mücadelesi oldu? [/center]
Şimdi öyle diyorsun da açıklama neden yapmıyorsun. Ben ürünü aldım tek karaktere uygulandığını gördüm ( aynı üyelikteki tüm karakterler sanıyordum) ve bu hak 1 kerelikmöiş (eski klanıma dönmek için 1 kere daha almam gerekiyor) neden açıklamıyorsunuz. Hakkımı kullanmadım, boşa giden para. Akçelerimin iade edilşmesini istiyorumNerull yazdı:Klan Değiştirme ürünü tek kullanımlık bir üründür. Mantıksal olarakta sürekli klanlar arasında yer değiştirilmesini sağlayan bir ürün olması mümkün olamaz. Bu özellik aslında diğer klana geçmek isteyen fakat kazandığı Şan Puanları ve Klan Parasını kaybetmemek için bulunduğu klandan ayrılamayan oyuncularımıza kolaylık sağlamak amacıyla yayınlanmıştır.Ahiret yazdı:Hiç bir açıklama yapmıyorsunuz.
Klan değiştirme ürünü, güvenlik gereği kullanıldıktan sonra seçilen karakterin klanını ertesi gün sunucu güncellemesinde değişmektedir.
Gereksiz bir ürün gibi geldi bana ama eö geneli lodos oldundan herelde o bakımdan çıktı bu olay şimdi arz olup kp kasıcakalar sonra klan değişip lodos olcaklar
lonca geldi geleli çok az arz görür olduk e ö
Değişik bir ürün, klan parası biriktirmekte zorlananlar için iyi olmuş. Hayırlı olsun.
2009-2013
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
İkv dünyasına hayırlı ugurlu olsun. Güzelbi eklenti oldu bu. :arrow:
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ