Klan Değiştirme Dükkan'da!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Klan Değiştirme Dükkan'da!

Mesaj gönderen Ahiret »

Hiç bir açıklama yapmıyorsunuz.
1- Tek bir karaktere kullanıldığını,
2- Sadece 1 defaya mahsus kullanılabildiğini, (bu durumda klan değiştiren eski klanına dönem için tekrar almak zorunda bu ürünü)
Resmen dolandırıyorsunuz.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Ahiret yazdı:Hiç bir açıklama yapmıyorsunuz.
2- Sadece 1 defaya mahsus kullanılabildiğini, (bu durumda klan değiştiren eski klanına dönem için tekrar almak zorunda bu ürünü)
Klan Değiştirme ürünü tek kullanımlık bir üründür. Mantıksal olarakta sürekli klanlar arasında yer değiştirilmesini sağlayan bir ürün olması mümkün olamaz. Bu özellik aslında diğer klana geçmek isteyen fakat kazandığı Şan Puanları ve Klan Parasını kaybetmemek için bulunduğu klandan ayrılamayan oyuncularımıza kolaylık sağlamak amacıyla yayınlanmıştır.

Klan değiştirme ürünü, güvenlik gereği kullanıldıktan sonra seçilen karakterin klanını ertesi gün sunucu güncellemesinde değişmektedir.
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Pangea »

Aha açığınızı yakaladım:)
Lodos olan biri Lodoslar dan bir loncaya üye olup klan değiştirirse o loncadan ayrılmış mı olacak ?
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Pangea yazdı:Aha açığınızı yakaladım:)
Lodos olan biri Lodoslar dan bir loncaya üye olup klan değiştirirse o loncadan ayrılmış mı olacak ?
Loncadayken Klan değişikliği işlemlerine izin vermiyoruz. Bir klana bağlı loncadaki kişi klan değişikliği başvurusu yapamaz.
Hatta kişi başvuruyu geçse dahi sabah güncelleme sırasında klan değişikliği yapılmaz.

Bunun yanında klan değişikliği başvurusu yapan karakter aynı gün içerisinde loncaya katılırsa, ertesi sabah güncellemede yeni klan ile loncanın klanı aynı değilse güvenlik nedeniyle loncadan çıkarılır.
Kullanıcı avatarı
YARDIMCI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen YARDIMCI »

Böyle şeylerin dükkanın ilk zamanları gelmesi gerekti. Ara ara yenilik yapıp oyuncuları tutmak yerine aksine bazen sinir edip soğutuyorsunuz :evil:
Bazıları verdikleri mücadeleye bağımsızlık diyorlar.
Dünyanın gücüne petrol bekçiliği yapma ne zamandan beri
bağımsızlık mücadelesi oldu?
[/center]
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

Nerull yazdı:
Ahiret yazdı:Hiç bir açıklama yapmıyorsunuz.
Klan Değiştirme ürünü tek kullanımlık bir üründür. Mantıksal olarakta sürekli klanlar arasında yer değiştirilmesini sağlayan bir ürün olması mümkün olamaz. Bu özellik aslında diğer klana geçmek isteyen fakat kazandığı Şan Puanları ve Klan Parasını kaybetmemek için bulunduğu klandan ayrılamayan oyuncularımıza kolaylık sağlamak amacıyla yayınlanmıştır.

Klan değiştirme ürünü, güvenlik gereği kullanıldıktan sonra seçilen karakterin klanını ertesi gün sunucu güncellemesinde değişmektedir.
Şimdi öyle diyorsun da açıklama neden yapmıyorsun. Ben ürünü aldım tek karaktere uygulandığını gördüm ( aynı üyelikteki tüm karakterler sanıyordum) ve bu hak 1 kerelikmöiş (eski klanıma dönmek için 1 kere daha almam gerekiyor) neden açıklamıyorsunuz. Hakkımı kullanmadım, boşa giden para. Akçelerimin iade edilşmesini istiyorum
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

HATALI YORUM YAZMIŞIM PARDON
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
xHacikox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xHacikox »

Gereksiz bir ürün gibi geldi bana ama eö geneli lodos oldundan herelde o bakımdan çıktı bu olay şimdi arz olup kp kasıcakalar sonra klan değişip lodos olcaklar :D lonca geldi geleli çok az arz görür olduk e ö
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Değişik bir ürün, klan parası biriktirmekte zorlananlar için iyi olmuş. Hayırlı olsun.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

İkv dünyasına hayırlı ugurlu olsun. Güzelbi eklenti oldu bu. :arrow: ;)
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE

“Eski Duyurular” sayfasına dön