IspartaliTWO çalınmıştır..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: IspartaliTWO çalınmıştır..

Mesaj gönderen TheOkqn »

LADYXASLI yazdı:Sana öncelikle geçmiş olsun mynet'i arave orada çarım çaınmışştır demelisin sana bazı bilgiler sorulacak bölece onun doğrultusunda yeni şifre verirler yada şifreni msn adresine isteyebilirsin umarım yardımcı olurum iyi oyunlar
Keşke yardmcı olabilseydn myneti aradım fax çek dediler onuda çektm üstüne bi kaç bilgimi yazıp sözde beni arayacaklardı öyle demişlerdi ama ne arayan var ne soran :cry:
snmz35 yazdı:yakın zamanda inter kafeye gittiysen büyük ihtimal orda olmuştur benımde başıma aynısı geldi...
kardeş ben 1 haftadır oyuna girmiyordm işim dolayısıyla bi hevesle geldim pc me oturdum bi açtm hatalı hemen gizli soruya baktm değiştirmişler o an fark ettim int. kafeye gitmeyeli uzun süre oluyor.Olan oldu artık içnde maden-para-nakit nerden baksan 200 m rahat çıkardı muhtemelen alayı gitmiştir gözüm onlarda deil çarlarımda..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
kalekask
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kalekask »

Geçmiş oLsun okan Merak etme ben 3 kez çar çaLdırdım Ve 0 dan başLadım Unutma ;) UMUDUNU YİTİRME !

kendalix
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Oncelıkle Cok Gecmıs Olsun.Capurro Arkadasımızın Dedıgı Gıbı Fax Ile Gerı Alabılırsın.Eskıden Bır Abı Dedıgım Buyugum Vardı Senınkı Gıbı Calındı Fax Attı ve Gerı Donduler Sıfresını Verdıler .. Sadece Beklemelısın Sabır SAbır Sabır ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bydeathh »

MSN DEN KEYLLOGGER YEMİSSİNDİR SEN
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Aeoroea yazdı:Oncelıkle Cok Gecmıs Olsun.Capurro Arkadasımızın Dedıgı Gıbı Fax Ile Gerı Alabılırsın.Eskıden Bır Abı Dedıgım Buyugum Vardı Senınkı Gıbı Calındı Fax Attı ve Gerı Donduler Sıfresını Verdıler .. Sadece Beklemelısın Sabır SAbır Sabır ..
Eet eskiden fax ile alınıormuş..Banada öyle dediler saolsun mynet teki arkadaşlar pazartesi 4 gibi yolladım fax ı salı 11 gibi aradım pazartesi 4 de yollandıgı için salı öglene bakılıyormuş fax lar biz sizi kesin ararız dedi ok ben bidaha aramama gerek yoq dimi dedm yoq dediler oke dedik kapadık ve bugün çarşamba hala ne arayan var ne soran adam rahat rahat boşaltacak benm çarları kaç kez aradım telesekreter çıkıor yoq meşgul yoq müş.temsilcileri dolu bekleyin cart curt die die bi 100 civarı kontörde öyle harcadık ama hala alacaz carı..O çarı aldıgım saniyeden itibaren Sobee-Ttnet e geçmezsem adam deilim be..Lanet olsun böyle işe...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

Ark 1 yardım gerekirse her zaman ederim oyunda ortaklarımn varsa sor serhat senmisin eger yok derse konusma .. ama ben oldugumda her Türlü yardımda bulunuruz benimde çarım zamanında soyuldu o zaman 300 m gitti simdi Çalanlar ezikxD
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
PROFkanlikefeN
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Masters Of Darkness

Mesaj gönderen PROFkanlikefeN »

Kardeşim geçmiş olsun ne diyim kim yapmışsa ALLAH'ından bulsun..

Pencekral-Mrpencekral-Profkanlıkefen
XxxUSTAxxX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen XxxUSTAxxX »

hemşo geçmis olsun :(
xXxUsTaŞiFaCıxXx.....Xxxustabüyücüxxx.....Ölümustası
istanbul431
Acemi Savaşçı