LADYXASLI yazdı:Sana öncelikle geçmiş olsun mynet'i arave orada çarım çaınmışştır demelisin sana bazı bilgiler sorulacak bölece onun doğrultusunda yeni şifre verirler yada şifreni msn adresine isteyebilirsin umarım yardımcı olurum iyi oyunlar
Keşke yardmcı olabilseydn myneti aradım fax çek dediler onuda çektm üstüne bi kaç bilgimi yazıp sözde beni arayacaklardı öyle demişlerdi ama ne arayan var ne soran
snmz35 yazdı:yakın zamanda inter kafeye gittiysen büyük ihtimal orda olmuştur benımde başıma aynısı geldi...
kardeş ben 1 haftadır oyuna girmiyordm işim dolayısıyla bi hevesle geldim pc me oturdum bi açtm hatalı hemen gizli soruya baktm değiştirmişler o an fark ettim int. kafeye gitmeyeli uzun süre oluyor.Olan oldu artık içnde maden-para-nakit nerden baksan 200 m rahat çıkardı muhtemelen alayı gitmiştir gözüm onlarda deil çarlarımda..
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Aeoroea yazdı:Oncelıkle Cok Gecmıs Olsun.Capurro Arkadasımızın Dedıgı Gıbı Fax Ile Gerı Alabılırsın.Eskıden Bır Abı Dedıgım Buyugum Vardı Senınkı Gıbı Calındı Fax Attı ve Gerı Donduler Sıfresını Verdıler .. Sadece Beklemelısın Sabır SAbır Sabır ..
Eet eskiden fax ile alınıormuş..Banada öyle dediler saolsun mynet teki arkadaşlar pazartesi 4 gibi yolladım fax ı salı 11 gibi aradım pazartesi 4 de yollandıgı için salı öglene bakılıyormuş fax lar biz sizi kesin ararız dedi ok ben bidaha aramama gerek yoq dimi dedm yoq dediler oke dedik kapadık ve bugün çarşamba hala ne arayan var ne soran adam rahat rahat boşaltacak benm çarları kaç kez aradım telesekreter çıkıor yoq meşgul yoq müş.temsilcileri dolu bekleyin cart curt die die bi 100 civarı kontörde öyle harcadık ama hala alacaz carı..O çarı aldıgım saniyeden itibaren Sobee-Ttnet e geçmezsem adam deilim be..Lanet olsun böyle işe...
Ark 1 yardım gerekirse her zaman ederim oyunda ortaklarımn varsa sor serhat senmisin eger yok derse konusma .. ama ben oldugumda her Türlü yardımda bulunuruz benimde çarım zamanında soyuldu o zaman 300 m gitti simdi Çalanlar ezikxD