Klanlar Arasında Denge Yok

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: Klanlar Arasında Denge Yok

Mesaj gönderen Viceroy »

YiLMaZ yazdı:
PitbuLL yazdı:
kalearkasi yazdı:ne bekliyorsun ki dostum yönetimin açık bir şekilde ARZ klanını desteklemesi bunu ortaya çıkardı ama arzlarda birlik var birlik dışında kalan laleler hemen lodos oluyor lodos klanı karışıyor.
Merhaba,

Ben bir lodosum :)
İKV Yönetimi de oyuncular gibi klan seçme özgürlüğüne sahiptir.
Hatta size bir örnek vereyim ; Sayın Developerimiz Nerull sıkı bir lodostur.
[GM]CaptainATX ise sıkı bir arzdır :)
Lütfen bu tip konularda İKV yönetimini çekiştirmeyiniz.

Alakanıza teşekkür ederim :)

Merhaba,
Doğrudur Sayın Developerimiz Nerull sıkı bir lodos, [GM]CaptianATX sıkı bir arzdır.Fark şurdadır;
Sayın Developer Nerull oyun içerisine girip bir gün olsun lodos klanı mensubu oyuncular ile bir etkinlik yapmamıştır.Lakin [GM]CaptianATX sürekli oyuna girip Lodos sancaklarına saldırıp hatta Lodos klanı Başkanı İsmet Bey'i defalarca kesmiştir... ;)

Saygılarımla...
birader lodosum diyorsun avatarın arz simgesi :mrgreen:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Viceroy yazdı:
YiLMaZ yazdı:
PitbuLL yazdı:
kalearkasi yazdı:ne bekliyorsun ki dostum yönetimin açık bir şekilde ARZ klanını desteklemesi bunu ortaya çıkardı ama arzlarda birlik var birlik dışında kalan laleler hemen lodos oluyor lodos klanı karışıyor.
Merhaba,

Ben bir lodosum :)
İKV Yönetimi de oyuncular gibi klan seçme özgürlüğüne sahiptir.
Hatta size bir örnek vereyim ; Sayın Developerimiz Nerull sıkı bir lodostur.
[GM]CaptainATX ise sıkı bir arzdır :)
Lütfen bu tip konularda İKV yönetimini çekiştirmeyiniz.

Alakanıza teşekkür ederim :)

Merhaba,
Doğrudur Sayın Developerimiz Nerull sıkı bir lodos, [GM]CaptianATX sıkı bir arzdır.Fark şurdadır;
Sayın Developer Nerull oyun içerisine girip bir gün olsun lodos klanı mensubu oyuncular ile bir etkinlik yapmamıştır.Lakin [GM]CaptianATX sürekli oyuna girip Lodos sancaklarına saldırıp hatta Lodos klanı Başkanı İsmet Bey'i defalarca kesmiştir... ;)

Saygılarımla...
birader lodosum diyorsun avatarın arz simgesi :mrgreen:
Ben senin biraderin değilim.Yukarıda ben Lodos'um da dememişim:) ama beni tanıdğın belli şimdi diyorum ben Lodos'um.Avatara sıra gelince ben o kadar ince düşünmem.Güzel görmüşüm avatar yapmışım ne var bunda ?
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gokhan25 »

Yılmaz reis arkadaş sana dememiş, ben de lodosum diyen ikv görevlisi arkadaşa yazmış bence.

LODOS klanı bizim sunucumuzun çok çok kısaca diyorum; belirleyici, dinamiği ve mektebidir. Bu sunucuda herkes her görevi ve her karakteri kullanmayı, yardım almayı, yardımlaşmayı, oyuna dair her ne var ise ( oyun açıkları ve hileler hariç ) bilgi edinmeyi lodos klanından öğrenir. arz lara geçenler yada orda barınmaya çalışanların önemli bir kısmı gm, yönetim falan filan gibi kişilere öykünmek, öykünerek oralarda görevler alabilmek, onlardan aferim alabilmek, bedava iksir almak, içinde barındırdığı gm lerden oyun açıklarını öğrenebilmek için çırpınanlardan oluşur. durumları oldukça da komiktir, görev yapabilmek yada eşya edinebilmek için klanlarından çıkıp lodos klana girerler. 6 arz arz klandan çıkıp lodos olur. bu 6 kişi lodos klanda gurup kurar bölgelerde eşya aramaya çalışırlar :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: CeHeNNeM

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

Gokhan25 yazdı:Yılmaz reis arkadaş sana dememiş, ben de lodosum diyen ikv görevlisi arkadaşa yazmış bence.

LODOS klanı bizim sunucumuzun çok çok kısaca diyorum; belirleyici, dinamiği ve mektebidir. Bu sunucuda herkes her görevi ve her karakteri kullanmayı, yardım almayı, yardımlaşmayı, oyuna dair her ne var ise ( oyun açıkları ve hileler hariç ) bilgi edinmeyi lodos klanından öğrenir. arz lara geçenler yada orda barınmaya çalışanların önemli bir kısmı gm, yönetim falan filan gibi kişilere öykünmek, öykünerek oralarda görevler alabilmek, onlardan aferim alabilmek, bedava iksir almak, içinde barındırdığı gm lerden oyun açıklarını öğrenebilmek için çırpınanlardan oluşur. durumları oldukça da komiktir, görev yapabilmek yada eşya edinebilmek için klanlarından çıkıp lodos klana girerler. 6 arz arz klandan çıkıp lodos olur. bu 6 kişi lodos klanda gurup kurar bölgelerde eşya aramaya çalışırlar :lol: :lol: :lol:

helal aynen katılıyorum :D
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xARZx »

Gokhan25 yazdı:Yılmaz reis arkadaş sana dememiş, ben de lodosum diyen ikv görevlisi arkadaşa yazmış bence.

Lodos klanında genel olarak çok daha rahat oluyorsun haklısın fakat ortam olarak arzların arkadaş ortamından muhabbet ortamından iyisini bilmem arz da oldum lodos ta ikisinide bilirim lodosların itemden başka birşeyle ilgisi yoktur ney var yok itemle uğraşırlar oyunla oyuna kendini kaptırıyorlar yani bununda zararları var lodos lar kp için her şeyi yapan insanlar oldukları için ve nerde çokluk orda ... luk mantığını düşündükleri için bundada haklı oldukları için arzlarda daha çok sözü geçen insanlar bulunuyor birazda aklı daha başında olanlar bulunuyor arzlardada çatlaklar yokmudur ? vardır mesela GADDAR oyunda kral olduğunu iddia ediyor oysa ki sanal ortama kendisini kaptırmış ergen mesela Axon loncası çok aç bir lonca lodoslar ile çok uğraşıyorlar pek kalmadılar ama denk gelmiyor değil.. Lodoslarda bir Rdm loncası birde Bizans loncası vardır aklı başında olan diğer loncalardan pek doğru düzgün birilerinin çıkacağını düşünmüyorum.
Böyle muhabbetlerde eğer yorum yapıcaksanız her hangi bir tarafı övmeyin bunlar tarih dalına girer oyun tarihiyle ilgilidir tarihte ise en önemli olay tarafsız konuşabilmek Türk bir tarihçi Türklerin Çinlere yaptıklarını anlatır sonrasında Çinlerinde Türklere neler yaptığnı anlatır burda sadece Lodosu övmek hiç bir bilgiyi belirtmez iki tarafıda aynı eleştirelim değerlendirelim lütfen.

İyi Forumlar/Oyunlar
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

xARZx yazdı:

Lodos klanında genel olarak çok daha rahat oluyorsun haklısın fakat ortam olarak arzların arkadaş ortamından muhabbet ortamından iyisini bilmem arz da oldum lodos ta ikisinide bilirim lodosların itemden başka birşeyle ilgisi yoktur ney var yok itemle uğraşırlar oyunla oyuna kendini kaptırıyorlar yani bununda zararları var lodos lar kp için her şeyi yapan insanlar oldukları için ve nerde çokluk orda ... luk mantığını düşündükleri için bundada haklı oldukları için arzlarda daha çok sözü geçen insanlar bulunuyor birazda aklı daha başında olanlar bulunuyor arzlardada çatlaklar yokmudur ? vardır mesela GADDAR oyunda kral olduğunu iddia ediyor oysa ki sanal ortama kendisini kaptırmış ergen mesela Axon loncası çok aç bir lonca lodoslar ile çok uğraşıyorlar pek kalmadılar ama denk gelmiyor değil.. Lodoslarda bir Rdm loncası birde Bizans loncası vardır aklı başında olan diğer loncalardan pek doğru düzgün birilerinin çıkacağını düşünmüyorum.
Böyle muhabbetlerde eğer yorum yapıcaksanız her hangi bir tarafı övmeyin bunlar tarih dalına girer oyun tarihiyle ilgilidir tarihte ise en önemli olay tarafsız konuşabilmek Türk bir tarihçi Türklerin Çinlere yaptıklarını anlatır sonrasında Çinlerinde Türklere neler yaptığnı anlatır burda sadece Lodosu övmek hiç bir bilgiyi belirtmez iki tarafıda aynı eleştirelim değerlendirelim lütfen.

İyi Forumlar/Oyunlar

tarafsız yorum mu arıyosun bak kardesim arzlar 9 lwl olan bi carı kesecek kadar karaktersiz insanların bulundugu bi klan tamamı boyle diyemem ama yolda giderken 5 arzdan 4ü keserse yuzde doksanı karaktersiz demektir gaddar dedigin kişi milletin parasını calarak kendine ust yapmıs birisi arzların adıı lekeleyen ilk isimlerden ikincisi avco daha buna benzer bi cok kisi gaddara sorsanki gbmx nasıl bisey diye heralde bana benziyodur der lodos klanında bu boyle degil bi bolge atıldıgı zaman bunun tadını cıkararak muhabbet ederek keyifle o bolgeyi bitirmeye calısan insanlar diger mesele loncalar hakkında 2 lonca ismi ogrenmisiin bunların dısında adam cıkmaz diyosun soylesene kacını tanınıyıp muhabbet ettin yada bolge attın İST loncası Ccc loncası altınolrdu ws bu loncadaki insalar ve liderleri durust efendi insanlarki buda lonca liderlerinin loncalarını iyi yonlendirmesinden yanlarında bulunan insanları dogru secmelerinden kaynaklı lodoslarda bi dost edindigin zaman yıllarca irtibatını kesmezsin oyunu bıraktıgında bile görusmeye dewam edersin 2 gun lodos olarak kalıp ogrendigin bi kaç lonca ismini buraya yazmısıın eski gm seplemm arzlardan cıkan bi bayan zoru derdi lodos kesmek ti seldaxxbizans lodos olan bi ablamız sor bakalım hiç 9 lwl bir car yada kendisine takılmadıgı surece baska bi arz kesmismi lafın kısası arzlar oyun parası için dostlarını bile satacak tipte insanlardan olusmakta
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

ufukdiler90 yazdı:
xARZx yazdı:

İyi Forumlar/Oyunlar

tarafsız yorum mu arıyosun bak kardesim arzlar 9 lwl olan bi carı kesecek kadar karaktersiz insanların bulundugu bi klan tamamı boyle diyemem ama yolda giderken 5 arzdan 4ü keserse yuzde doksanı karaktersiz demektir gaddar dedigin kişi milletin parasını calarak kendine ust yapmıs birisi arzların adıı lekeleyen ilk isimlerden ikincisi avco daha buna benzer bi cok kisi gaddara sorsanki gbmx nasıl bisey diye heralde bana benziyodur der lodos klanında bu boyle degil bi bolge atıldıgı zaman bunun tadını cıkararak muhabbet ederek keyifle o bolgeyi bitirmeye calısan insanlar diger mesele loncalar hakkında 2 lonca ismi ogrenmisiin bunların dısında adam cıkmaz diyosun soylesene kacını tanınıyıp muhabbet ettin yada bolge attın İST loncası Ccc loncası altınolrdu ws bu loncadaki insalar ve liderleri durust efendi insanlarki buda lonca liderlerinin loncalarını iyi yonlendirmesinden yanlarında bulunan insanları dogru secmelerinden kaynaklı lodoslarda bi dost edindigin zaman yıllarca irtibatını kesmezsin oyunu bıraktıgında bile görusmeye dewam edersin 2 gun lodos olarak kalıp ogrendigin bi kaç lonca ismini buraya yazmısıın eski gm seplemm arzlardan cıkan bi bayan zoru derdi lodos kesmek ti seldaxxbizans lodos olan bi ablamız sor bakalım hiç 9 lwl bir car yada kendisine takılmadıgı surece baska bi arz kesmismi lafın kısası arzlar oyun parası için dostlarını bile satacak tipte insanlardan olusmakta

Bir kaç cümlene katılmıyorum.
1 cisi 9 level lodos kesen arzlar
2cisi yıllarca irtibatını kesmeyenler.
1cisi : Bunu Arzların yapdığı kadar lodoslarda yapıyor.Ben bu zamana kadar Arz klanda kaldım(şimdi lodosum) genelde kesmezler he kesenlerde aciz olan insan oyunda karşı tarafı iyce düşman görenler aç olanlar.Bu benm başıma çok geldi çar kaserken lodoslar çok kesdi beni he burda beni kesenlermi suçlu tabiki hayır kurallar belli klana giryorsan karşına çıkcak tehlikeli göze alırsın.
2ciside Bu dostluk insana göre değişir klana göre değil şöyle gerileri bakarsak 29 levellere oyunda en gözde insanları çoğu Arz dı. Ama ne 29 nede 39 leveller bu kadar klan düşmanları olmamışdı.Meteorda bir savaş çıkacaksa bunu dostca zevkini alarak savaşırdık.Örnek verirsek Bizan loncası Kabus loncası Bİzansdan yılmaz abi serhat abi arzlardan kadir abi onur abi 2 ezeli düşman ama oyundan zevk alan düşmanlar ana bacı sövmeyen kırıcı tavırları olmayan kişiler be bir çok kişiiler.Oyun ne zaman 49 levell oldu o zaman bozuldu heleki bu Grup bölgeleri geldiğinde..
Şimdi burda klana suçlayamayız suçlayacak biri arıyorsun bu acizliğe düşen insanları suçla.Burda sen bu yorumu yaparken sende aşırı klan düşmanlığı var.Yorumlarını okudukca hep arzları kötülemeye çalışıyorsun BİRDE ARZ KLANINA GİR OYUNDA ÖYLE GEZ aynı şeyleri lodosların yapdığına görürsün.Yani bunu yapan klan değil insanın kendisidir.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
DuMaNnN
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DuMaNnN »

Selamun Aleyküm;

Öncelikle yazmış olduğunuz dengesiz sözlerden dolayı alayınızı kınıyorum. Yok 9 seviye karakter kesiyormuşuz da yok bilmem ne de karaktersiz insanlardan oluşuyormuş da....
Yahu tanımadan etmeden konuşmayın. Bir tane lodosun yanından geçerken karışmadığı halde veya önceden bir husumeti olmadıktan sonra çoğu arz bir lodosa karışmaz.(Hepsi demiyorum çoğu.) Bütün lodoslar bana ve arkadaşlarıma karışırlar. Sonra biz onlara karıştığımız zaman ezik oluyoruz ya da karaktersiz oluyoruz. Oyun kardeşim bu oyun. Zaten arz başına 10 lodos düştüğü için arz olmak bizim sunucumuzda zor. Çoğu arkadaş bir sürü sebeplerden dolayı lodos oldu. Sorun bakalım onlarla didişen var mıymış? Yok bizim klanda dostluk yokmuş. Bu cümleyi kuran arkadaşa sesleniyorum ; 1 günlüğüne arz olur musunuz? Neyse daha fazla yazmak istemiyorum. Ben ve arkadaşlarım ARZ kalacağız. Kesmek veya kesilmek değil haddini bilerek oyun oynamak önemli.

Saygılar...

Resim
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII

Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....

Arz ederiz...

TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

walla sozlerim nekadar yanlıs anlansada birilerine dokunsada ordayazanlar gercek ben demedimki lodoslarda bunu yapan yok yada arzların tamamı boyle belirtim cogu dedim zaten parmakla sayılacakkadar azaldı son zamanlarda duman kardesim oyun içinde sende dusuk lwl kesen birisin yada arkadaslarından biri bir hafta once geldi basıma 2.si bize takılmadıkları surece takılmam diyosun kaç defa ya kac defa musade istemem ragmen kesildim maden basında kesildim ondan sonra bole cumleler kulandıgımda suclu oluyorumm
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
oquzhanxalkanat
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Zirvedekiler

Mesaj gönderen oquzhanxalkanat »

Ne çok uzattınız konuyu ya arz olun sizde
ALKANAT