Lonca Sistemi Açılışı
Re: Lonca Sistemi Açılışı
Oyunda olması gereken bir özelliği para ile sunuyorsunuz.Birde üstüne bir kutu bir karakteri etkiliyor hesabı değil.Birden fazla karakteri ile loncaya girmek isteyen kişiler çoğunlukta olacaktır ve her karakter için bir kutu almak zorunda bırakılıyorlar.Fakat işin en ilginç yanı maalesef oyuncuları bu duruma alıştırdığınız için tepki görmüyorsunuz hatta fuara katılamayanlarıda düşündük dediğiniz kısım hoşgörü ile karşılanıyor oldukça ilgin.Bu lonca sisteminden sonra tek düşüncem bu yönetim biz oyuncuları yoluncak kaz gibi görüyor ve bu düşüncemde kolay kolay değişeceğe benzemiyor.İyi forumlar.
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Lonca Tüccarını henüz göremedik kendileri ne zaman teşrif edecekler acaba ?
Tüm iKV camiasına hayırlı uğurlu olsun . Eklentide emeği geçenleri tebrik ediyorum .
Ancak bi konuda eksiklik var. Diyelim bir oyuncunun aynı üyeliğindeki 4 karakteride loncaya kayıt yaptıracak bunun için 4 çemberlitaş kutu yüklemesi gerekiyor. Yani 1 yıllık plus , bn yılda yaklasık 6 ay oyun na girerim geriye kalan 6 ay boşa gidecek ve bana pahallıya mal olacak. Yönetimin kampanya yapması gerektiğini düşünüyorum . "2 kutuyu aynı gün yükleyene 2 lisans yerine 3 lisans hakkı" gibi..
Ancak bi konuda eksiklik var. Diyelim bir oyuncunun aynı üyeliğindeki 4 karakteride loncaya kayıt yaptıracak bunun için 4 çemberlitaş kutu yüklemesi gerekiyor. Yani 1 yıllık plus , bn yılda yaklasık 6 ay oyun na girerim geriye kalan 6 ay boşa gidecek ve bana pahallıya mal olacak. Yönetimin kampanya yapması gerektiğini düşünüyorum . "2 kutuyu aynı gün yükleyene 2 lisans yerine 3 lisans hakkı" gibi..
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
bordo yazdı:Lonca Tüccarını henüz göremedik kendileri ne zaman teşrif edecekler acaba ?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Loncaya girme işi parayla olmaması ve lisansın tüm karakterlere açılması konusu üzerinde ısrar ediyorum.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Her sunucuda Raiders Of Anatolia ismini kullanamamamız çok üzücü.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
Beklenen geldi, teşekkürler. Herkese hayırlı uğurlu olsun...
Lonca tüccari, Loncaya özel eşyalar vs.. gibi seçenekleri göremedim ben, oyunda ve sitede.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Lonca tüccari, Loncaya özel eşyalar vs.. gibi seçenekleri göremedim ben, oyunda ve sitede.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
ßunu beklıyorduk Nerull !
Şuan Satılan tüm çemberlitaş kutularda ''Lonca pasaportu'' varmış bu çok iyi haber Tebrikler.
Lonca Tüccarı nerede görmek istiyoruz
Şuan Satılan tüm çemberlitaş kutularda ''Lonca pasaportu'' varmış bu çok iyi haber Tebrikler.
Lonca Tüccarı nerede görmek istiyoruz
-
- İri Fare Avcısı
Dükkanda Lonca sayfasına %60 Çemberlitaş yağma arttırıcı zaten loncaya girmek için mecburi olarak 3 aylık plus yüklememiz gerekiyor ve bu pluslar da çemberlitaş yağma arttırıcı yokmu ...
neyin peşindesiniz siz %60 yağma arttırıcı diyorsunuz zaten bişey verdiği yok , amacınız oyunucularını kandırıp paralarını gasp etmek mi..
neyin peşindesiniz siz %60 yağma arttırıcı diyorsunuz zaten bişey verdiği yok , amacınız oyunucularını kandırıp paralarını gasp etmek mi..

ßu üLkeNiN sAhİpLeRi YaLNızCa,ßu üLkeYi kArŞıLıKSıZ SeVeßiLénLéRdİR !
Ne MutLu TüRküM DiYeNe !
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: [Kan Ve Revan]
OooOOooo Herkeze Hayırlı Olsun oooOoooO
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz