LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

BoMPoW yazdı:
VaMoSBieN yazdı:Evet Lise İçin Yatış Vakti. Resim
Down Sendromuna bir örnek.
Buda Ben. Resim Evet sana soruyorum resimlere bakınca gerçekten denk olmadığımızı anlamıyormusun ? ( Bilmeyenlere ortadaki beyaz gömlekli sakallı olan benim :D Resim 2009'un bu arada :) )

Senin tipine tükürim :D Tatanga sana söle diyim kesin önceden arkadaşındı tekmeledın bu veleti şimdi size sardı kesin bak :D Genelde bu tip armutlar bu tip sedroma giriyorlar onun için dedim

Yok Bana Laf Yapıyordu Sonra Lonca Başkanının Uyarısıyla Özür Diledi Sonra İnsan Yerine Koyduk Millet Buna Mal Derken Biz Çocuktur Uğraşmayın Dedik Sonuç Olarak Sigara İçerseniz Çocuğunuz Berk Gibi Olabilir .. :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
lostxxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lostxxx »

Berke down sendromlu demişsinde kendi tipine bakmadınmı sen beyin özürlüsü Vamos , yazılarınıda okudum +15 fotoyuda nettenmi buldun kodumun evladı ;)
ResimResim

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

Yurt dışında mastır ve bu sözler.Hangi konuda master yaptığını merak ediyorum açıkçası :lol:
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Prisonbreakx yazdı:Yurt dışında mastır ve bu sözler.Hangi konuda master yaptığını merak ediyorum açıkçası :lol:

Mastırrr diyo harbi gerizekalı ya :D :D Tolga sen sus zaten sende beyin olmadığını biliyorum :D Hepiniz kör kütük cahil dışlanmış mahalle çocuklarısınız neyse :D Çok güzel eğleniyorum devam edin :D Tolga istiyorsan boy boy fotoğraflarımı koyarım reelde gören çok zaten beni oyundan :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Yolun acık olsun kazım . Buraya laf atan sıpacığa aldırış etmeyiniz ;) Kendisi her konuda görüldüğü gibi üstünlük sağlama amacı olduğu gibi herzaman ezilmeye mahkum bir sıpacıktır ... Milletin yazim hatalarına bakıcağına Türkçede Aaaa İlk cümle büyük ile başlar küçük harfler ile devam ettiğini unutmuş çoçuk cağız :) Ayrıca Berk sana oyunda tekmeyi vurmuş sanırım kanka kanka diye adamın yanına geldiğin günleri bırakırım velet . Sen kimsin ki burda adamları küçümseyerek konuşmalar falan yapıyorsun önce aynada kendine bak ne durumda olduğuna sonra burda adamlara yaz . Oyunda eskiyim diyerek beta çar çalarakdan milleti dolandıran örgülü loncası mensubu enik seni kemik atıldığında gel buraya sana güzel sosislerden verim ;) Hade Alllaha emanet .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

VaMoSBieN yazdı:
Prisonbreakx yazdı:Yurt dışında mastır ve bu sözler.Hangi konuda master yaptığını merak ediyorum açıkçası :lol:

Mastırrr diyo harbi gerizekalı ya :D :D Tolga sen sus zaten sende beyin olmadığını biliyorum :D Hepiniz kör kütük cahil dışlanmış mahalle çocuklarısınız neyse :D Çok güzel eğleniyorum devam edin :D Tolga istiyorsan boy boy fotoğraflarımı koyarım reelde gören çok zaten beni oyundan :D
1) Kendi fotoğrafına hiç baktınmı
2) Baktıysan vucudumuzun önünde bulunan o büyük organa benzetmedinmi
3) İnsanların özelini burada aylaşarak kişilik haklarını ihlal ediyorsun bunun belli miktarda cezasının olduğunu bilemeyecek kadar aptal ve ayrıca bunları yayımlayacak kadar edepsizsen zaten kendini belli etmişsindir bize senin ne olduğunu anlatmak düşmez.
4) Safsatalarınla insanlara laf atmayı bırak yurt dışında öğrenim görmüş bir insanın bu tarzda konuşması ne derece eğitim aldığını açıklamaya yeter ;)

Ve bunlara ek olarak Türkçemizi düzgün kullanmanı hem senin gibi kifayetsiz birine hemde yukarda ki iyi niyetli ama Türkçeyi doğru kullanmayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Musty
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Musty »

Kazım ne kadar seni tanımasamda oyun içinde gördüğüm kadarıyla örnek denebilecek kişilerdendin neyse uzatmıyayım . Yolun açık olsun . Hayatının her alanında BAŞARILAR .
Matadormusti KaRDeSxMuSTaFa

Resim

нαуαт υℓтяαѕℓαηℓα güzєℓ
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

Bu arada Kazım tamam oyunu bırakmanın iyi bir nedeni var ancak bu şekilde reklam yapar gibi yazmakta sana yakışmıyor sessizce sadece tanıdığınız insanlara bilgi vererek bırakın bu yayın niye ?
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

İlginç. :) Doğrudur o fotoğraf benimdir, aynı zamanda 2 yıl önceki fotoğrafımdır. Bir diğer konuya gelirsek. Ben seni çözdüm, şöyle açıklayayım: Sen; ego sorunları olan, gördüğün her insana -nedense- çatmayı seven bir şizofrensin. :) Bunun başka açıklaması yok. Herkesi nedense kendine karşı bir tehdit olarak görüyorsun ve bir karalama ihtiyacı hissediyorsun. Yazık, ne diyeyim. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

VaMoSBieN yazdı:

Ego tatmin etmeye çalışan bir israfsın :lol: Kör kütük diyorsun,eğitim seviyeni yarıştırmak istiyorsun herhalde söylesene bi okuduğun okulları bir de ben söylüyüm.Kız meslek mezunu falan mısın? 8-)
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön