Kalın sağlıcakla :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: ---

Re: Kalın sağlıcakla :)

Mesaj gönderen MasumprenS »

Emmi yazdı:Bu konuya cevap yazmıcaktım ama çok sevdiğim bir kardeşimin sadece sorulan bir soru yüzünden
Abla dediği insana küfür ettirecek kadar küçüldüğünü duyunca yazmak istedim.
Emre bu zaman a kadar yaptığın her ne olmuşsa sana gelip hesap soran olmadı.
Ancak bu Lonca da ortak kullanılan malzemeler eğer kayıp ise bunu sormak bu Lonca başkan yardımcısının hakkıdır.
Sana değer verilmiş karşılık beklemeden yapılmış bir iyilik ve sana güvenilip verilmiş bir emanet var ise bunun kayıp olması halinde sana sorulması çok doğaldır.
Sen dün e kadar Abi, Abla dediğin kişilerin sana bunları sormasını başkalarına koşup bunlar bana hırsız diyor diye söyleyip o insanlarında gelip Abi, Abla dediğin kişilere küfür etmelerini sağlamanın amacı nedir?
Sen parayı kaptırdım dediğinde sana söylenen tek laf gerek masum gerek ise bizler tarafından olsun önemi yok Senin canın sağolsun olmuştur. Kimse seni azarlamamış kimse seni küçük düşürmeye çalışmamıştır. Aksine dün Masumprens ile yaptığımız konuşmada olsun benimle yaptığın konuşmada olsun kimse senin bu yüzden üzülmeni istememiştir.
Ancak sende çok iyi biliyorsunki bizler arasında şu vardır ortak olarak herkezin itemini dizmeye çalışırız.
Sana verilen veya diğer arkadaşlara verilen itemler bu Loncadaki kişilerinde emeği olduğunu unutmuşsun.
Dün senin karakteri aktardığımızda karşımızda sana verdiğimiz itemlerin hiç birinin olmadığını gördük.
Bu itemlerin nereye ve nasıl verildiğini bilmek bizlerin hakkıdır. Çünkü o itemler çeşitli arkadaşların yardımları ile üretilmiş veya alınmıştır. Sen bunu kendine sorulmasını hırsızlıkla suçlanıyorum diyerek milleti galeyana getirme çabanı anlamış değiliz. Şu da bir gerçekki olayın aslını bilmeden burda yorum yapan kişilerin sadece öngörüler ile hareket ettiğini görüyoruz. Bizlere küfür edip bizleri rezil edeceğini iddia eden arakadaşlarınada sesleniyorum.
Eğerki hakkımızda bildiğiniz bir yalnış varsa bunu sergileyin beklemeyin. Tehdit etmenize gerek yok ne biliyorsanız tüm insanlar ile paylaşın Başımız dik Alnımız ak. Kimseden çekinmez kimseden korkmayız heleki küfür edip boş tehdit edenlerden hiç.
Dün ne isek bugünde o yuz biz değişmedik. Lonca ya giren insanlar çıkarken aldıklarını geri iade etmek zorunda olduklarını biliyordur. Eğer bizden yana alacaklı isen söylersin alırsın hee bizden aldıkların hakkında ve nerde oldukları hakkında cevaplarını vermek zorundasın.

Lonca Sitemizdeki üyeliğin halen devam ederken ve hepimizin msn i sende varken bu şekilde bizleri suçlayan konu açman sadece seni düşürür.
Söylenecek herşey söylenmiş!
Hala Boşboş Ahkam kesenleri konuyu olayları bilmeden yorum yapanları görüyorum gerçekten yazık diyecek birşey bulamıyorum!
Eklemek istediğin 2 kelimeden ibaret : Yazık gerçekten çok yazık!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
moment
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SON

Mesaj gönderen moment »

Yazıq Yazdıqımaa nie cevap weremion ? kii anlamadıqım oo :D ne oldu masum faka mı bastın ?

sARıöLüm
SaRıöLüMII
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

moment yazdı:Yazıq Yazdıqımaa nie cevap weremion ? kii anlamadıqım oo :D ne oldu masum faka mı bastın ?

sARıöLüm
Buranın bir tartışma alanı olmadığını bilicek kadar bilinçliyim görüyorumki sen kendini şahsına ait bir alanda gibi görüyorsun! 1
Her eline klavye alıp ortaya bilip bilmeden ahkam kesen herkese cevap versem bu forumun yada bu oyun portalının hali ne olurdu bilemiyorum! 2
Hala birşeyleri bilmeden kendi kendine küstahça bilmişlik taslayarak tavır trip alarak yaptığın yorumlarla kendini daha da küçültüyorsun! 3
Herşeyin sırası var merak etme sen yazdıklarına pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak o zaman! 4
Madem konunun benle alakası yok neden hala mahalle kabadayıları gibi bir arayış içindesin çözemedim! 5
Söylediğim herşey sende kayıtlıysa bende de kayıtlı emin ol! Kimseye hırsız muamelesi yapılmadığını emre de çok iyi biliyor zaten! Sorulan 2 - 3 soruyu başka taraflara çekerek başka kişileri olaylara dahil ederek hele ki konuşularak çözüm aranan bir olaya dışardan müdahale edicek insanları araya sokmaktaki amaç ne hala anlamış değilim!

Bu konuyla ilgili son msj ım bu çok daha detaylı ahkam kesecek yada tartışacak bişeyin varsa msn adresim facebook adresim hepsi sende mevcut ordan ulaşırsın! ;)

Bu forumunda oyun portalı olduğunu unutma Kapiş;)

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AmisosxxDueLLo »

Şimdilik zamanını bekleyin. Dostum olanlardan ricam kimseye suçlama yapılmasın. Daha kimin haklı yada haksız olduğu belli değil. Ama ben Emre isem, ben Düello isem, ben sözümde durmasını, namusumla işler başarmayı biliyor isem, bu oyunda kimin ne olduğunu, kimin ne yaptığını ve kimin ne yapabileceğini tüm Tılsım Sunucusuna gösterecem. Bu konu elbet bir gün açıklığa kavuşacak.

Şu anda burdaki yazıları okuyan arkadaşlardan birisi ( Masum'un çakması ;)), beni suçlu duruma düşüren arkadaş ( yakında öğrenirsiniz ;)), emin olun topa değil meteorite tekme attınız ;)
Resim

Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
Kullanıcı avatarı
Amisosxxbambam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Amisosxxbambam »

Öncelikle herkese Merhaba... AmartiS-Umut ben.

Olaylara bakıyorum da şöyle söyleyebilirim kim Selin Ablaya laf etmelerine müsade vermiş ise ve onların tarafında bulunmuş ise beni SİLSİN...!
Bu nasıl bir anlayıştır hala bilmiyorum yeri geldi ABLAM'a laf söyleyen yakın dostlarımı bile karşıma aldım onlara gereken cevaplarını verdim ve böyle yapmaya da devam ederim..

YAZIK... Söyleyebileceğim daha söz yok bazılarına bu kadar emek verip aramıza almışız,gerçekten YAZIK...
Karakter Adı : Amisosxxbambam
Sunucu :[/color] Tılsım
Lonca :[/color] Amisos
Klan : Lodos
Karakter :[/color] Büyücü
Kullanıcı avatarı
moment
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: SON

Mesaj gönderen moment »

Amisosxxbambam yazdı:Öncelikle herkese Merhaba... AmartiS-Umut ben.

Olaylara bakıyorum da şöyle söyleyebilirim kim Selin Ablaya laf etmelerine müsade vermiş ise ve onların tarafında bulunmuş ise beni SİLSİN...!
Bu nasıl bir anlayıştır hala bilmiyorum yeri geldi ABLAM'a laf söyleyen yakın dostlarımı bile karşıma aldım onlara gereken cevaplarını verdim ve böyle yapmaya da devam ederim..

YAZIK... Söyleyebileceğim daha söz yok bazılarına bu kadar emek verip aramıza almışız,gerçekten YAZIK...

Emo qeLsin qöRcen ....
SaRıöLüMII
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AmisosxxDueLLo »

Team loncasından, Amisos loncasından ve bu olaylardan etkilenen tüm şahıslardan kendi açıma özür diliyorum.
Olay azda olsun tatlıya bağlandı. Artık uzatmayalım.
Resim

Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

yazmayım deye cok düşündüm daha selını tanıyamadınız mı amisos olmadan önce sorun bakalım kımlerle takılıyordu şimdi neden hepsınle konusmuyor amisos olmadan önce örs ünü ben yapıyordum sadece şu kadarını deyeyım sır paylaşılcak ınsan değildir ... Bir kişi ile cok ıyı dı kız buna anlatmadı sırı kalmamış bır tartışdılar kızın neyı varsa herkeze anlatdı bu selın hala savunan lar var göremıyorlar gerceklerı Selini cok ıyı tanırım bunun için tartışmaya bıle deymez ......

Emre eger hırsız sa buyurun foto larını koyun bızde ınanalım eger yoksa fotolar da susun da mılletı karalamayın.....

Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

AmisosxxDueLLo yazdı:Team loncasından, Amisos loncasından ve bu olaylardan etkilenen tüm şahıslardan kendi açıma özür diliyorum.
Olay azda olsun tatlıya bağlandı. Artık uzatmayalım.

Şu cevap olaylarla alakası olmayan kişilere umarım ulaşmıştır!
Hala gereksiz yorum yapanlar var olayla bağlantıları olmadığı halde!
Bu kadar sağdıksınız sütten çıkmış akkaşıksınız madem kendi geçmişinizide yazın buraya herkes bilsin ozaman !
Neyse emre gereken açıklamayı yapmış uzatmıycam daha da uzatan uzatsın !

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Emmi »

Selin hakkında atıp tutan arkadaşlar. Selin i de o bahsettiğin kişiyide çok iyi tanıyor ve senin o kişi hakkında söylediklerinide biliyorum. Çok eski bir olay ve tamamen haklı olduğumuz bir konuda hala elinizde koz varmış gibi konuşmanızda ilginç. Selin o anda en doğrusunu ve işin gerçeğini söyledi o güne kadar bizi kandıran bir insanın hakkındaki gerçekleri söyledi. Yalan ne olursa olsun kötüdür. O konu kapanalı ve o insan ile konuşalı yıllar olmuştur.
Belki eskiden çok iyi dost olabilirsin selin ile ama unutmaki o insan hakkında söylediklerini biliyoruz.
Bu olayda o işin ortaya sürülmesi çok da iyi bir şey değildir. Sonuçta o insanın bu olaylarla alakası yoktur.
Bu olayda bize ispatlayacağız diyen kişilerin bizim hakkımızda bildikleri açıkları merakla bekliyoruz sadece.
Emre nedeni belli olmayan bir sebepten lonca dan ayrılmış ve bizde bize söylenmeyen nedeni bulmak için emre ile konuşmaya ve bir sorun var ise çözmeye çalıştık. Ancak emre kendi aramızda konuşulan konuları başka kişilere farklı anlattığından sizlerde bu olaya dahil ettiniz kendinizi. Biz emre ye sen hırsızsın demedik. Bunu daha önceki mesajımda da belirttim. Her item Lonca ya aittir. Ve Lonca 2, başkanı olan Selin bu itemlerin nerde olduğunu sormakda mükelleftir. Bu soru soruldu diye bir başkasına ''Bunlar bana Hırsız muamelesi yapıyor'' demek ve sonrasında o insanın gelip ahlaksızca bir kişinin namusuna laf söylemesi ve sizlerinde bu insanları savunmanız ayrı bir olaydır. Madem kimse kötülük yapmadı neden bu işi bu kadar büyütüp tehditler savuruyorsunuz.
Emre Falan loncaya girecekmiş veya falan çarı kasacak oynıcakmış bu bizim için bir sorun veya engel teşkil etmez.
İstediğini yapmakta özgürdür emre den bir şey isteyende olmaz verse alanda olmaz zaten.
Şimdi o tehdit eden kişilerin artık laf ile değil sadece delil ile konuşmasını ve tartışmamasını istiyorum sadece.
Kim neyi söylüyor ise ispatlasın bıraksın kelime oyununu.
Msn deki konuşmaları yayınlıcak arkadaşlarda kendi yazdıklarınıda yayınlasınlar ve olay nerde başlamışsa onuda belirtsinler mümkünse. Sizlerden tek ricam eğerki bir yamuğumuz bir eksiğimiz var ise bunu bütün insanlara göstermenizdir. Rica ediyorum ne varsa elinizde ortaya koyun Lütfen...
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım

“Genel Sohbet” sayfasına dön