Bilgisayardan iyi anlayanlar bi el atsa :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Re: Bilgisayardan iyi anlayanlar bi el atsa :(

Mesaj gönderen irae »

CRaZYiLKeR yazdı:Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti.Başkan senin sorunun ekran kartıyla ilgili büyük olasılıkla. Ekran kartını ve yuvasını zarar vermeden temizle. Olmaz ise yeni bir ekran kartıyla denemeni öneririm.
Ben biraz sakarım o kartı sökerimde yerine nasıl takarım acaba :shock: Ama yapıcam :ugeek:
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

XSAZOBALiX yazdı:Büyük ihtimal bilgisayarına yüklediğin işletim sistemi Windows vista , 7 yada paket xp. Ekran kartı sürücüsünü format atarken kendisi otomatik olarak yüklüyor. Ekran kartının sürücüsünü kendin yüklemeyi dene.
Tamam kendim yükleyip haber vericem Bilgisayrın kendi yüklediğini kaldırmam gerekiyo mu ? :|
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

HuNxLuCaGo yazdı:Kasayı yan yatır dostum :lol:
Hahaha çok komik :| Faceni versene sen bana :D
Kullanıcı avatarı
AtesCan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AtesCan »

Eğer bilgisayarın açıldıktan sonra içinden cızırt cızırt diye ses geliyorsa, harddiskin ölmüş demektir. Sanırım ekran kartında da yazılımsal değil ama donanımsal bir bozukluk var. Yani, vadesini doldurmuş olabilir. Tavsiyem başka bir ekran kartı takıp denemen eğer aynı sorunu vermiyorsa, yeni bir ekran kartı alman.
Resim

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

AtesCan yazdı:Eğer bilgisayarın açıldıktan sonra içinden cızırt cızırt diye ses geliyorsa, harddiskin ölmüş demektir. Sanırım ekran kartında da yazılımsal değil ama donanımsal bir bozukluk var. Yani, vadesini doldurmuş olabilir. Tavsiyem başka bir ekran kartı takıp denemen eğer aynı sorunu vermiyorsa, yeni bir ekran kartı alman.
Hayır açarken cızırt cızırt diye ses gelmiyoda o dediğim cızırtı hoparlorden geliyor ekran dediğim gibi olunca dediğin gibi erkan kartı vadesini doldurduysa yapmam gereken yeni bir ekran almak :|

“Genel Etkileşim” sayfasına dön