Henüz Bende Alamadım.Onlarada Süre Tanımak Lazım 3 Dal Var Hepsi 75 Lira Yapıyo Para Biriktirmeleri Lazım.MuvaFFa yazdı:Hediyeler gönderildimi acaba benim mail adresimde görünmüyor hiç bir şey
Raiders Of Anatolia - Tanıtım Yarışması Sonuçları
Re: Raiders Of Anatolia - Tanıtım Yarışması Sonuçları
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Mail Adreslerimize Gelmedi.Ben Bu Sene Fuara Katılamayacağım.Akçelerimizi Ne Zaman Yollayacaksınız Mail Adresimize ?kFygFb yazdı:Akçeleri aslında Compex'te vermek istiyorduk fakat Compex'i beklemeyelim diyorsanız 1-2 gün içerisinde verebiliriz.
Göster
Sunucu:Sancak

- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Usta sanırım umudu keseceğiz fuar bitti ama e pinler gelmedi henüz :?SeF4 yazdı:Mail Adreslerimize Gelmedi.Ben Bu Sene Fuara Katılamayacağım.Akçelerimizi Ne Zaman Yollayacaksınız Mail Adresimize ?kFygFb yazdı:Akçeleri aslında Compex'te vermek istiyorduk fakat Compex'i beklemeyelim diyorsanız 1-2 gün içerisinde verebiliriz.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Arkadaşlar biraz sabırlı olursanız en kısa zamanda size e-pin ler ulaştırılacaktır.MuvaFFa yazdı:Usta sanırım umudu keseceğiz fuar bitti ama e pinler gelmedi henüz :?SeF4 yazdı:Mail Adreslerimize Gelmedi.Ben Bu Sene Fuara Katılamayacağım.Akçelerimizi Ne Zaman Yollayacaksınız Mail Adresimize ?kFygFb yazdı:Akçeleri aslında Compex'te vermek istiyorduk fakat Compex'i beklemeyelim diyorsanız 1-2 gün içerisinde verebiliriz.
Şu anda loncada gündem lonca sistemidir ve bunun ile ilgili çalışmalar devam ediyor. ''Raiders Of Anatolia'' nın İsim hakkı vb...
davut birader video müziği adı nedir.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

Usta o 2 ayrı müziktir baştaki bir filmin müziğidir diğerini bir videodan aldım ben devamlı video izlediğim için hoşuma gidenleri ayırırım.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
isimleri ?MuvaFFa yazdı:Usta o 2 ayrı müziktir baştaki bir filmin müziğidir diğerini bir videodan aldım ben devamlı video izlediğim için hoşuma gidenleri ayırırım.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

Ben sana aldığım video linklerini vereyim
Birincisi başta çalan müzik
İkncisi videodan esinlendiğim müzik
ben devamlı araştırıyorum bunları buldum ve müziklerini aldım
Birincisi başta çalan müzik
İkncisi videodan esinlendiğim müzik
ben devamlı araştırıyorum bunları buldum ve müziklerini aldım
Tekrardan merhabalar..
Yarışma mansiyonlarına, 500 Akçe ve Şık Bir Forum "Kullanıcı İmzası"
- Raiders of Anatolia, yeni gelen Lonca Sistemi telaşı ile lonca kurma vb. işlerle fazla yoğun olduğundan yarışmayla ilgilenemedi. Bu yüzden dereceye giren tüm yarışmacılardan özür dileriz, ödül dağıtımı kısa süre içinde başlayacak. Ödüller yarışmaya katılırken belirttiğiniz e-mail adreslerinize gelecektir.
Yarışma mansiyonlarına, 500 Akçe ve Şık Bir Forum "Kullanıcı İmzası"
2009-2013
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

Sabırsızlıkla Bekliyoruz...