OneSTaR yazdı:Güzel bir müzik ama sonlara doğru bitendene ritim bir anda ucurumdan düşmüş gibi biraz düzenli azalarak olsa daha güzel olurdu yine tabi senin müziği senin düşüncen
Sonunu azalarak yapmaya çalıştım ama olmamış demekki. Dinlediğin ve yorumunu esirgemediğin için teşekkür ederim.
SkyBlue yazdı:Benim çalışmama çok benziyor. Aynı benim sesim yani bu arada Yasin ödülü kazanırsan benim için Anka iste olur mu? Sonuçta o da bir şaheser.
Kazanırsam ben sana 3 tane Anka veririm Ogün sıkma canını.
EscapisT yazdı:Helal olsun Yasin'cim umarım kazanırsın /Yunus/
Sağol Yunus'cum, dinlediğin ve yorumsuz bırakmadığın için teşekkürler.
Thrashmetal yazdı:Yasin ben bir müzisyen olarak beğendim piyano girişinin tonu ikv tonunu andırıyor dijital ortamlarda bu kalitede sesleri bulmak zor ve yapması kolay değil ellerine sağlık dereceye girersin umarım
Teşekkürler Ulaş, artık seninkini de bekliyoruz, daha fazla sabırsızlandırma hadi.
WelcomeDeath yazdı:ben beğenmedim kusura bakma
şarkı sözleri olsaymış daha iyiymiş bune böyle din din din başım ağrıdı ya
Yok ne kusuru. Herkesin kendi fikridir, teşekkür ederim vakit ayırıp dinlediğin için.
Forumkral yazdı:eline sağlık güzel olmuş
Vakit ayırıp dinlediğin ve yorumunu esirgemediğin için ben teşekkür ederim.
halilumit yazdı:kategorilere müziğin eklenmesi çok iyi olmuş böyle yeteneklere de fırsat verilmiş olundu bu çok güzel,
müzik çok güzel olmuş eline sağlık başarılarının devamını dilerim...
Evet bu kategori farklılık getirdi, ilerleyen senelerde katılım daha da artacaktır ve belki oyuna eklenebilecek seviyede güzel müzikler meydana gelecektir. Dinlediğin ve yorumunu kattığın için teşekkürler.
turkoxHAMSTER yazdı:Ritim ve melodi geçişleri çok sert gibi geldi.Müzik kulağa hoş geliyor ama geçişler daha yumuşak olsa çok daha güzel olur kanaatimce.Başarılar..
Vakit ayırıp dinlediğin için, önerilerini bildirdiğin için ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Çalışmanız takdire şahan bir çalışma olmuş öncelikte tebrik ederim. Umarım yanlış anlamazsın Sadece tonlaması İKV de bulunan masal adlı müziğe çok benziyor fakat güzel. Emeğine sağlık. Başarılar
O piyanoya bayıldım
Sırf o piyanoyu dinlemek için açıyorum videoyu
Gerçekten çok güzel bir piyano müziği
Bu piyanoyu sen mi çalıyorsun bi parçadan aldıysan hanngi parçadan aldın solermisn
umutdeniz yazdı:O piyanoya bayıldım
Sırf o piyanoyu dinlemek için açıyorum videoyu
Gerçekten çok güzel bir piyano müziği
Bu piyanoyu sen mi çalıyorsun bi parçadan aldıysan hanngi parçadan aldın solermisn
Müziği önceki sayfalarda belirttiğim programlarla yaptım. Kendim çalmak isterdim fakat enstrüman bakımından çok büyük bir kısıtlama altındayım. Bir yerden alıntı da değil, dediğim programı incelersen anlayacaksındır. Vakit ayırıp dinlediğin için ve yorumunu esirgemediğin için teşekkür ederim.
Notr25 yazdı:Merhaba,
Çalışmanız takdire şahan bir çalışma olmuş öncelikte tebrik ederim. Umarım yanlış anlamazsın Sadece tonlaması İKV de bulunan masal adlı müziğe çok benziyor fakat güzel. Emeğine sağlık. Başarılar
Teşekkür ederim, katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah hak eden kazanır. İKV'den bir müziği benzemişse biraz bir şeyler yapabilmişim demekki. Elbette bu işin şakası, dinlediğin ve yorumunu kattığın için teşekkür ederim dostum.
MuratCanLODOS yazdı:Tebrikler güzel bir çalışma
Teşekkürler Murat, sizin video kadar olmasada yaptık bir şeyler.
KARAALI yazdı:Selamlar ;
Ufak tefek kusurları olsada kulağa hoş gelen bir müzik olmuş.
Eseri gönderdiğin için artık eleştirilerin olması pek anlamsız olur.
Eline ve yüreğine sağlık.Umarım istediğin başarıyı yakalayabilirsin.Bol şans.
Kolay gelsin...
Dinlediğin ve yorumunu esirgemediğin için teşekkür ederim arakadaşım. İnşallah hak eden kazanır, elimden geleni yapmaya çalıştım, beğenildiyse ne mutlu. Tekrar teşekkür ederim.
XxWhiteDewiLxX yazdı:beğendim şahsen tam böyle sagopa kajmer için beat olabilir mesala
Sagopa Kajmer için de ayrı bi müzik yaparız. Dinlediğin ve yorumunu esirgemediğin için sonsuz teşekkürler.
ZETION yazdı:Ellerine sağlık güzel bir çalışma umarım dereceye girersin
Teşekkürler, umarım hak eden kazanır, ben veya o farketmez, sonuç herkesin içine sinsin yeterli. Tekrar teşekkürler.