Buqrahan yazdı:Benimde öyle tam dizili tanıdıklarım olsa ve bende tam dizili olsam , gözüm kapalı keserim
Splash yazdı:Millet 5 Kişi Gaffar kesmeye çalışıyo Bunlar Hala GBMX De
Ayrıca GMBX Değil GBMX Olucak.Adını öğren Genel Kültürdür Faydasını görürsün
Sonra arkadaşlarına Ben GMBX Kestim deme rezil olursun
Farkındaysan hepsi (GAFFAR DAHİL) Tam dizili tehsihsatlı, adamlar Gaffar'ı çoktan halletmişler.
şimdi tam dizili olmak demişsin de bir büyücünün fiziksel hasarının maksimum 1800(iksirsiz) gibi bi değer aldığını düşünürsek tam dizili olmayan 1500 civarı büyücüler de aynı işi yapabilir yani tam dizili olmakla ne anlatmak istediğini anlamadım gbmx i tanksız kesmek item değil taktik işidir.şifacı ve savaşçı konusunda item avantaj olabilir orası doğru.
Resimden yola çıkarsan o tankın canı en az 42000 felandır. Diğerlerinde de itemler var ve 4 büyücü, ayriyetten tek şifa çok rahat giderler zaten yoldayken hiç dokunamaz ki onlara bir direnç kırma ve anında yerde Kesmeleride uzun sürmez hepsi diker iksirleri tankın canı 45 bin olur. şifanın iyileştirme 2,500 ve diğerlerinin hasarları en az 1800.
Açık ve Net olmuştur inşallah.
Senin demek istediğini anladım fakat hepsinin üzeri full olmadığını varsayarsak taktiksel olarak işi bildikten sonra yine kesilir.örneğin biz gaffara tek şifa gidiyoruz . şifacımızın mevlana itemi olmamasına rağmen çok rahat gidiyoruz çünkü işi biliyor.
4 Fiziksel büyücü ile gbm-x kesmek çok basit arkdaşlar 5dk bile sürmüyor büyücüler büyü kritik ağırlıklı itemlerini giyecekler gerisi tecrübe inanın ki öyle yani savaşçının tek yapacağı şey büyücüler birbirinin üstünden alamadıkları sıra nara ile alıcak okadar deneyin çok seri olur
İyi Forumlarr..
Buqrahan yazdı:Benimde öyle tam dizili tanıdıklarım olsa ve bende tam dizili olsam , gözüm kapalı keserim
Splash yazdı:Millet 5 Kişi Gaffar kesmeye çalışıyo Bunlar Hala GBMX De
Ayrıca GMBX Değil GBMX Olucak.Adını öğren Genel Kültürdür Faydasını görürsün
Sonra arkadaşlarına Ben GMBX Kestim deme rezil olursun
Farkındaysan hepsi (GAFFAR DAHİL) Tam dizili tehsihsatlı, adamlar Gaffar'ı çoktan halletmişler.
şimdi tam dizili olmak demişsin de bir büyücünün fiziksel hasarının maksimum 1800(iksirsiz) gibi bi değer aldığını düşünürsek tam dizili olmayan 1500 civarı büyücüler de aynı işi yapabilir yani tam dizili olmakla ne anlatmak istediğini anlamadım gbmx i tanksız kesmek item değil taktik işidir.şifacı ve savaşçı konusunda item avantaj olabilir orası doğru.
Resimden yola çıkarsan o tankın canı en az 42000 felandır. Diğerlerinde de itemler var ve 4 büyücü, ayriyetten tek şifa çok rahat giderler zaten yoldayken hiç dokunamaz ki onlara bir direnç kırma ve anında yerde Kesmeleride uzun sürmez hepsi diker iksirleri tankın canı 45 bin olur. şifanın iyileştirme 2,500 ve diğerlerinin hasarları en az 1800.
Açık ve Net olmuştur inşallah.
Kb bakma ama buqra ben 1 ruh calan ıksır ıctım ve baska bısı ıcmedım ıyılestırmem 2000 hatta ashabsız gaffar bıle kesmısımdır.Bılgıne.
turkoxHAMSTER yazdı:Senin demek istediğini anladım fakat hepsinin üzeri full olmadığını varsayarsak taktiksel olarak işi bildikten sonra yine kesilir.örneğin biz gaffara tek şifa gidiyoruz . şifacımızın mevlana itemi olmamasına rağmen çok rahat gidiyoruz çünkü işi biliyor.
Ashabsız gıdıoruz değişen o deıl agam ashabta basıor 9 bın ıbnı morda basıor 8 bın fark ne ? sadece 1 ejder fazla ıcıcek o kadar ? Onemlı olan işi bılmek tmm bıraz sıktı benı gbmx ve gaffar aynı anda oyundan cıkasım geldı ama onemlı olan bırlık ıcerısınde hareket etme.