Yazını sonuna kadar okuyamadım.Cümlelerin çok yerinde ve düzgün.Büyük bir emek vermişsin.Bunun için seni kutlamak lazım.Müsade edersen neden okuyamadığımı açıklayayım.
Hikaye başlarken güzel başlıyor fakat akmaya başladığında çok yoğun tasvir cümleleri şu soruyu akla getiriyor tamamda asıl olay ne ? Sürekli çevre, insanlar, hareketler çok güzel tasvirlenmiş ama bunlar hikayeyi sonuna kadar okumamıza sebeb olacak merakı ve dinamizmi oluşturacak bir temadan yoksun.Çünki ben yazını pc de okurken odamda daha ilginç şeyler olabiliyor yani hikayene odaklanamıyorum.Çok yoğun tasvir ana temanın, hikayeni sürükleyecek motor kuvvetinin zayıflığını işaret eder.Hikayeni bu tasvirlerle uzatma bence madem bizlerden fikir almak için bu eserini sundun tekrardan düzenleyebilirsin güçlü bir tema ile.Tasvirlerini beğendim ama dediğim gibi okuyanı hikayene yapıştırman lazım.Fanart ta başarılar diliyorum.Umarım emeğinin karşılığını alırsın.
Ocipres
Fan Art 2011 Kısa Hikaye Çalışmam : Felaketin Yankısı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Fan Art 2011 Kısa Hikaye Çalışmam : Felaketin Yankısı
Çok güzel kardeşim. Beğendim sıkılmadan okudum.
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
IVtantanIV yazdı:Yazını sonuna kadar okuyamadım.Cümlelerin çok yerinde ve düzgün.Büyük bir emek vermişsin.Bunun için seni kutlamak lazım.Müsade edersen neden okuyamadığımı açıklayayım.
Hikaye başlarken güzel başlıyor fakat akmaya başladığında çok yoğun tasvir cümleleri şu soruyu akla getiriyor tamamda asıl olay ne ? Sürekli çevre, insanlar, hareketler çok güzel tasvirlenmiş ama bunlar hikayeyi sonuna kadar okumamıza sebeb olacak merakı ve dinamizmi oluşturacak bir temadan yoksun.Çünki ben yazını pc de okurken odamda daha ilginç şeyler olabiliyor yani hikayene odaklanamıyorum.Çok yoğun tasvir ana temanın, hikayeni sürükleyecek motor kuvvetinin zayıflığını işaret eder.Hikayeni bu tasvirlerle uzatma bence madem bizlerden fikir almak için bu eserini sundun tekrardan düzenleyebilirsin güçlü bir tema ile.Tasvirlerini beğendim ama dediğim gibi okuyanı hikayene yapıştırman lazım.Fanart ta başarılar diliyorum.Umarım emeğinin karşılığını alırsın.
Ocipres
Böyle bir yorum geleceğini tahmin ediyordum,durumun farkındayım yani
Üzgünüm ama kelime sınırı yüzünden süsleyemedimHaNdSoMe yazdı:Hikayen gerçekten güzel fakat sözcüklerin çok sadece biraz süslü bir dil fan art ta işe yarıyor
Teşekkür ederim.lBlackDeathl yazdı:Çok güzel kardeşim. Beğendim sıkılmadan okudum.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Benimki toplamda 10 sayfa; yollayalı yaklaşık 5 gün oluyor. bir çok arkadaşıma tanıdıklarıma okuttum, okuyan çoğu kişi beğendi; aslında şuan benim için kazanmaktan çok o hikayenin beğenilmesini isterim.
Belli olmaz belki fikrimi değiştirir bende paylaşırım ama dediğim gibi benimkisi toplam 10 sayfa ve tam bir hikaye kitabı tadında yazdım, isteyen inanır isteyen inanmaz tanıdığım arkadaşlarımdan şöyle bir tepki aldım. " Neden hikaye kitabı yazmıyorsun? " . İnşallah yönetimde beğenir çalışmayı. 
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Meran
yorumlara baktım güzelmiş heralde hikayen görünce okumaya korktum okuyamadım.Yalancı=>'' ama güzel bende beğendim.''
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Comader
- FareAdam Düşmanı
Bence kesinlikle paylaşmalısın,inan bana insanların yazdığın hikayeyi okuyup yorumda bulunmaları hatta beğenmeleri gerçekten müthiş bir duygu.Fan Art'ı ödülden çok,katılmak ve eserimi forumda paylaşmak için daha fazla bekliyordum desem yalan olmazBuqrahan yazdı:Benimki toplamda 10 sayfa; yollayalı yaklaşık 5 gün oluyor. bir çok arkadaşıma tanıdıklarıma okuttum, okuyan çoğu kişi beğendi; aslında şuan benim için kazanmaktan çok o hikayenin beğenilmesini isterim.Belli olmaz belki fikrimi değiştirir bende paylaşırım ama dediğim gibi benimkisi toplam 10 sayfa ve tam bir hikaye kitabı tadında yazdım, isteyen inanır isteyen inanmaz tanıdığım arkadaşlarımdan şöyle bir tepki aldım. " Neden hikaye kitabı yazmıyorsun? " . İnşallah yönetimde beğenir çalışmayı.
Aslında şöyle kelime sınırlarının olmadığı dolu dolu bir eser yazmak istiyorum bende,yarışma kazanma kaygısı veya beğenilmeme kaygısı olmadan.Aklımda biraz tasarladım İKV ile alakası yoktu,sonra üşendim
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Ben aslında bu ÇEMBERLİTAŞ Hâkkında ve TÜRKİYE zenginlikleri hakkında bir çok araştırmam oldu; viewtopic.php?t=58875 ve bu konulara bir çok olumlu eleştiri aldım hem özel / hem genel ve bildirmek isterim, müjde mi üzüntü bilemem ama 2 hafta sonra araştırmalara tekrardan başlıyorum. Kimisi düşünür bu bir oyun neden böyle? Ama ben kendimden yola çıkarak, bazen araştırmalara ihtiyacım oluyor; ama çok iyi açıklayan bir forum bulamıyorum ve düşündüm ben başka forumlarda araştıracağıma kendi forumuma yazıyım. Hem ihtiyacı olanlara yardımcı olurum, hem de ihtiyacım olduğunda hemen ulaşabilirim.Comader yazdı:Bence kesinlikle paylaşmalısın,inan bana insanların yazdığın hikayeyi okuyup yorumda bulunmaları hatta beğenmeleri gerçekten müthiş bir duygu.Fan Art'ı ödülden çok,katılmak ve eserimi forumda paylaşmak için daha fazla bekliyordum desem yalan olmazBuqrahan yazdı:Benimki toplamda 10 sayfa; yollayalı yaklaşık 5 gün oluyor. bir çok arkadaşıma tanıdıklarıma okuttum, okuyan çoğu kişi beğendi; aslında şuan benim için kazanmaktan çok o hikayenin beğenilmesini isterim.Belli olmaz belki fikrimi değiştirir bende paylaşırım ama dediğim gibi benimkisi toplam 10 sayfa ve tam bir hikaye kitabı tadında yazdım, isteyen inanır isteyen inanmaz tanıdığım arkadaşlarımdan şöyle bir tepki aldım. " Neden hikaye kitabı yazmıyorsun? " . İnşallah yönetimde beğenir çalışmayı.
Ben sadece 1 kişi ile paylaştım o da ilk yorumu gönderen sevgili dostum emre
,geçen sene yazdığım eserimde baş karakter Aladağlı'yı onun karakter ismi olan ''Aladağ''dan türetmiştim.Neyse hikayenin çeşitli aşamalarını göstermeden önce aklımdaki fikirleri anlattığımda ''böyle bi hayal gücü su hücresinden oluşamaz tanrı kesin var '' demişti
.İster inanın ister inanmayın bütün fikirler,olay örgüsü her şeyi 1 gecede tasarladım (o akşam sabah 5 buçuğa kadar yazmışım ve farkında değildim) ve son halini 2 gün içinde aldı.Çeşitli hataları düzeltmek,içime sinmeyen yerlerini düzeltmek daha uzun sürdü.
Aslında şöyle kelime sınırlarının olmadığı dolu dolu bir eser yazmak istiyorum bende,yarışma kazanma kaygısı veya beğenilmeme kaygısı olmadan.Aklımda biraz tasarladım İKV ile alakası yoktu,sonra üşendimVe Fan Art'ta başlayınca uzun süredir yazmamış olmanın verdiği heyacan ile biraz hızlı yazdım sanırım
Herneyse eğer benim gibi üşengeç değilsen sana kitap yazmanı tavsiye ederim kesinlikle.
Ben:
Nasıl buldun eserimi? .d
Emir:
okudum sayfası çok olmuş. Çok güzel yazmışsın açıkçası senin yazdığına bile inanamadım bir an sanki bir yazar yazmış gibi.
Ben:
doğrudur, dostum ama uğraştım ya biraz biliyorsun geçen ki yarışmada da 3. olmuştum, peki akıcı mı?
Emir:
akıcı ya fena değil, inşallah dereceye girersin ya.
Ben:
Sağol ya...
ve konuşma böyle devam ediyor. Ben SAYISAL ÖĞRENCİ olmama rağmen şunu farkettim, Edebiyatım/konuşmam ve yazarlığım gayet iyi. Şimdi biraz düşünebilirsiniz SAYISAL VE EDEBİYAT ? nasıl ya. Size bir çok aktör/şair/şarkıcı tanıtabilirim. En bilindik örnek:
Ferhat Göçer Şarkıcı/Doktor
Cüneyt Arkın Aktör/Doktor
yani benim bir çok dalda bulundum; ama benim ufkumu genişleten ve rahatlatan 3 hobim var...
Basketbol
Hikaye/Roman yazarlığı
Arkadaşlarımla eğlenmek.
bunlar benim için vazgeçilmez hobiler...
Beni dinlediğiniz için size teşekkür ederim, Dediğim gibi hikayemi paylaşamam ama merak edenler olursa özel mesaj olarak " hikaye.lnk " şeklinde yollayabilirim.
Hâkkı olan kazansın!
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Güzelmiş uzun ama yıne 1 kezde olsa okudum. Ragnarök Bunuda begendım. :lol:
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
- Comader
- FareAdam Düşmanı
Ben günlük hayatımda hikaye yazmıyorum.Bugüne kadar 3-4 kez yazdım.Senede bir kez yazıyorum.Acaba nedenBuqrahan yazdı:Ben aslında bu ÇEMBERLİTAŞ Hâkkında ve TÜRKİYE zenginlikleri hakkında bir çok araştırmam oldu; viewtopic.php?t=58875 ve bu konulara bir çok olumlu eleştiri aldım hem özel / hem genel ve bildirmek isterim, müjde mi üzüntü bilemem ama 2 hafta sonra araştırmalara tekrardan başlıyorum. Kimisi düşünür bu bir oyun neden böyle? Ama ben kendimden yola çıkarak, bazen araştırmalara ihtiyacım oluyor; ama çok iyi açıklayan bir forum bulamıyorum ve düşündüm ben başka forumlarda araştıracağıma kendi forumuma yazıyım. Hem ihtiyacı olanlara yardımcı olurum, hem de ihtiyacım olduğunda hemen ulaşabilirim.Comader yazdı:Bence kesinlikle paylaşmalısın,inan bana insanların yazdığın hikayeyi okuyup yorumda bulunmaları hatta beğenmeleri gerçekten müthiş bir duygu.Fan Art'ı ödülden çok,katılmak ve eserimi forumda paylaşmak için daha fazla bekliyordum desem yalan olmazBuqrahan yazdı:Benimki toplamda 10 sayfa; yollayalı yaklaşık 5 gün oluyor. bir çok arkadaşıma tanıdıklarıma okuttum, okuyan çoğu kişi beğendi; aslında şuan benim için kazanmaktan çok o hikayenin beğenilmesini isterim.Belli olmaz belki fikrimi değiştirir bende paylaşırım ama dediğim gibi benimkisi toplam 10 sayfa ve tam bir hikaye kitabı tadında yazdım, isteyen inanır isteyen inanmaz tanıdığım arkadaşlarımdan şöyle bir tepki aldım. " Neden hikaye kitabı yazmıyorsun? " . İnşallah yönetimde beğenir çalışmayı.
Ben sadece 1 kişi ile paylaştım o da ilk yorumu gönderen sevgili dostum emre
,geçen sene yazdığım eserimde baş karakter Aladağlı'yı onun karakter ismi olan ''Aladağ''dan türetmiştim.Neyse hikayenin çeşitli aşamalarını göstermeden önce aklımdaki fikirleri anlattığımda ''böyle bi hayal gücü su hücresinden oluşamaz tanrı kesin var '' demişti
.İster inanın ister inanmayın bütün fikirler,olay örgüsü her şeyi 1 gecede tasarladım (o akşam sabah 5 buçuğa kadar yazmışım ve farkında değildim) ve son halini 2 gün içinde aldı.Çeşitli hataları düzeltmek,içime sinmeyen yerlerini düzeltmek daha uzun sürdü.
Aslında şöyle kelime sınırlarının olmadığı dolu dolu bir eser yazmak istiyorum bende,yarışma kazanma kaygısı veya beğenilmeme kaygısı olmadan.Aklımda biraz tasarladım İKV ile alakası yoktu,sonra üşendimVe Fan Art'ta başlayınca uzun süredir yazmamış olmanın verdiği heyacan ile biraz hızlı yazdım sanırım
Herneyse eğer benim gibi üşengeç değilsen sana kitap yazmanı tavsiye ederim kesinlikle.
Ve bu sayede hikaye yeteneğimide geliştirdiğimi sanıyorum. En son okurum olan en iyi arkadaşım emirden gelen yorum şu oldu aynen aktarıyorum:
Ben:
Nasıl buldun eserimi? .d
Emir:
okudum sayfası çok olmuş. Çok güzel yazmışsın açıkçası senin yazdığına bile inanamadım bir an sanki bir yazar yazmış gibi.
Ben:
doğrudur, dostum ama uğraştım ya biraz biliyorsun geçen ki yarışmada da 3. olmuştum, peki akıcı mı?
Emir:
akıcı ya fena değil, inşallah dereceye girersin ya.
Ben:
Sağol ya...
ve konuşma böyle devam ediyor. Ben SAYISAL ÖĞRENCİ olmama rağmen şunu farkettim, Edebiyatım/konuşmam ve yazarlığım gayet iyi. Şimdi biraz düşünebilirsiniz SAYISAL VE EDEBİYAT ? nasıl ya. Size bir çok aktör/şair/şarkıcı tanıtabilirim. En bilindik örnek:
Ferhat Göçer Şarkıcı/Doktor
Cüneyt Arkın Aktör/Doktor
yani benim bir çok dalda bulundum; ama benim ufkumu genişleten ve rahatlatan 3 hobim var...
Basketbol
Hikaye/Roman yazarlığı
Arkadaşlarımla eğlenmek.
bunlar benim için vazgeçilmez hobiler...
Beni dinlediğiniz için size teşekkür ederim, Dediğim gibi hikayemi paylaşamam ama merak edenler olursa özel mesaj olarak " hikaye.lnk " şeklinde yollayabilirim.
Hâkkı olan kazansın!
Guzel olmus Ertan