+1Canceazi yazdı:Öncelikle konsantrasyon teşekkür ederim . Arkadaşlar şahesersizleri savunanlara sesleniyorum. Her yerde mantıklı olan şey emek verilmesi ve sonucunda karşılığının alınmasıdır. basitçe örnek vereyim emin ol ben şifacıma ashab üretmek için sabahlayıp zırh düşürmek için 100lerce junon atıp gaffardan boş döneceksem ve ne ashab üretmiş ne zırh düşürmüş birisi ilk denemede benim onca emeğimi hiçe sayıp şansın arkasına saklanacaksa yaptığım yorum hakkında kimse ne bana hesap sorar ne de ben cevap verme yükümlülüğünü kendimde hissederim. iyi forumlar
Gaffar'a ilk gidişim ve mutlu son(Eminönü)
- BeoWulfxSoftWaRe
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Gaffar'a ilk gidişim ve mutlu son(Eminönü)

- Matara
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
+1BeoWulfxSoftWaRe yazdı:+1Canceazi yazdı:Öncelikle konsantrasyon teşekkür ederim . Arkadaşlar şahesersizleri savunanlara sesleniyorum. Her yerde mantıklı olan şey emek verilmesi ve sonucunda karşılığının alınmasıdır. basitçe örnek vereyim emin ol ben şifacıma ashab üretmek için sabahlayıp zırh düşürmek için 100lerce junon atıp gaffardan boş döneceksem ve ne ashab üretmiş ne zırh düşürmüş birisi ilk denemede benim onca emeğimi hiçe sayıp şansın arkasına saklanacaksa yaptığım yorum hakkında kimse ne bana hesap sorar ne de ben cevap verme yükümlülüğünü kendimde hissederim. iyi forumlar
TheAnswer 3

http://inciswf.com/1298832300.swfCanceazi yazdı:Öncelikle konsantrasyon teşekkür ederim . Arkadaşlar şahesersizleri savunanlara sesleniyorum. Her yerde mantıklı olan şey emek verilmesi ve sonucunda karşılığının alınmasıdır. basitçe örnek vereyim emin ol ben şifacıma ashab üretmek için sabahlayıp zırh düşürmek için 100lerce junon atıp gaffardan boş döneceksem ve ne ashab üretmiş ne zırh düşürmüş birisi ilk denemede benim onca emeğimi hiçe sayıp şansın arkasına saklanacaksa yaptığım yorum hakkında kimse ne bana hesap sorar ne de ben cevap verme yükümlülüğünü kendimde hissederim. iyi forumlar
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Mevlana asa ve pantolonun hayırlı olsun.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
Yöneticilere oyundaki adaletsizliği(şans sistemini) bir kez daha gösterdiğin için sana teşekkür ediyorum ayrıca itemlerin Hayırlı ve Uğurlu olsun başarılarınızın devamını diliyorum...
:evil:
:shock:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Selam.Canceazi yazdı:Öncelikle konsantrasyon teşekkür ederim . Arkadaşlar şahesersizleri savunanlara sesleniyorum. Her yerde mantıklı olan şey emek verilmesi ve sonucunda karşılığının alınmasıdır. basitçe örnek vereyim emin ol ben şifacıma ashab üretmek için sabahlayıp zırh düşürmek için 100lerce junon atıp gaffardan boş döneceksem ve ne ashab üretmiş ne zırh düşürmüş birisi ilk denemede benim onca emeğimi hiçe sayıp şansın arkasına saklanacaksa yaptığım yorum hakkında kimse ne bana hesap sorar ne de ben cevap verme yükümlülüğünü kendimde hissederim. iyi forumlar
Dediğin bi yerde doğru Fakat!!!
Çemberlitaş gelmeden önce Ashab, Ejder Asa, Evel Getiren, Latif gibi silahlar Boss'lardan malesef düşmüyordu. Mecbur Madenlerde sabahlamak gerekiyordu.Şimdi ise yeni Bölgede sistem değişti. Tanıdığını olan çevresi olan istediği gibi girer bölgelere. Ben kendi adıma söylüyorum. Ashab üretmeyeceğim şifacıma, ya Mevlana Asa üreteceğim direk! Yada ezik şifamla Gaffar'a gideceğim. Ama sonuçta maden de çeksem emek harcayacağım Boss kesmeye gitsemde emek harcayacağım.
Burada adaletsizlik diye birşey yok. eceli, latifi olmayan tank olup bıçak kılıç veya balta düşürebilir. Arkadaşın ki de ona benzer birşey.
Panpan Varsa Kralsın
arkadaşınki gibi zırhın ashabın olmasada şak diye girer mevlanayı düşürürsün bu kadar basit :roll:
İyi Forumlar..
İyi Forumlar..

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;
Vayy Helal oLsun
Hayırlı olsun Büyük başarı ve Şans o Bal bizde yok malesef
Fatih abi Benide Götürün
Vayy Helal oLsun
Hayırlı olsun Büyük başarı ve Şans o Bal bizde yok malesef
Fatih abi Benide Götürün
Cekemeyenler elsallasın 
AGeZeR
AGeZeRR
ILKveSON
Bir çzgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma!
AGeZeRR
ILKveSON
Bir çzgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma!
mevlanasız 1477 oluyor yenı mevlana eld cıktı taze hadı bakalım gaffar bızı beklıyor