TroyaxxPaNTeR
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: TroyaxxPaNTeR
Hataylısın Baştan Kaybettin.korlic yazdı:ilk öncelikle Selamın Aleykum Arkadaşlarım
BEN MERAN SİZİN SUNUCUNUZA GELMİŞ BULUNMAKTAYIM KENDİMİ ÖZETLİYEYİM
İSMİM TUNCAY YAŞ 17 HATAY DA OYNUYORUM İNŞ. SİZİNLE GÜZEL GÜNLER GÜZEL ARKADAŞLIKLAR GEÇİRMEK DİLEĞİMLE NEDEN MERANDAN GELDİN DERSENİZDE HIRSIZ MERANDA DAHA ÇOK BN ARTIK GÖZÜM KAPALI YATMAK İSTİYORUM AKLIM OYUNDA KALMAMASINI SİTİYORUM PARAYA KIYDIM VE BURDAYIM İNŞ. GÖRÜŞECEĞİZ ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM RAHATSIZLIK VERİYORSAMDA AFFOLA SEVGİLERİMLE
TroyaxxPaNTeR isim değişicek ileriki zamanda
kardeşim hataylı olmak sucmu saçmalıyorsun bence e.ö sunucusunda hataylılar suç işlediyse biz de işleyecegimiz diye bire kayde yok her insanı bir tutamazsın seni bu lafın gerçekten ayıpBaykusReyiz yazdı:Hataylısın Baştan Kaybettin.korlic yazdı:ilk öncelikle Selamın Aleykum Arkadaşlarım
BEN MERAN SİZİN SUNUCUNUZA GELMİŞ BULUNMAKTAYIM KENDİMİ ÖZETLİYEYİM
İSMİM TUNCAY YAŞ 17 HATAY DA OYNUYORUM İNŞ. SİZİNLE GÜZEL GÜNLER GÜZEL ARKADAŞLIKLAR GEÇİRMEK DİLEĞİMLE NEDEN MERANDAN GELDİN DERSENİZDE HIRSIZ MERANDA DAHA ÇOK BN ARTIK GÖZÜM KAPALI YATMAK İSTİYORUM AKLIM OYUNDA KALMAMASINI SİTİYORUM PARAYA KIYDIM VE BURDAYIM İNŞ. GÖRÜŞECEĞİZ ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM RAHATSIZLIK VERİYORSAMDA AFFOLA SEVGİLERİMLE
TroyaxxPaNTeR isim değişicek ileriki zamanda
KORLİC
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
İhtiyacım olunca bende pm atabilirmiyimRaiNBLacK yazdı:Sunucumuza hoş geldin toprağım ihtiyacın olursa oyundan bana ulaşa bilirsin /f xRaiNBLacKx

Selin S.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Sunucumuza Hoş Geldin Tuncay ;
Seninle Tanışmıştık Yardıma ihtiyacın olursa seslenmen yeter
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
çok saol yasin kardeş bnm tek amacım arkadaşlık kurmak item felan işi boş diye düşünüyorum elbette snn de ihtiya çduydugun zmn yanında olurum pm atman yeterli bende atarımadresbu yazdı:Sunucumuza Hoş Geldin Tuncay ;
İyi Forumlar.
KORLİC
cok saol abim elbette bu aralar gb lere girmekte güçlük çekiyorum grup bulamda herkez tandıık alıyor bir el atarsan sevinirimKolonyaceline yazdı:İhtiyacım olunca bende pm atabilirmiyimRaiNBLacK yazdı:Sunucumuza hoş geldin toprağım ihtiyacın olursa oyundan bana ulaşa bilirsin /f xRaiNBLacKx
KORLİC