%60 Şanssızlık ... [ 1 Yılı Geçti Tek 1 Takı Yok ! ]
- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Re: %60 Şanssızlık ... [ 1 Yılı Geçti Tek 1 Takı Yok ! ]
Haftasonu kazancım : Işık Hanım Zırh Evocati Yüzük
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
mutevazi23 yazdı:Fear adam 150 kesiş motor dşnn kenan 3 madalya 150 . 3 450 Hesplmyı öğren
Hakanın şahidiyim 150 200 kere kesti hatta ilk çıktığı günler başladık kesmeye ve onahala yok şans artırıcıların yalan olduğunuda kanıtladım grubda 3 artırıcısı olan vardı 1 tane 60 iki tane 30 toplam 120 bide yüzde 30 kennın kndnde olsa %150 ve tek 1 takı düşmedi.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Kenan Kesim Sayısı 220 Lere ulaştı Şuan Bari Takı verseydi kenan verdiği şeyde adam gibi bişe olsa . Bilge Cevriye Eldiven.. Bugün 3 Kenan Kestim 1 Azat Cevo Kolye x4 , Bilge Cevriye Eld. :S
Bu alteri ne ara görücem allah bilir
Bu alteri ne ara görücem allah bilir
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Biliyorum aşağıdaki yazıyı okurken adeletsizlik diyeceksiniz
Geçtiğimiz perşembe ejderli carı 49 yapmıştım. cuma günü ilk miğrattan nucleus yüzük, cuma akşam üzeri ise sığınaktan alternator kolye düştü. Ertesi gün 5. kenandan ise tek torbada alternator yüzük ve kıyamet alavi kolye düştü
pek söylenecek söz yok sanırım.
Geçtiğimiz perşembe ejderli carı 49 yapmıştım. cuma günü ilk miğrattan nucleus yüzük, cuma akşam üzeri ise sığınaktan alternator kolye düştü. Ertesi gün 5. kenandan ise tek torbada alternator yüzük ve kıyamet alavi kolye düştü
TheRaSMuS
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Şans. :SDeathxrasmuss yazdı:Biliyorum aşağıdaki yazıyı okurken adeletsizlik diyeceksiniz![]()
Geçtiğimiz perşembe ejderli carı 49 yapmıştım. cuma günü ilk miğrattan nucleus yüzük, cuma akşam üzeri ise sığınaktan alternator kolye düştü. Ertesi gün 5. kenandan ise tek torbada alternator yüzük ve kıyamet alavi kolye düştü![]()