viewtopic.php?f=46&t=81540&p=747735#p747735
sanırım istediğim şey buydu
Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
+protesto ediyorum girmeceğim migrata :lol: 100 kere girmek mi saat 11 de işten gelen biri için bu mümkün değil.Genel bölge istiyorum genişleme paketi olmalı dungeon değil.
Bu arada şanş olayı diyelimki yüzde 60 şansım var ama bu şans hangi, materyal için :idea: yani şans arttırıcının etki edeceği materyaller ayrıldımı benim şansım yüzde 60 platin zırh içinse kusura bakmayın bu materyaller ayrılmalı ve arttırıcılar ona etki etmeli.
Bu arada şanş olayı diyelimki yüzde 60 şansım var ama bu şans hangi, materyal için :idea: yani şans arttırıcının etki edeceği materyaller ayrıldımı benim şansım yüzde 60 platin zırh içinse kusura bakmayın bu materyaller ayrılmalı ve arttırıcılar ona etki etmeli.

LEPRECHAUN
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
sonundaaa

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Artırıcı Kişiden Kişiye Değişiyor Malesef En Fazla Olacağı Bir Karekterde 8-9 Tane Aynı İtem (Bıçak Sırtı Pantolon ) Bazı Karekterlerde İse Artırıcının Hiç Bir Faydası Olmuyor Plus Yükle Artırıcı Al Yine Aynı En Azından Akçe İle Şaheser Aktarma Kodu Gibi Bir Yenilik Gelse Üstümüzü Öyle Dizsek Artık Ona Bile Razıyız 
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Ama haklı şimdi onların 250'şer defa kesmesi bizim 75 defa kesmemiz gibi bir şeygokhan307 yazdı:Konunun amacına bak gelen yoruma bak .lFeaRl yazdı:Oh tabi tek atıyorsunuzdur 250 şer kere kesmişsinizdir
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Kutunun gönderiminin hızlandırılması için hangi Avea bayii olduğunu bize iletebilir misin EsTeRGoNxRss?EsTeRGoNxRss yazdı:valla müdürüm Yol savaşçısını 50 den fazla kestim çemberli kutu yok ama plus'u yüklü Deyil item reçete bile düşmedi.
Bu yüzde 60/60 artış nezaman devreye girdiyse ondan sonra kesmemiş ola biliriz de ki en son geçtiğimiz hafta kesmiştim Neyse EMEGE saygı AVEA shop'a istettim kutuyu ama Hala Gönderilmemiş![]()
Teşekkürler
Keşke bizde sizin gibi çemberli girişte otomatik 250'şer yol ve 250'şer X kesebilsek

Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
HaRuF yazdı:250 kere denenmesede bu şekilde yazılması cemberlitasa girmek için tekrr şevk kazandırdı ,
bu 60/60 oran dükkanda satılmak yerine kutuya ayrıyetten eklenmeside sevindirici.
Bir kere kutu yükleyip sora plus bitince bu 60/60 oran gidecekmi , yani bu artırıcının etkisi sadece pluslamı aktifleşecek?
Merhaba HaRuF,
Çemberlitaş Kutu içeriğinde yer alan 3 Aylık Plus paketi yüklemeniz ile birlikte bu avantajdan süresiz/sınırsız olarak yararlanabileceksiniz.
"4. Süresiz Sınırsız %60 / %60 lık Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisi
(Tüm sunuculardaki tüm karakterlerin için Çemberlitaş'ta daha fazla eşya düşürme şansına sahip ol)"
Çemberlitaş Kutu içeriği ile ilgili detaylı bilgi: viewtopic.php?f=46&t=81461
İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Valla güncelemnin geldiği gün 1 kez stu attım aynı çantadan mevlana ve ruh döven eldivenimi aldım. Bence gayet iyi.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
HaRuF yazdı:250 kere denenmesede bu şekilde yazılması cemberlitasa girmek için tekrr şevk kazandırdı ,
bu 60/60 oran dükkanda satılmak yerine kutuya ayrıyetten eklenmeside sevindirici.
Bir kere kutu yükleyip sora plus bitince bu 60/60 oran gidecekmi , yani bu artırıcının etkisi sadece pluslamı aktifleşecek?
Çemberlitaş Kutu içerisinden çıkan Plus paketinizin süresi bittiği takdirde, 60/60'lık Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisi bitmez. Bunu Dükkan'da Ürünlerim bölümünde Çemberlitaş Kutu simgesini gördüğünüzde de anlayabilirsiniz. Dolayısıyla 60/60 oranının etkisi her zaman hesabınızda olacaktır.