Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Paget
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda!

Mesaj gönderen Paget »

Merhbalar,

Ben pek İnAnDırICı bulmuyoRum. Nitekim, EğErbiR YaRarI oLCak Olsa , teKrar gidiP ÇeMberlitaş Kutu seve Seve AlırıM ,samİmi söylüoRum.. çeMberLitaş Kutu sahİbi Olanlar yüzde 60 Yağma ArtIrıCı deMİşsiniz. neDen biz buNUn heNüz farkIna VAraMaDIk. =/ :?: :?:
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

Paget yazdı:Merhbalar,

Ben pek İnAnDırICı bulmuyoRum. Nitekim, EğErbiR YaRarI oLCak Olsa , teKrar gidiP ÇeMberlitaş Kutu seve Seve AlırıM ,samİmi söylüoRum.. çeMberLitaş Kutu sahİbi Olanlar yüzde 60 Yağma ArtIrıCı deMİşsiniz. neDen biz buNUn heNüz farkIna VAraMaDIk. =/ :?: :?:
bende senin yazdıklarını pek inandırıcı bulmuyorum :D
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Hayırlı olmasını dilerim.Yağma artırıcı da çok isabetli bir karar olmuş.Ürünlerim bölümünde görünmüyor sanırım Çemberlitaş Yağma Artırıcı
2006-2013
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

punq yazdı:Dükkanda ürünlerim kısmında neden %60/60 çemberlitaş yağma arttırıcı görünmüyor?
Ürünlerin arasında Çemberlitaş Kutu olacak. bu çemberlitaş kutu yüklemiş olduğunu gösterir, haliyle de yağma artırıcı özelliklerin de var demektir
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen x5ve »

Artık ne diyeceğimi şaşırdım ama yinede yazacağım sanmıyorumki cevap yazarsınız bundan eminim ama yinede yazacağım

yaklaşık 1 1.5 yıldır migrat sığınak geldi ve yaklaşık 3 4 aydırda çemberlitaş geldi ben tam 2 yıldır üstümü ışık dizmek için 3000i geçti sadece migrat attığımı hatırlıyorum sığınağı artık saymıyorum bile dedim belki sığınak migratta şansım yok kısmettir dedim çemberli geldi ve ben her gün çembere tank girdim günde 3 4 kere yol gbm x kestim hiç bişey düşmedi 1 ay boyunca hiç bişey düşmedi sonra 2ci bölge direk geçiş geldi ben artık günde 3 4 5 tane filan satu atmaya başladım yaklaşık 2 ayda satu sayımı 400 e yakın yaptım ama hala düşmedi hala düşmedi ya benim karakterde bi p*k luk var yada sizin şans sisteminde bi p*k luk var bunu birazcık düşünmenizi tavsiye ederim.

yaklaşık 5 bin bölgede eğer sadece 1 evo kolye ve zırh düşüyorsa buna bir dur bakalım acaba bendemi sorun var demelisiniz belki 20 kez desteğe mail yoladım ve hep aynı cevabbı aldım
şans sistemidir üzgünüz falan filan dediniz.bütün arkadaşlarım kenan junondan değil çemberlitaştan üstünü dizdi ben hala evo zırhla yücelen takı setiyle ws atıyorum SÖYLEYECEK TEK BİŞEY VAR BİRAZ İNSAF ;) bence bu ŞANS DEĞİLDİR. ADAM AKILLI BİR DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDERİM ;)
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

he bişey yazmayı unutum 3 karakterim var 3 ünede HİÇ BİŞEY DÜŞÜREMEDİM :)
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Paget
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Paget »

Wanker yazdı:

KoNUyala İlgiLİ mesaj AtamaNI Dilerim.
Kullanıcı avatarı
yaban
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen yaban »

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Benim bu yazıalrdan çıakrdığım sonucu açıklamak istiyorum ki bence çoğu arkadaşım yanılgıda bu konuda.Dikakt edildiği gibi şans artırıcı diyor yani boss lardan eşya düşme oranı demiyor burası birinci nokta şimdi bunu açıklamak istiyorum: şans artırıcı boss lardan düşen eşyanın size düşme olasılığını artırır yani eğer grubunuzda sadece sizde şans artırıcı varsa boss lardan düşecek eşyaların size çıkma olasılığı yüzde 60 daha fazla olur .yani grubunuzda herkeste aynı artırıcıdan varsa değişen hiçbir şey olmaz yne hepiniz aynı şansa sahip olursunuz.burada bosslardan daha çok eşya çıkacağı sonucuna varabilmemiz için drop ayarlarıyla oynanması lazım gelir ki böyle bişey söz konusu değil dikkat ederseniz . dediğim gibi tüm grubunuzda artırıcı varsa altını çizerek söylüyorum bana göre şansınız sabit kalır :) iyi forumlar herkese
Resim
Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***
Resim
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Paget yazdı:
Wanker yazdı:

KoNUyala İlgiLİ mesaj AtamaNI Dilerim.
atamanı dilerim derken? nereye atıyoruz? :D
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Benim her 2 üyeliğimde de Çemberlitaş Kutu önceden yüklenmiştir fakat bu yaptığınız yenilikte "Önceden Çemberlitaş Kutu pinini yükleyenlerde faydalanacaktır" demişsiniz ama benim ürünlerimde Çemberlitaş Yağma Artırıcı (%60/%60) görünmüyor.
1. Üyeliğim
Resim
2. Üyeliğim
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön