devil yazdı:konunun sabitlenerek tarihi kayıtları işlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Umut emeğine sağlık
Saygılarımla,
Aslında güzel fikir."Faydalı Konular" adlı yeni bir kısım açılır Fan Kulübü bölümüne oraya oyuncuların açtıkları faydalı konular FDE ler tarafından aktarılıp, oyuncular tarafındanda incelenebilir...
Bu foruma her zaman yapıcı bir tutum ile geldin. Bu forumda sohbet etmenin Yani gerçek anlamda sohbetin tadını almış bir insan olarak sana saygı duyuyor ve konularını zevkle takip ediyorum. Sen bu tutumunu bırakma, Gözünü seveyim bırakma Ellerine sağlık.
Saygılarımla...
Rıza KESKİN
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Rzakeskinn yazdı:Bu foruma her zaman yapıcı bir tutum ile geldin. Bu forumda sohbet etmenin Yani gerçek anlamda sohbetin tadını almış bir insan olarak sana saygı duyuyor ve konularını zevkle takip ediyorum. Sen bu tutumunu bırakma, Gözünü seveyim bırakma Ellerine sağlık.
Saygılarımla...
Rıza KESKİN
Selam Rıza KESKİN,
İKV camiasında tanımadığım oyunculardan bu yönde yorumlar almak,insana büyük bir sevinç ve gurur veriyor.
Bana karşı bu güzel yorumun için yürekten teşekkür ediyorum,saygı ve sevgi benden..
"Efsunlar ve Anlamları"adlı araştırmamın daha kapsamlı ve görsel öğeler ile zenginleştirilmiş versiyonunu ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağım. Yorumlarınız için sağ olun,var olun..