Magician yazdı:Anlayamıyorsunuz galiba
Taşkanat tabanca diye bir şey yok !
Sen resimlere nerenle bakıyorsun,oyunu nerenle oynuyorsun çok daha merak ettim daha oyundaki efsunu bilmeden buraya kıskanç yorumlar atıyosun dikkat et eleman
Magician yazdı:Anlayamıyorsunuz galiba
sonLEYONERşifa da hiç item yok dışlamak istemedik bende önünüze oturuyum dedi kıramadık itemsiz ezik oArizonaa yazdı:Bu arada niye şifalar önde durmuş onu anlamadım![]()

Hahahxxcezaxx yazdı:sonLEYONERşifa da hiç item yok dışlamak istemedik bende önünüze oturuyum dedi kıramadık itemsiz ezik oArizonaa yazdı:Bu arada niye şifalar önde durmuş onu anlamadım![]()
Dün Erdoğan'ın Elindeydi.Eşya İadesi Yaparken Takmıştı Öğrende Gel.Cerfiss yazdı:SeF4 yazdı:HEPSİ YOK BIÇAK NEFESİ ÇİFT BIÇAK NERDE ?darkemperor1 yazdı:
Ve bugun düşen Taş kanat balta ile eminönü sunucusundaki
Taş Kanat Balta - Hidra Nefesi Bıcak = SVINDLARE
Bıcak Sırtı Kılıç = XXCEZAXX
Taş Kanat Tabanca = McCaGLaR (Bu cocuk cokkk yakışıklıı)
IIIArMAGeDDoNIII ada item düşmesi dileğiyle
Eminönü..
SVINDLARE..
Yok öle bir bıçak seni yemişler

O bıçak hidra nefesi çift bıçak olmasınSeF4 yazdı:Dün Erdoğan'ın Elindeydi.Eşya İadesi Yaparken Takmıştı Öğrende Gel.Cerfiss yazdı:SeF4 yazdı:HEPSİ YOK BIÇAK NEFESİ ÇİFT BIÇAK NERDE ?darkemperor1 yazdı:
Ve bugun düşen Taş kanat balta ile eminönü sunucusundaki
Taş Kanat Balta - Hidra Nefesi Bıcak = SVINDLARE
Bıcak Sırtı Kılıç = XXCEZAXX
Taş Kanat Tabanca = McCaGLaR (Bu cocuk cokkk yakışıklıı)
IIIArMAGeDDoNIII ada item düşmesi dileğiyle
Eminönü..
SVINDLARE..
Yok öle bir bıçak seni yemişler
Dayıya Katılıyorum .xxcezaxx yazdı:Magician yazdı:Anlayamıyorsunuz galiba
Sen resimlere nerenle bakıyorsun,oyunu nerenle oynuyorsun çok daha merak ettim daha oyundaki efsunu bilmeden buraya kıskanç yorumlar atıyosun dikkat et eleman

Wizards yazdı:o hidra nefesi çift bıçak çantasında duruyor zaten bıçak nefesi çift bıçak diye bir şey yok