streetart34 yazdı:1- lk önce oyunun tanınıması için daha çok çaba gösterirdim. Televizyonlarda SüperCan yerine İKV'nin reklamlarını verirdim.
2- Karakter Silme Butonu'nu kullanmak için "şifre onayı istenmesi" yeniliğini getirirdim.
3- Kasamı Göster Butonu'nu kullanmak için "şifre onayı istenmesi" yeniliğini getirirdim.
4- Şaheser/Nadide eşyaların çöpe atılması için "şifre onayı istenmesi" yeniliğini getirirdim.
5- Dükkan'da yapılan indirimleri 2-3 lira gibi ucuz miktarlar olarak değil de 6-7 lira gibi yüksek miktarlar olarak yapardım.
6- Oyunun grafiklerini daha üst düzeye çıkarırdım.
7- "Şikayet Et" butonundan sorumlu olan destek ekibinin daha duyarlı olmasını sağlardım (Bu konuda haksızlığa uğrayan oyuncu çok fazla)
vs vs vs
Evet güvenlik sorununa atıf yapmışsınız
6- Oyunun grafiklerini daha üst düzeye çıkarırdım.
Asıl can alıcı soru ve sorun
Oyunun grafikleri daha üst düzeye nasıl çıkarılır acep? ikv oyuncusunun beklentisi nedir
goktanri yazdı:Bu oyunu satın almak karlı bir yatırım olmaz
online oyunlar her zaman karlı işlerdir korkmaz çürümez yeterki müşterisi olsun.
100 milyar sermaye ile 1 trilyon kazalınan bir sektördür aynı zamanda.
Magician yazdı:Oyundan gelen tüm paralarla world of war craft da gm olurdum D
İkv için çözüm önerisi demiştim.
İkv de bi hata mı var ki çözüm bulalım
[İçerik Düzenlendi.]
Respected
Şu fotoğraflarda kendini anlatmak istemişsin herhalde.? İşiniz gücünüz yok böyle boş boş şeylere mi bakıyosunuz işte TÜRK gençliği.. Aferim siz devam edin.. ATA'mızın şuan bu nesilden dolayı eminim ki kemikleri sızlıyordur. Ya onu geçtim şu VATAN'a laik bi adam olunda örnek olalım diğer devletlere.. İnsan olun biraz insan..
O konuya burdan nasıl geldiğini anlamadım. Ama ne olursa olsun, o içtiğinden ben de istiyorum.
En son Respected tarafından 08 Eki 2011 00:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Uygunsuz Görsel
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır. Benler TaTMiNaTöR (49)
LONCA SİSTEMİ
PAZAR KURMA
PK MODE
59 LEVEL
YENİ BÖLGE{LER} ( GRUB BÖLGESİ DEĞİL EMİNÖNÜ,METEOR,SİVRİ ADA GİBİ.)
GM DEĞİŞTİRİRDİM
AKÇE FİYATLARINI AZALTIRDIM
SİTELERE VE TELEVİZYONLARA REKLAM YAPARDIM
DAHA BİR SÜrÜ ŞEY YAPILABİLİR ŞUANKİ AKÇEDEN GELEN PARALARLA 1MAN1TEAM SÜPERCAN KAYIPARMAĞAN BUNLAR NE İŞİNİZE YARIYACAKSA SALAK SALAK OYUNLAR ÇIKARIYORSUNUZ ANLAMADIM GİTTİ İKV GİBİ OYUN VARKEN.
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık ! sSiHiRBaZz- Relapse
Oyuncular destekten çok şikayetci onu baştan kurarım onun arkadaşı bunun arkadaşı diye almam gerçekten işe yarar adamlar alırım resmiyete dökmem oyuncularla gerçekten yakınmışcasına konuşurum bu şikayetlerin büyük kısmını kaldırır.
Oyuncuların zaman geçirebileceği bir mekan oluştururum 49 seviye olmuş biri oyuna girdiğinde ne yapsam diye yada gblerde yer aramaya çalışarak vakit geçirmektense eğlenceli bir mekanda bulunmaları daha iyi olur. (aklımda birden fazla özellik var)
oyunun görselliğini değiştiririm ayrıca görsel hataları düzeltirim asla en az 3 sene boyunca bunun için uğraşırım ki diğer online oyunlara azda olsa yaklaşırdım işte o zaman reklam yaparım
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Yazıcaklarımı yazsam foruma sığmaz. Ama İkv benim olsaydı öncelikle hergün günde en az 8 saat oyuncularla oyun içinde ilgilenicek bir GM kadrosu ve oyun içinde bulunmayan bir destek ekibi kadrosu kurardım. Elimden geldiğince oyunun lag, düşme vb. sorunlarını çözmeye çalışıp hepimizin şikayetçi olduğu şans (!) sistemi yerine , ne kadar emek o kadar yemek sistemini getirirdim. Çalışan kazanır, çalışmayan bön bön bakardı.
Ben oyunu bıraktım ve çok rahatım bu oyun düzelmez arkadaş.Türkiye bu teknolojiyle anca bu kadar yapabilir.
O süper dediğiniz oyunlar Türk yapımı değil Warcraf falan.Bu oyun yüzünden Asosyal olmayın