Teşkilat Sunucusundaki EPE ve EPE Sahipleri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dyb21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Rock N Roll

Re: Teşkilat Sunucusundaki EPE ve EPE Sahipleri

Mesaj gönderen dyb21 »

Selamun aleykum; orada Bulunan Epelerin ÇoĞu GÖKTÜRKLİDER (Kürşad abi)'nin epesinden Hariç Hepsi Plastik Mermi Veya Emziktir Hepsi Sahtedir anLayacağınız UgLyMeDLy Hırsızın Ta Kendisidir UgLyNatuRaLy Onun2. Versiyonu sevgilisidir Bono BasmakLan Charları Bloklanmıştı Karar Sizin :D
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

dyb21 yazdı:Selamun aleykum; orada Bulunan Epelerin ÇoĞu GÖKTÜRKLİDER (Kürşad abi)'nin epesinden Hariç Hepsi Plastik Mermi Veya Emziktir Hepsi Sahtedir anLayacağınız UgLyMeDLy Hırsızın Ta Kendisidir UgLyNatuRaLy Onun2. Versiyonu sevgilisidir Bono BasmakLan Charları Bloklanmıştı Karar Sizin :D
:D evet öyle bi aralar haber vardı vay be o loncada 4-5 tane epeli adam gördüm nerden geliyo bu derenin suyu diye soruyodum sağol valla :D
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
QDoGuQ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Doğu İmparatorluğu

Mesaj gönderen QDoGuQ »

Bu konuyu açan arkadaşın aklından şüphe ediyorum. Doğunun epesi var demişsiniz benim hiç epem olmadıki :) . Eziklikten kurtulmak için bi aralar fare kesiyordum bi baktım aha :)) epe düştü çok mutlu oldum aha :)) . şansımı zorladım daha çok fare kesmeye başladım 1 epe daha düştü :)) epem varken bulusmam da olsun dedim bu sefer renkli bi fare kesmek gerekiyormuş bende mor fareyi keseyim dedim ezik oldugum için tek başıma kesemedim 1 ful tank 1 yarı ofans 1 şifa ve büyücüde ben vardım sadece kutuba bakıyordum :)) Tank mor fareyi nara ile üstüne aldı hedefi yarı ofansa attı yarı ofans dalmaya başladı aha :)) bi mor fare tıslamaya başladı ilk bi kaç deneme kesemedik lag ws düşmeler yüzünden :)) farklı taktik ve stratejilerdne sonra mor fareyi kestik ve bana bulusma hatırası pant şifacıya ise bulusma çeketi düştü. Rica ettim çeketi bana hediye etemesi için.Mor farede x20 ejderha çekti ve bunları karşılamam sonucunda bulusmanın çektini aldım ve bulusma hatıralarımda oldu :))

QDoĞuQ QDoĞuQII QIIDoĞuIIQ

Saçmalıklara Devam

KaRaBeLa/TAZx/Dreamy/UgLyMeeDLy/QDoĞuQ/GÖKTÜRKLİDER/UgLyQaRiZMa/Paşaxkaptan(Bunların dışında Kimsede yok.en azından öyle biliyorum diyer arkadaşlar ödünç alıp print almışlar :) )
En son QDoGuQ tarafından 04 Eki 2011 21:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dyb21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen dyb21 »

QDoGuQ yazdı:Bu konuyu açan arkadaşın aklından şüphe ediyorum. Doğunun epesi var demişsiniz benim hiç epem olmadıki :) . Eziklikten kurtulmak için bi aralar fare kesiyordum bi baktım aha :)) epe düştü çok mutlu oldum aha :)) . şansımı zorladım daha çok fare kesmeye başladım 1 epe daha düştü :)) epem varken bulusmam da olsun dedim bu sefer renkli bi fare kesmek gerekiyormuş bende mor fareyi keseyim dedim ezik oldugum için tek başıma kesemedim 1 ful tank 1 yarı ofans 1 şifa ve büyücüde ben vardım sadece kutuba bakıyordum :)) Tank mor fareyi nara ile üstüne aldı hedefi yarı ofansa attı yarı ofans dalmaya başladı aha :)) bi mor fare tıslamaya başladı ilk bi kaç deneme kesemedik lag ws düşmeler yüzünden :)) farklı taktik ve stratejilerdne sonra mor fareyi kestik ve bana bulusma hatırası pant şifacıya ise bulusma çeketi düştü. Rica ettim çeketi bana hediye etemesi için.Mor farede x20 ejderha çekti ve bunları karşılamam sonucunda bulusmanın çektini aldım ve bulusma hatıralarımda oldu :))

Saçmalıklara Devam
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ula sero Gözlerim Yaşardı Gülmekten zhahaha Hala Gülüyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

QDoGuQ yazdı:Bu konuyu açan arkadaşın aklından şüphe ediyorum. Doğunun epesi var demişsiniz benim hiç epem olmadıki :) . Eziklikten kurtulmak için bi aralar fare kesiyordum bi baktım aha :)) epe düştü çok mutlu oldum aha :)) . şansımı zorladım daha çok fare kesmeye başladım 1 epe daha düştü :)) epem varken bulusmam da olsun dedim bu sefer renkli bi fare kesmek gerekiyormuş bende mor fareyi keseyim dedim ezik oldugum için tek başıma kesemedim 1 ful tank 1 yarı ofans 1 şifa ve büyücüde ben vardım sadece kutuba bakıyordum :)) Tank mor fareyi nara ile üstüne aldı hedefi yarı ofansa attı yarı ofans dalmaya başladı aha :)) bi mor fare tıslamaya başladı ilk bi kaç deneme kesemedik lag ws düşmeler yüzünden :)) farklı taktik ve stratejilerdne sonra mor fareyi kestik ve bana bulusma hatırası pant şifacıya ise bulusma çeketi düştü. Rica ettim çeketi bana hediye etemesi için.Mor farede x20 ejderha çekti ve bunları karşılamam sonucunda bulusmanın çektini aldım ve bulusma hatıralarımda oldu :))

Saçmalıklara Devam

KaRaBeLa/TAZx/Dreamy/UgLyMeeDLy/QDoĞuQ/GÖKTÜRKLİDER/UgLyQaRiZMa/Paşaxkaptan(Bunların dışında Kimsede yok.en azından öyle biliyorum diyer arkadaşlar ödünç alıp print almışlar :) )
Evet ödünç aldım açıkca söyleyeyim ;)
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

Evet epeli fotograf istiyorsanız birden fazla fotograf gösterebilirim ödünç alınmış hepsi :D
Kullanıcı avatarı
KESFED
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KESFED »

dyb21 yazdı:Selamun aleykum; orada Bulunan Epelerin ÇoĞu GÖKTÜRKLİDER (Kürşad abi)'nin epesinden Hariç Hepsi Plastik Mermi Veya Emziktir Hepsi Sahtedir anLayacağınız UgLyMeDLy Hırsızın Ta Kendisidir UgLyNatuRaLy Onun2. Versiyonu sevgilisidir Bono BasmakLan Charları Bloklanmıştı Karar Sizin :D

Sana katılmamak içten bile degil, Heleki şu son dönemde EPE Hastalıgı Almış başını gidiyor. Epe Sahiplerinden bi tek Gerçek epesi olanı yazmışşın. Digerlerinin Çogu ÇALINTI EPE. Epelerı Sorsanız nerden Aldıklarını. Cevap bile veremezler.Ne için Epe verildigini sorsan onuda Bilmezler.

Hırsızlığın Havası olmaz..Birileri Emeginin karşılıgında EPE Almıştır Konudaki Sahısların Çogu Hırsızlık Epesıdır.

Eskiler ne demiş...:) '''YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR'''

Bunlarınki de o misal :)
Resim

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Doğruların Kaderidir Yalnızlık,
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK DEMEZLERMİ ADAMA.

Çalıntıda olsa o epeler karşılığı ödenmiştir bence kimse kimseye bedava bşi vermiyor.
Biri çalmış digeri onun oyun parasını verdinmi çaldıran burda o benim epedin deme hakkı yok çalan zati suçlu.Ama epe nin kaydımı varki alan kişi bilecek çalıntı mal almıyommu dieycek bedne epe aldım çalıntısın ama aldım ve sattım zararına epesi olan havasını basar bence ama suan tahminen 6 epe var diye bliyorum.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
KESFED
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KESFED »

ARZLODOS yazdı:HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK DEMEZLERMİ ADAMA.

Çalıntıda olsa o epeler karşılığı ödenmiştir bence kimse kimseye bedava bşi vermiyor.
Biri çalmış digeri onun oyun parasını verdinmi çaldıran burda o benim epedin deme hakkı yok çalan zati suçlu.Ama epe nin kaydımı varki alan kişi bilecek çalıntı mal almıyommu dieycek bedne epe aldım çalıntısın ama aldım ve sattım zararına epesi olan havasını basar bence ama suan tahminen 6 epe var diye bliyorum.
Kaydı var tabiki Kimlere neden Epe verilmiş diye Hepsinin Kaydı var :)

Kimse üzerine düşmüyor diye Üzerine Düşerlerse bu konunun Teşkilatta bir sürü insan bloklanır..

Senin Hırsızları Savunmana gelince ''' Seninde Şimdi hırsızlardan Bir Farkın Kalmıyor''' Hırsızı Savunan hırsızdır Arkadaş neyin savunmasını yapıyorsun..

Emek vermişlermiş neyin emegi Hırsızlıgın emegimi ne ayaksınız ..!!
Resim

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Doğruların Kaderidir Yalnızlık,
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi