Yeterince açık anlatmışsın Burak kardeşim sağol benim yerime olumlu ve üsluplu bir cevap vermişsin.. Konuyu tartışmaya çevirmeyelim lütfen.. Ayrıca GM lik ile alakasını anlamış değilim. Sizlere insanlık dersi veriyoruz kötü mü ediyoruz yani ?ChaosBaskan yazdı:1.Byxjeff çakma Game Master nedir ? Bunu açarsanız sevineceğim.Yani Game Master gördüm ama çakmasını ilk kez sizden duyuyorum
2.ThEmperor ne bekliyordun adam yalan mı söylesin ? Bir lonca kurduysan onun kurucusu ve yöneticisi olursun bunuda belirtmek kişinin en doğal hakkıdır.Eğer forum kurallarının dışında bir şey görürseniz(Ki okumadığınıza bahse girerim) lütfen bir forum yetkilisine şikayette bulununuz.
3.Ertuğrul haklı lütfen konuyu tartışma konusuna çevirmeyelim
4.Hadi Selametle![]()
![]()
Transfarmator asa işe yaramaz
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: Transfarmator asa işe yaramaz
RaidersOfChaos yazdı:Yeterince açık anlatmışsın Burak kardeşim sağol benim yerime olumlu ve üsluplu bir cevap vermişsin.. Konuyu tartışmaya çevirmeyelim lütfen.. Ayrıca GM lik ile alakasını anlamış değilim. Sizlere insanlık dersi veriyoruz kötü mü ediyoruz yani ?ChaosBaskan yazdı:1.Byxjeff çakma Game Master nedir ? Bunu açarsanız sevineceğim.Yani Game Master gördüm ama çakmasını ilk kez sizden duyuyorum
2.ThEmperor ne bekliyordun adam yalan mı söylesin ? Bir lonca kurduysan onun kurucusu ve yöneticisi olursun bunuda belirtmek kişinin en doğal hakkıdır.Eğer forum kurallarının dışında bir şey görürseniz(Ki okumadığınıza bahse girerim) lütfen bir forum yetkilisine şikayette bulununuz.
4.Hadi Selametle![]()
![]()
Loncanıza Ve Lonca Başkan(veya yöneticilerine filan ) Bakın Görceksiniz
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- ChaosBaskan
- İskele Babası

Kardeşim muhattap olmak istemiyorum senle konu yanmasın.Ama sen nerenle dinliyosan bilemiycem ?Byxjeff yazdı:RaidersOfChaos yazdı:Yeterince açık anlatmışsın Burak kardeşim sağol benim yerime olumlu ve üsluplu bir cevap vermişsin.. Konuyu tartışmaya çevirmeyelim lütfen.. Ayrıca GM lik ile alakasını anlamış değilim. Sizlere insanlık dersi veriyoruz kötü mü ediyoruz yani ?ChaosBaskan yazdı:1.Byxjeff çakma Game Master nedir ? Bunu açarsanız sevineceğim.Yani Game Master gördüm ama çakmasını ilk kez sizden duyuyorum
4.Hadi Selametle![]()
![]()
Barış için savaşa hazır olun !

Büyünün irfanını herkes anlayamaz... (Ali Abiye Saygılar)

Büyünün irfanını herkes anlayamaz... (Ali Abiye Saygılar)
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: I Ergenekon I
Ah siz çocuklar bazen ne komik oluyorsunuz ya.. :lol: :lol: Fazla Ezel , Kurtlar Vadisi falan izliyosunuz tehdit etmeyide beceremiyosun yalnız bunun altını çizeyim.. Yaptığın işin arkasında dur yiğenim olur mu ?Byxjeff yazdı:RaidersOfChaos yazdı:Yeterince açık anlatmışsın Burak kardeşim sağol benim yerime olumlu ve üsluplu bir cevap vermişsin.. Konuyu tartışmaya çevirmeyelim lütfen.. Ayrıca GM lik ile alakasını anlamış değilim. Sizlere insanlık dersi veriyoruz kötü mü ediyoruz yani ?ChaosBaskan yazdı:1.Byxjeff çakma Game Master nedir ? Bunu açarsanız sevineceğim.Yani Game Master gördüm ama çakmasını ilk kez sizden duyuyorum
4.Hadi Selametle![]()
![]()
Hadi İyi Forumlar..
-
Kincaliousx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
RaidersOfChaos sen konuyu tartışma haline getirmeyelim yazıyon hemde birisi bişi yazınca tartışmaya giriyon . Diğerinede söyleyecek laf bulamıyom zaten... Yorum yapmışken yazıyım transfarmatör asa işe yaramaz demiş çok büyük yanılmış O asanın şekli yeter bi kere şekli kötü ama işlevini herkes bildiği için ve kimsede olmadığı için herkes üzerinde etki bırakır . Parlatınca da 10 numara olur.
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Konuyu açan arkadaşım.Transformatör Asa'sı olan bir kişinin Ejder'i zaten var demektir
Ejdersiz adamın Gaffar'da ne işi var ? Yeni silahlara yükseltme yapılamazsa o kadar iksir o kadar emek nereye gidicek
Birazcık mantıklı düşünün.Çemberlitaş silahlarına yükseltme gelecektir.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Afrodisyak yazdı:Konuyu açan arkadaşım.Transformatör Asa'sı olan bir kişinin Ejder'i zaten var demektirEjdersiz adamın Gaffar'da ne işi var ? Yeni silahlara yükseltme yapılamazsa o kadar iksir o kadar emek nereye gidicek
Birazcık mantıklı düşünün.Çemberlitaş silahlarına yükseltme gelecektir.
Belki Reçetesini Alıp Üretmiştir
RaidersOfChaos yazdı:Ah siz çocuklar bazen ne komik oluyorsunuz ya.. :lol: :lol: Fazla Ezel , Kurtlar Vadisi falan izliyosunuz tehdit etmeyide beceremiyosun yalnız bunun altını çizeyim.. Yaptığın işin arkasında dur yiğenim olur mu ?Byxjeff yazdı:RaidersOfChaos yazdı:Yeterince açık anlatmışsın Burak kardeşim sağol benim yerime olumlu ve üsluplu bir cevap vermişsin.. Konuyu tartışmaya çevirmeyelim lütfen.. Ayrıca GM lik ile alakasını anlamış değilim. Sizlere insanlık dersi veriyoruz kötü mü ediyoruz yani ?ChaosBaskan yazdı:1.Byxjeff çakma Game Master nedir ? Bunu açarsanız sevineceğim.Yani Game Master gördüm ama çakmasını ilk kez sizden duyuyorum
4.Hadi Selametle![]()
![]()
Hadi İyi Forumlar..![]()
![]()
Sen Sus Velet !!! Ezq bi clanları var hava atıyorlar :mrgreen: