Şifacı Silah Yükseltme Hakkında

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı Silah Yükseltme Hakkında

Mesaj gönderen ozaerdenn »

LeoNaRR yazdı:Ashabı ıLk uretenlerdenım ılk urettımde konuyu açmıstım hatırlayan varsa ne kadar gereksız oLdu konusunda , ama Saolsun Yönetım ekıbımız sıfacı sılahlarını duzelterek benım forumda yazdım bıcımde hem ıyıLeştırme buyu kullananlar ıcın mevlana hem asıt zehır takılanlar ıcın buyu hepsı hem Ws yapanalr ıcın Ruh Doven halıne geldı paranız varsa bu sılahlardan uretın . Yeterlı paranız yoksa Tum Paranıza Ejderha Kud ıksır ve Ruh calan ıksır uretın Ibnı cevo asanın Arkadasın dedı gıbı buyu kırıtkını yukseLtın ozaman ıbnı ıbnı ceket basıt oluo ben hıç uretmedım daha ama mağra ruh var ıdare edıo :)) basabıLırsın ben 1600 lerde buyu sıfayla mevlana setımı tamamladım asama kadar ama dedım gıbı yaparsan Ruh calan ıksır ejderha kudretlendıren ıksır tum cemberlıtaş ıtemlerını bu ıksırlerle tamamalrsın :))
Hasar Zehir'in yerine Büyü Kritik gelmesi için çok uğraştın ama bilgili & deneyimli (!) yönetim maalesef ki aynı görüşte değildi seninle. Bence Mevlana Asa da o kadar iyi değil. 2 Defa iyileştirme büyüsü koymuşlar. Onlardan birisi Direnç 60.000 Hepsi olsa çok daha güzel olurdu. Dün konfüçyüs Alper Abi Eminönü'de mükemmel dakikalar yaşattı bana :D Ejderli Zırhlı sağlam bir büyücü 3 defa buz attı. Alper Abi'nin canı %99-%100 arasındaydı :)
PIRASASAPI
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

ozaerdenn yazdı: 3 defa buz attı. Alper Abi'nin canı %99-%100 arasındaydı :)[/b]
Adam direnç kırdı mı ? Kırmamış olsa gerek.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ISeHRaZaTI yazdı:
ozaerdenn yazdı: 3 defa buz attı. Alper Abi'nin canı %99-%100 arasındaydı :)[/b]
Adam direnç kırdı mı ? Kırmamış olsa gerek.
Hayır kırmadı. Kırmış olsa zaten canı azalırdı bileceğin üzere. :)
PIRASASAPI
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

O yüzden sordum zaten çünkü kırmadıysa o kadar da garip birşey değil bir şifacı için direnç binlemek tabi iksir içmediyse ...
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

İksir içmeden 2 direncini birden 1000 yapamazsın. (Er Meydanı hariç) Yapabiliyorsan buyur :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Şifacı Karekterı Dıyer Karekterler Gıbı Degıl Dışardan Bakıldında Cok Sıkıcı Sadece Can Basıor Gıbı Goruksede Cok Mantık Ve Uğraş Isteyen bı Sınıf Ben Bu Oyunda Zevk Aldm Tek Şey Sıfacı Kulanmak BeLkı Sıfacı sınıfı oLmasa bu oyunu oynamazdım :)) Neyse Bır Gun Kuklacıyada beklerım Yaparız Bısıler.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
J3LaD3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen J3LaD3 »

Şifamı Basalım Krıtık mi Uzun Sözün Kısası _? :D :D :D Seviyorum Şifayıda Eminönünde Ibnı Cevo Satana Rastlayamadım Niyeyse
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

J3LaD3 yazdı:Şifamı Basalım Krıtık mi Uzun Sözün Kısası _? :D :D :D Seviyorum Şifayıda Eminönünde Ibnı Cevo Satana Rastlayamadım Niyeyse
Bulamadığın şey asa ise motordan düşürmeye çalış. Ben ilk başta İbn-i Sopa kullanıyordum. Paracelsus Cevriye düştü onunla devam ettim. Sonra bi arkadaşım İbn-i Cevriye (Sarı) Asa verdi. "Mor düşünce ihtiyacı olana verirsin" dedi ve mor düştü, verdim. Bunları niye anlattım bilmiyorum bi yerlerinden ders çıkart bu paragrafın :)

Bulamadığın şey takı, eldiven, ayakkabı olamaz. Pantolon mor düşene kadar Kutadgu Cevriye al birisinden. Ceket ise Mağara Ruh ideal.

3 sayfa boyunca düz mantıklar "İbn-i" , tecrübeliler (ben dahil :) ) "Cevriye" dediler/dedik. Buradaki ve diğer şifacı konularındaki yorumları okursan sen de "Cevriye" diyeceksin zaten..
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Şöyle diyeyim 500 iyileştirme olupta Kritik bassan neye yarar onun için Şifanıda Kiritiğinide yüksek tutmanda fayda var
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ozaerdenn yazdı:
J3LaD3 yazdı:Paracelsus Cevriye düştü onunla devam ettim. [/b]
Benimde Mağra direnç sopam vardı Motordan paracelsus mor düşünce 2 hafta kadar onu kullanmıştım. Sonra maraton ayak ve ibni asayı aynı poşetten almıştım :)

“Şifacı” sayfasına dön