İKV için "Game Booster" Önerisi
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: İKV için "Game Booster" Önerisi
Teşekkür ederim Ronalda.Virüs yok ESED programını kullanıyorum bende hata vermedi ayrıca işede yarıyor
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Ronaldo bana acil Bu indirilecek yerin linkini verebilir misin ?
1dk şimdi benm şuan fps 150 bunu yüklesem ne olur ?
cCc İNCİ #@!? cCc
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Cristianooo RonaldoooooRonaldo yazdı:Merhaba,
Siz oyuncularımıza, İKV'yi daha yüksek FPS ile daha akıcı ve takılmadan oynamak için Game Booster programını öneriyoruz.
[imgright]http://shos.biz/_ld/346/60189990.png[/imgright]
Game Booster Türkçe anlamıyla Oyun Hızlandırıcı programıdır.
2004 yılında kurulan IObit yazılım şirketi tarafından yazılan geliştirilen ve ticari açıdan ücretsiz olarak dağıtımı serbest bırakılmıştır.
Game Booster özellikle Windows tabanlı işletim sistemlerinde arka planda çalışan en temel işletim sistemi programları harici daha sonra eklenmiş olan 3. parti programları ; kullanıcının isteği doğrultusunda ( 3. parti programların geçici olarak sonlandırma daha doğru bir ifadeyle bekleme moduna düşmesini sağlar ) bu uygulama programı bilgisayar oyun uygulamaları haricinde ciddi sistem ve kaynak isteyen programlar içinde kullanılabilinmektedir.
Game Booster'a BURADAN ulaşabilirsiniz.
Not: Bu yazılım oyuncularımıza öneri olarak sunulmuştur. Sisteminizde bu yazılım nedeni ile oluşabilecek herhangi bir problemden Sobee Studios sorumlu tutulamaz.
İnternet tabanlı oyunlarda pek işe yaramıyo diye biliyorum, o kadar oyun üzerinde denedim çokta işe yaradı bu program, ikv de bi etki yarattığını söyleyemem.
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim bendede nod32 var aynı şey bendede oluyor virüs çıkıyor içinden 
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
hoRonaldo yazdı:Merhaba,
Siz oyuncularımıza, İKV'yi daha yüksek FPS ile daha akıcı ve takılmadan oynamak için Game Booster programını öneriyoruz.
[imgright]http://shos.biz/_ld/346/60189990.png[/imgright]
Game Booster Türkçe anlamıyla Oyun Hızlandırıcı programıdır.
2004 yılında kurulan IObit yazılım şirketi tarafından yazılan geliştirilen ve ticari açıdan ücretsiz olarak dağıtımı serbest bırakılmıştır.
Game Booster özellikle Windows tabanlı işletim sistemlerinde arka planda çalışan en temel işletim sistemi programları harici daha sonra eklenmiş olan 3. parti programları ; kullanıcının isteği doğrultusunda ( 3. parti programların geçici olarak sonlandırma daha doğru bir ifadeyle bekleme moduna düşmesini sağlar ) bu uygulama programı bilgisayar oyun uygulamaları haricinde ciddi sistem ve kaynak isteyen programlar içinde kullanılabilinmektedir.
Game Booster'a BURADAN ulaşabilirsiniz.
Not: Bu yazılım oyuncularımıza öneri olarak sunulmuştur. Sisteminizde bu yazılım nedeni ile oluşabilecek herhangi bir problemden Sobee Studios sorumlu tutulamaz.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- LionelMessi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Galiba Buralarda C.Ronaldo varmış Doğru mu ?
:arrow: http://download.g-forums.net/gb3-setup.exeberkan587 yazdı:Ronaldo Bana Bu indirme yerinin Linkini verebilir misin ?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar