Ahh eski kuklacı, birkaç resim.
- 43eclipse43
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ahh eski kuklacı, birkaç resim.
CİDDEN HER BİRİ BİRBİRİNDN GÜZEL ESKİLERİ ANIMSATTI .PoYRaZIIlor]
Gitmeni istemedim.
Şimdi gelmeni de istemem.
Bende kalmanı, bnim olmanı hele hiç.
Yadırgama beni; sadece hala unutamadm seni.
^^ÖmeR^^
♥Unutulmak Unutmayı Emreder ♥

Şimdi gelmeni de istemem.
Bende kalmanı, bnim olmanı hele hiç.
Yadırgama beni; sadece hala unutamadm seni.
^^ÖmeR^^
♥Unutulmak Unutmayı Emreder ♥

Damladaki yeteneklerromantiqqserseri yazdı:
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
gerçekten görülmeye değer resimlermiş bende 39 un geldigi ilk zamanlarda oyuna başlamıştım 29 dönemini bilmiyorum ama 39 da da tabi başlarda cok güzel arkadaşlıklar vardı dostun dosta sevgisi arzın lodosa lodosun arza saygısı vardı şimdilerde elinde 2 tane şaheser bulunduran oyunun imparatoru ve herkes bi alem şu an gerçekten o günleri özlememek elde degil kaldı ki o zamanlardan kalan fazla dostum yok malesef...herşeyin hayırlısı diyelim napalım =S paylaşım için teşekkürler bu arada kardeşim...
<<<< ıIıGirDaPıIı >>>>
<<<< ıIıGirDaPıIı >>>>
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
beta döneminde bir şifacı defalarca direnç açsa bir grubdaki savaşçıların herbiri defalarca sakınma açsada görüntü olarak durup etkisi yokdu. Sonradan kaldırıldı, ofansif defansif yokdu, tüm savaşçılar sakınma ve sert vuruşu aynı anda kullanır, açdıkları sakınma 15 puanda %40 olarak tüm gruba dağıtılırdı.ABCDEFd yazdı:Damladaki yeteneklerromantiqqserseri yazdı:
?
İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
8 Kışkırtma gerisini biliyorsun zaten. 'brkcm' arkadasımız herşeyi açıklamış gerçi ama.ABCDEFd yazdı:Damladaki yeteneklerromantiqqserseri yazdı:
?
O Dönemler TANK-OFANS diye birşey yoktu. Her savaşçı hem defansif, hem ofansif skillerini kullanabiliyordu. Bunun içinde vsler uzun sürer daha heycanlı hale gelirdi.
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

Heheh, çarşı takı satmaya çalışıyormuşum, o zamanlar neydi onlar be. 
Geçmişi hatırlamak güzel oldu, güzel paylaşımlar, teşekkürler.
Geçmişi hatırlamak güzel oldu, güzel paylaşımlar, teşekkürler.
Evet kardeş gerçektende ürpertici resimler bizi bunları canlandırdığın için sana teşekkürlerimizi sunarız .
Agustusxx[49]
LLordfire[45]
Kimseden sevap beklemiyorum,günaha sokmasınlar yeter.
Agustusxx[49]
LLordfire[45]
Kimseden sevap beklemiyorum,günaha sokmasınlar yeter.
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Lonca ÇINAR
Yanlış hatırlamıyorsam dün konuştuk oyunda:=)=) güzel resimler, sunucu yöneticisi olarak hep kesilmekten yanaydım zaten:=P Yeni başlamış oyuna, henüz öğreniyor, düşünün işte, beni görüyor, saldırıyor ve kesiyor... "Ahahaha yöneticiyi kestim" diyerek gidiyordu :=) çok oyuncu kazandırdım kendimi feda ederek çoook :=Promantiqqserseri yazdı: Hertürlü oyunu oynamama rağmen gerçek dostluğu, dürüstlüğü oyunun sadece oyundan ibaret olmadığını anladığım tek oyun benim için IKV 'dir. Oyuna 4,5 yıl önce mynet adresime gelen mail ile, indirip oynamaya başladım.
Oyuna başladığım ilk gün, dumanoldumtr karakteri ile; fareler vb. insan kaynıyordu. ilk tanıştığım kişi hatırladığım kadarıyla karizma (LEXUS) abim ve DEJAA (derya) ablamdır.
Ben kuklacıda iteme, görev yaptırmaya para verdiğimi bilmem. Dosttan abiden abladan topladığımız itemlerle arkadaşlarımızın reçetelerinden item üretirdik ve en güzel setler her daim bizde olmuştur beni tanıyan bilir.
Şimdi hatırlar iç çekeriz; sizlere o günlerden kalan birkaç resim paylasayım.
BeyazBuluT : Beni ortaya alın, parçalarken resim çekilin
- Resimleri eklememin sebebi. Sunucuda kimi görsem 4,5 yıllık userve kimi görsem yaşı +25. Ne doğruluk dürüstlüğün kaldığı dönemlerdeyiz, nede paylaşımın. Eskilerden resimleri olanlardan yüklemelerini rica ediyorum, anilarimiz canlansin
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler, iyi forumlar.
BeyazBuluT karakterimin yönetici olarak bilinmesini istemedim o yüzden tek başıma debelenir dururdum:=) sağolun çocuklar o antrepo olayını hatırladım , hatırlattınız gecenin bir yarısı tebessüm etmemi sağladınız.romantiqqserseri yazdı:Beyazbulutun 29 a kadar olan çoğu leveli özellikle antrepo görevlerini ben yapmışımdır hep. 2 Günde 29 oldu fakat 5 level 10 level yönetici görmek komikti gerçekten
Benim çok geniş İKV nin ilk gününden bugüne bir resim arşivim var...halen saklamaktayım:=) Haliyle tabi ki:=) Uzun zaman görev yaptık... Çok detaylı olmayanları !
Kalın sağlıcakla:=)
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
Erhan abi
Oyuna yeni başladığımda senden bir kaç kez yardım istemiştm hiçde geri çevirmedin sağolasın
O günler geldi bi an aklıma
Tepegözlerin araya sıkıştırılıp tek başına kesilmesinin yasak olup olmadığını sana sormştum sende bilmiyodn öyle bi açığın olduğunu
Ne anılarımız geçti be 
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)