ARKADAŞLAR NEDEN BIZIMDE BIR CESIT PAZAR KURMA BOLUMUMUZ YOK ITEMLER ELIMIZDE KALIYOR SATMAKTA ZORLANIYORUM. AYRIXA ZAMANIMI SATMAYAMI YOKSA OYUNCUYU KASMAYAMI HARCAYACAGIMI BILMIYORUM. NE BILIM SU METIN2 GIBI OYUNLARDA BULUNAN PAZAR KURMA ISI IKV OLAMAZ MI
Yakışır veya yakışmaz kardeşim önemli olan burda yakışıp yakışmaması değil elimizdeki itemlerimizi daha rahat satabilmektir. Kİ oyuncularımızıın coğunun plusu olmasına ragmen genede elimizdeki materyal veya itemlerin satılmasında zorluk çekiliyor.Bu açıdan biz pazar vb. olanakların olmasını istiyoruz.
Ben böyle bir şeyin oyunun kendine has havasını kaybettireceğini düşünüyorum, başka oyunlarda olan şeylerin bazen her ne kadar bize kolaylık sağlayacak olsalarda İKV'de de olmasından yana değilim
Bence cok kötü bir fikir sonra yüzlerce kişi gelcek oraya pazar acıp oturcak pc i bos bırakacak. Zaten oyuna girmekte zorlanıyor oyuncular. Plussızlarda ölüm. Serverlar zaten zayıf. Bence cok sacma. Etraftan gördüğünüz oyunlardaki seyleri gelip söylemeyinde yeni fikirler üretin yok pazarmıs bilmemne
SeLenayx yazdı:Bence cok kötü bir fikir sonra yüzlerce kişi gelcek oraya pazar acıp oturcak pc i bos bırakacak. Zaten oyuna girmekte zorlanıyor oyuncular. Plussızlarda ölüm. Serverlar zaten zayıf. Bence cok sacma. Etraftan gördüğünüz oyunlardaki seyleri gelip söylemeyinde yeni fikirler üretin yok pazarmıs bilmemne
canım arkadasım ben hayatta hıc kımseyı ve hıc bırseyı kıskanmam sadece bu uygulanmanın satıslarda daha rahatlık saglayacagını dusunuyorum . Sen soyle ıkv ıcın ne gıbı yenı bır fıkrın var ? cok merak ettım bunu yazıyosun madem Acıklamasınıda yap. Aydınlatmanı beklıyorum.
pc bos bırakmadan da yapılabılır uygulama ıstenırse her sey olabılır ( yeter ki İstensin Canım arkadasım )
1EngiN1 yazdı:İşim gücüm yok senin nerde pazar kurduğunu mu arıcam ben diyelim belirli noktalara kuruluyo ordaki lagı düşünebiliyor musun sen ?
belırlı bır nokta olacak pazar alanı ıcın anlıyormusun. O bolgede savas olmayacak......
Yeraltında olduğumu düşün bölge e.ö de ?
ya hıcmi mantıklı düşünemiyorsun herkesın ulasabılecegi bir bolum neden olmasın.
Düşün ki etkinlik sallonu gibi ayrı bir bolum ve oraya her yerden ulaşımın mumkun oldugu cok iyi olur. Siz aynı eski ınsanların dusunce tarzında hareket edıyorsunuz . Neymıs metın 2 ye benzer metın 2 yi hayatımda sevmıyorum nefret de edıyorum.Neymıs ıkv ozelıgı buymus ya bırakın allah ıcın herkes zorlanıyodur ıtem satarken.
Yokmu bir yonetıcı bu konuya acıklık getırecek?????
İstediğiniz herşey olamaz arkadaşım çok meraklıysanız mail gönderin alsınlar fikrinizi değerlendirsinler