Börteçinexatsız'ın Gerçek Yüzü !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Börteçinexatsız'ın Gerçek Yüzü !

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ihsan'i iyi tanırım namazında niyazinda pırlanta gibi bir arkadaşımdır...Böyle bir şeye inanmıyorum.
forum kurallarının ilgil maddesi gereğince konunun kapatılmasını silinmesini istiyorum.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

Selamlar,

Öncelikle buradaki soru işaretlerini kaldırmak için yazmak zorundayım;
İlk fotoğraf yollandığında şok içinde kaldım ve oynanmış olabileceğini düşündüm. Bunu anlatınca hemen K.adı ve Şifresini verdi ve girip baktım herşey açık ve net bir biçimde görünüyordu. Fotoğrafta oynama söz konusu değil.

Son olarak o sırada Ejder Malz. aktarırken "Zaaa" isimli karekter ile "Börteçinexatsız" isimli karekterlerde kimlerin olduğu meçhul. Belkide suçu İhsan abinin üzerine atmak için İhsan abinin çarını kullandılar! Belki de ....

Bu olay umarım netliğe kavuşur..
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Kenan Geçmiş olsun,

Eğer İhsan'da böyle birşey yaptıysa Vay halimize,

İhsanı tanıyorum, böyle birşey yapacağına inanmıyorum.

Kesinlikle Olayın iç yüzünde bir iş vardır.

İhsan kardeşim bir açıklama yapacaktır, ve olayın üzerine gideceğine eminim.

Hayırlı Geceler, İnşallah umduğumuz gibi çıkar..

LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Azrailll yazdı:
IIemreII yazdı:
SCaRyx yazdı:
Rescuer yazdı:İhsan abi öyle şey yapmaz. Mutlaka bir başkası onun karakteri üzerinden yapmıştır çünkü adı geçen karakterin sahibi pırlanta insan İhsan abi oyuna özel nedenlerle 1 aylığına ara vermişti ve hala oyuna dönmüş değil. Kesinlikle de hiç bir haram eşyada gözü olmayan bir insandır. Olaydan sorumlu kişiler için soruşturma başlattırman seni daha iyi bir sonuca götürecektir. Bakalım bahsi geçen tarihlerde karaktere hangi IP'den girilmiş. Ama İhsan abi kesinlikle böyle bir şey yapmaz, o yüzden Börteçinexatsız'ın gerçek yüzü diyerek boşuna böyle tertemiz bir insanı karalamaya gerek yok. Ayrıca büyük geçmiş olsun, dilerim suçlular cezasını bulur, kaybın en kısa sürede telafi edilir.
Biraz Önce İhsan Kardeşime Ulaştım Bu konudan Daha yeni Haber Edindi İp Araştırcakmıs Evinde İnterneti Yokmuş..Birazdan Kenanla Görüşcek..
Bende Yasn ' e katılıorum ınsallah bu ısın gercek yuzu en yakın zamanda daha net bır sekılde ortaya cıkar , cunku IHSAN abı boyle bırsey yapacak bırı deıl
IP diyip duruyorsunuz da ben bu işi cafeden yapıp yapmadığını nereden bilecem kardeşim ?
Kardeşim senin de mağdur olmanı istemeyiz. Bunun için en doğru yol savcılığa dilekçeni vermektir. İşin sonucunda hırsızlığı yapan kişilerden eşyalarını geri alabileceğin gibi yine o kişiden şikayetçi olup belli bir tazminata çarptırılmasını yada hapis cezası almasını sağlayabiliyorsun yanlış bilmiyorsam. Bu iş öyle basit bit iş değil yani. Hak var hukuk var. Biraz araştırma yaparsan sanırım internet üzerinden dilekçe yollamayı bulabilirsin. İnşallah en kısa sürede çözülür.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba arkadaşlar

Sizde kuralları gayet net biliyorsunuz ; Şifre paylaşımı yasaktır, şifre paylaşıyorsanız hesabınızın yapacağı tüm legal ve illegal hareketlerden siz sorumlusunuz. Buna ek olarak, oyun içi alışverişlerde Sobee, taraf değildir, olmadı, olmayacaktır. Bu mevzuda adı geçen karakter ismi aynı zamanda REHBER takım üyesidir. Desteğede gelen bir şikayet olduğundan ve altını çizerek söylüyorum adı geçen oyuncu DESTEK biriminde olduğundan, konuyu araştırdık.

Evet ; Adı geçen hesap, birkaç hesap soyma işine karışmıştır, ( Şahıs demiyorum , oyundaki hesap diyorum , zira kendiside şifre paylaşmış olabilir ) .

Destek takımda yer almak gönüllülük işidir cefa işidir , zordur, emek ister ve evet başarılı olanlar zamanla yetki artırımı alarak ödüllendirilir. Bu işin ödülü varsa kural ihlalinde bulunanlarında en ağır cezaya maruz kalması kaçınılmazdır. Bu konuda tüm görevliler zaman zaman uyarılmakta ve bilgilendirilmektedir.

An itibariyle adı geçen hesap REHBER takımından atılmış, forum hesabı ve oyun hesabı süresiz kapatılmıştır.

saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön