EĞER BUNA KARŞI FİKİR BEYAN EDEN VARSA İZLEYECEM GİTSİN HIZLI DESTEĞE YAZSIN OYUNDA LAG VAR YADA HER HANGİ BİR ŞEY SORSUN VE BAKSIN NE KADAR ÖNEM VERİYOR İKV OYUNCUSUNA ZUHAHAHAHAHAAA SONRA ÇIKSIN SAVUNSUN O ÇOK SEVDİĞİ OYUNUNU
Veda eden Edene degil İkv gelişiyor.
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Re: Veda eden Edene degil İkv gelişiyor.
2 yıldır bu oyunu oynarım biri çıkıp desin bana neden verdiğimiz paralar ikv deyilde -süpercan -ay ken fitibola yada 1 takım 1manajer falan fıstık gibi oyunlara ikv den gelen paralar kullanılıyor. Arkadaşım eğer ikvden gelir elde ediyorsan ikv harca oyunun namını büyüt ama adamlar bulmuş çareyi kutu al üretim puanı sıfırla (para kazanacam) ,akçe al iksir al(para kazanacam)öyle bir boss yaptım ki onda çok kudret lazım olacak karakterine 1 yılda biriktirdiğin malzmelerinle üreteceğin iksirler ancak yeter bu bossa sana fazla bekleme akçe al iksir al git bak bossa sadece bak kesmessin neden mi dur para kazanacam daha anahtar al yaratık canı düşürem ondan sonra belkiii neden mi belki dedim çünki bir tek sen anahatar erişimi le girersen kesemessin gurubunun hepsi anahtar alsın o zaman bir şekilde kesilir iksiriniz yeterse ha yetmesse akçe al iksir al zamınız yok artık her için biri keser yoksa tabi bu arada bu paralar ile kendime yeni bir oyun üretem onun reklamını yapam sen devam et arada bir param biterse yenilik yaparım sende alırsın zuhahahahaaaa, akçe al artı bas (para kazanacam)akçe al ayı yap kangal tesla yap ayı al artı 5 puan verem seviye yükseltmeyem ex verem siorta verem dükkanda çook ürün var artırıcı al madeni kısam sayısı az çıksın azcık uyanın burdan gelen paralar öncesinde ay ken fitibola sonrasında süpercana şimdi ise pir takim pir minijar aktarılıyor ikvde deişen ne oyuncular gelişim ne yönde 2 yıldır lag vardır oyunda hala var 2 yıldır gerisarma vardı hala var 2 yıldır oyunda çooook deişim var evet ama bu oyuncuların deişimi burası bir han ikv hancı biz yolcu çaktınızmı köfteyi sen bir hana git para öde odan pislikten geçilmiyor olsun hanın girişinde oysa ne güzel alafırangalı o biçim bir şekilde vardı hatta 5 yıldız bile takmıştı hancı kapıya bir oda kiraladın en pahalısından ama oda ne oda pislikten geçilmiyor verdiğin paraya deymiyor hancıya diyorsun kardeşim bu nasıl oda verdiğim para çok bu odaya bu kadar verilirmi ordan biri hemen çıkar yan odada kalan durumunu kabullenmiş hatta tanıdık vasıtası ile ucuza kiralamış ve ucuza kiraladığı içinde hancıya karşı bir yükümlülük hiisine kapılmış yan oda komşun zannettiğin şahıs odalar 5 yıldız hacı sen git gözlük al kendine
DDD şimdi
EĞER BUNA KARŞI FİKİR BEYAN EDEN VARSA İZLEYECEM GİTSİN HIZLI DESTEĞE YAZSIN OYUNDA LAG VAR YADA HER HANGİ BİR ŞEY SORSUN VE BAKSIN NE KADAR ÖNEM VERİYOR İKV OYUNCUSUNA ZUHAHAHAHAHAAA SONRA ÇIKSIN SAVUNSUN O ÇOK SEVDİĞİ OYUNUNU

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Eklenecek birşeyin oldugunu düşünmüyorum.Olan biteni bizim bu vatandaşla ancak bu dille anlarlar belki ama bazı kabiliyetsizler çıkar işte onlar da zamanla anlamalarını umuyorum.FERRAND yazdı:2 yıldır bu oyunu oynarım biri çıkıp desin bana neden verdiğimiz paralar ikv deyilde -süpercan -ay ken fitibola yada 1 takım 1manajer falan fıstık gibi oyunlara ikv den gelen paralar kullanılıyor. Arkadaşım eğer ikvden gelir elde ediyorsan ikv harca oyunun namını büyüt ama adamlar bulmuş çareyi kutu al üretim puanı sıfırla (para kazanacam) ,akçe al iksir al(para kazanacam)öyle bir boss yaptım ki onda çok kudret lazım olacak karakterine 1 yılda biriktirdiğin malzmelerinle üreteceğin iksirler ancak yeter bu bossa sana fazla bekleme akçe al iksir al git bak bossa sadece bak kesmessin neden mi dur para kazanacam daha anahtar al yaratık canı düşürem ondan sonra belkiii neden mi belki dedim çünki bir tek sen anahatar erişimi le girersen kesemessin gurubunun hepsi anahtar alsın o zaman bir şekilde kesilir iksiriniz yeterse ha yetmesse akçe al iksir al zamınız yok artık her için biri keser yoksa tabi bu arada bu paralar ile kendime yeni bir oyun üretem onun reklamını yapam sen devam et arada bir param biterse yenilik yaparım sende alırsın zuhahahahaaaa, akçe al artı bas (para kazanacam)akçe al ayı yap kangal tesla yap ayı al artı 5 puan verem seviye yükseltmeyem ex verem siorta verem dükkanda çook ürün var artırıcı al madeni kısam sayısı az çıksın azcık uyanın burdan gelen paralar öncesinde ay ken fitibola sonrasında süpercana şimdi ise pir takim pir minijar aktarılıyor ikvde deişen ne oyuncular gelişim ne yönde 2 yıldır lag vardır oyunda hala var 2 yıldır gerisarma vardı hala var 2 yıldır oyunda çooook deişim var evet ama bu oyuncuların deişimi burası bir han ikv hancı biz yolcu çaktınızmı köfteyi sen bir hana git para öde odan pislikten geçilmiyor olsun hanın girişinde oysa ne güzel alafırangalı o biçim bir şekilde vardı hatta 5 yıldız bile takmıştı hancı kapıya bir oda kiraladın en pahalısından ama oda ne oda pislikten geçilmiyor verdiğin paraya deymiyor hancıya diyorsun kardeşim bu nasıl oda verdiğim para çok bu odaya bu kadar verilirmi ordan biri hemen çıkar yan odada kalan durumunu kabullenmiş hatta tanıdık vasıtası ile ucuza kiralamış ve ucuza kiraladığı içinde hancıya karşı bir yükümlülük hiisine kapılmış yan oda komşun zannettiğin şahıs odalar 5 yıldız hacı sen git gözlük al kendineDDD şimdi
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
Oyunu bırakanların bir çoğunu okul dönemi bitince göreceğimizi hepimiz bilyoruz.. ki eğer gerçekten bırakan varsa oyunu onun kararıdır saygı duymak gerekir falakat bıraktıysan bu yazımı bile okumayı bitirmeyi beklemeyip alt+f4 yapabilrsin
Oyunu bıraktım diyerek aylardır forumda ve oyunda işiniz ne ? tabiki bunu her bırakan içinde söylemiyorum..
Kimine göre eski 29 Lvl sınırı arkadaşlıklar güzeldi oyun güzeldi.. Sonra 39 Lvl sınırı geldi ona güzel dediniz.. Yani kardeşim o zamn eskiye alsınlar oyunu bakalım kaç kişi zevk alarak oynayacak oyunu
)
Biraz mantık ya.. Oyun gelişiyor ve gelişmeyede devam edecek ve oyuncularında ikv dünyasında zevk almaları için sobee ninde illaki para kazanması gerekir sizler 2-3 madene emek diyorsunuz onlar bu oyunu tasarlamak için saç döküyorlar
) Haklarıdır kazanacaklar..
Son sözüm oyunu bırakanlar lütfen hadi gidin...
Kimine göre eski 29 Lvl sınırı arkadaşlıklar güzeldi oyun güzeldi.. Sonra 39 Lvl sınırı geldi ona güzel dediniz.. Yani kardeşim o zamn eskiye alsınlar oyunu bakalım kaç kişi zevk alarak oynayacak oyunu
Biraz mantık ya.. Oyun gelişiyor ve gelişmeyede devam edecek ve oyuncularında ikv dünyasında zevk almaları için sobee ninde illaki para kazanması gerekir sizler 2-3 madene emek diyorsunuz onlar bu oyunu tasarlamak için saç döküyorlar

Selin S.
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
yandaşçı sana pir tavsiye verem hızlı desteğe bir soru sor bakem cevabını ne zaman verecekler çok merak ediyorum madem para kazanıyorlar diye söylüyorsun dene bi takip edecem bende kaç saat sonra cevabın gelecekKolonyaceline yazdı:Oyunu bırakanların bir çoğunu okul dönemi bitince göreceğimizi hepimiz bilyoruz.. ki eğer gerçekten bırakan varsa oyunu onun kararıdır saygı duymak gerekir falakat bıraktıysan bu yazımı bile okumayı bitirmeyi beklemeyip alt+f4 yapabilrsinOyunu bıraktım diyerek aylardır forumda ve oyunda işiniz ne ? tabiki bunu her bırakan içinde söylemiyorum..
Kimine göre eski 29 Lvl sınırı arkadaşlıklar güzeldi oyun güzeldi.. Sonra 39 Lvl sınırı geldi ona güzel dediniz.. Yani kardeşim o zamn eskiye alsınlar oyunu bakalım kaç kişi zevk alarak oynayacak oyunu)
Biraz mantık ya.. Oyun gelişiyor ve gelişmeyede devam edecek ve oyuncularında ikv dünyasında zevk almaları için sobee ninde illaki para kazanması gerekir sizler 2-3 madene emek diyorsunuz onlar bu oyunu tasarlamak için saç döküyorlar) Haklarıdır kazanacaklar..
ayrıca daha ilk mesajını bu konuya yazman dikkatimi çekti hesap açıp direk bu konuya ilk sözünü yazman tuhaf varsa bu oyunda biraz emeğin gerçek forum hesabınla gel yeni hesaplarla deil

- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
:arrow: İKV Desteğin sizin gibilerle uğraşmaktan oyuncuların sorularına cevap vermeye fırsatı kalmıyor kiFERRAND yazdı:yandaşçı sana pir tavsiye verem hızlı desteğe bir soru sor bakem cevabını ne zaman verecekler çok merak ediyorum madem para kazanıyorlar diye söylüyorsun dene bi takip edecem bende kaç saat sonra cevabın gelecekKolonyaceline yazdı:Oyunu bırakanların bir çoğunu okul dönemi bitince göreceğimizi hepimiz bilyoruz.. ki eğer gerçekten bırakan varsa oyunu onun kararıdır saygı duymak gerekir falakat bıraktıysan bu yazımı bile okumayı bitirmeyi beklemeyip alt+f4 yapabilrsinOyunu bıraktım diyerek aylardır forumda ve oyunda işiniz ne ? tabiki bunu her bırakan içinde söylemiyorum..
Kimine göre eski 29 Lvl sınırı arkadaşlıklar güzeldi oyun güzeldi.. Sonra 39 Lvl sınırı geldi ona güzel dediniz.. Yani kardeşim o zamn eskiye alsınlar oyunu bakalım kaç kişi zevk alarak oynayacak oyunu)
Biraz mantık ya.. Oyun gelişiyor ve gelişmeyede devam edecek ve oyuncularında ikv dünyasında zevk almaları için sobee ninde illaki para kazanması gerekir sizler 2-3 madene emek diyorsunuz onlar bu oyunu tasarlamak için saç döküyorlar) Haklarıdır kazanacaklar..
ayrıca daha ilk mesajını bu konuya yazman dikkatimi çekti hesap açıp direk bu konuya ilk sözünü yazman tuhaf varsa bu oyunda biraz emeğin gerçek forum hesabınla gel yeni hesaplarla deil

-Arz !

-Keseriz anam

- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
FERRAND yazdı:yandaşçı sana pir tavsiye verem hızlı desteğe bir soru sor bakem cevabını ne zaman verecekler çok merak ediyorum madem para kazanıyorlar diye söylüyorsun dene bi takip edecem bende kaç saat sonra cevabın gelecekKolonyaceline yazdı:Oyunu bırakanların bir çoğunu okul dönemi bitince göreceğimizi hepimiz bilyoruz.. ki eğer gerçekten bırakan varsa oyunu onun kararıdır saygı duymak gerekir falakat bıraktıysan bu yazımı bile okumayı bitirmeyi beklemeyip alt+f4 yapabilrsinOyunu bıraktım diyerek aylardır forumda ve oyunda işiniz ne ? tabiki bunu her bırakan içinde söylemiyorum..
Emin olabilirsin Ciddi bir soru sorduğunda sana geri dönüş muhakkak yapılıyor.. Ancak herşeyide sormadan önce biraz araştırma yapmakta önemlidir.. erken veya geç oyun yönetimi kimseyi mahçup bırakmayacaktır.. Herkez ciddi sorular la gelirse işlemler daha hızlı gerçekleşebilir..

Selin S.
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Lonca İHTİLAL
ben eminim ciddi soru sordum bi kaç gün içinde döndüler ama çözüm bulamadıklarındada sus pus oldular evet haklısın ve bende eminim ikv şu anlık gelişimini sadece para odaklı geliştiriyor haklısın buda bi gelişimKolonyaceline yazdı:FERRAND yazdı:yandaşçı sana pir tavsiye verem hızlı desteğe bir soru sor bakem cevabını ne zaman verecekler çok merak ediyorum madem para kazanıyorlar diye söylüyorsun dene bi takip edecem bende kaç saat sonra cevabın gelecekKolonyaceline yazdı:Oyunu bırakanların bir çoğunu okul dönemi bitince göreceğimizi hepimiz bilyoruz.. ki eğer gerçekten bırakan varsa oyunu onun kararıdır saygı duymak gerekir falakat bıraktıysan bu yazımı bile okumayı bitirmeyi beklemeyip alt+f4 yapabilrsinOyunu bıraktım diyerek aylardır forumda ve oyunda işiniz ne ? tabiki bunu her bırakan içinde söylemiyorum..
Emin olabilirsin Ciddi bir soru sorduğunda sana geri dönüş muhakkak yapılıyor.. Ancak herşeyide sormadan önce biraz araştırma yapmakta önemlidir.. erken veya geç oyun yönetimi kimseyi mahçup bırakmayacaktır.. Herkez ciddi sorular la gelirse işlemler daha hızlı gerçekleşebilir..
para kazanmalarınada karşı değilim ama parayı kazanmak için geliştirdikleri ve kullandıkları yöntem yanlış bunu gören gerçek oyuncular bunun farkında siz merak etmeyin.....
uzun zamandır oyundada yokum ama forumu takip ediyorum çünkü bu oyuna beta döneminde başladım ben..ve bıraktıktan sonrada nerelere ne hallerde olacagını merak ediyorum açıkcası ben bir oyuncuyum ikv nin türk oyunu olmasından dolayı elimden geldiğince plus alarak destekledim ama oyun olarak gelişmiyor ikv sadece bütçeyi dahada genişletmek amacıyla oyuncuyu etkilicek şekilde kutu ve akçe sistemini geliştiriyor bir oyunun oynanabilirliğini eger bu tip sistemlerle oyuncular arasında sınıf ayrımı yaratılıyorsa bu sistem yanlıştır herkezi eşit tutmak zorundasın eger kutu alana örneğin ejder asa hediye etseydi büyücüye vs vs diğer sınıflar içinde latif ashap filan bunda bi mantıksızlık olmazdı çünkü kutu almayan kişide oyunda oyunda kendisi onu üretebiliyor ama kutu alıp yaratıkların canının düşmesine ve buna benzer ayrımcılık yaratıcak her şeye karşıyım eger bu size mantıklı geliyorsa sizlerin gerçekten bir oyuncu olduğunuzdan şüpe duyarım bence iyicene bir düşünmenizi tavsiye ederim ikv nin gelişmesi için para şart ama mantıklı şekilde yapmaları gerek aksi taktirde kutu alan oyuncuları bile kaybetmesi kaçınılmaz düzgün bir uygulama yapılsın oyuna geri dönelim ve desteklemeye devam edelim gerçekten oyuncu olan kişi oynadıgı oyunun gelişmesi için desteklenmesi gerektiğini gayet iyi bilir yeterki mantık olsun................
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Lonca İHTİLAL
abi sözlerine katılıyorum son hancı olayına bayıldımFERRAND yazdı:2 yıldır bu oyunu oynarım biri çıkıp desin bana neden verdiğimiz paralar ikv deyilde -süpercan -ay ken fitibola yada 1 takım 1manajer falan fıstık gibi oyunlara ikv den gelen paralar kullanılıyor. Arkadaşım eğer ikvden gelir elde ediyorsan ikv harca oyunun namını büyüt ama adamlar bulmuş çareyi kutu al üretim puanı sıfırla (para kazanacam) ,akçe al iksir al(para kazanacam)öyle bir boss yaptım ki onda çok kudret lazım olacak karakterine 1 yılda biriktirdiğin malzmelerinle üreteceğin iksirler ancak yeter bu bossa sana fazla bekleme akçe al iksir al git bak bossa sadece bak kesmessin neden mi dur para kazanacam daha anahtar al yaratık canı düşürem ondan sonra belkiii neden mi belki dedim çünki bir tek sen anahatar erişimi le girersen kesemessin gurubunun hepsi anahtar alsın o zaman bir şekilde kesilir iksiriniz yeterse ha yetmesse akçe al iksir al zamınız yok artık her için biri keser yoksa tabi bu arada bu paralar ile kendime yeni bir oyun üretem onun reklamını yapam sen devam et arada bir param biterse yenilik yaparım sende alırsın zuhahahahaaaa, akçe al artı bas (para kazanacam)akçe al ayı yap kangal tesla yap ayı al artı 5 puan verem seviye yükseltmeyem ex verem siorta verem dükkanda çook ürün var artırıcı al madeni kısam sayısı az çıksın azcık uyanın burdan gelen paralar öncesinde ay ken fitibola sonrasında süpercana şimdi ise pir takim pir minijar aktarılıyor ikvde deişen ne oyuncular gelişim ne yönde 2 yıldır lag vardır oyunda hala var 2 yıldır gerisarma vardı hala var 2 yıldır oyunda çooook deişim var evet ama bu oyuncuların deişimi burası bir han ikv hancı biz yolcu çaktınızmı köfteyi sen bir hana git para öde odan pislikten geçilmiyor olsun hanın girişinde oysa ne güzel alafırangalı o biçim bir şekilde vardı hatta 5 yıldız bile takmıştı hancı kapıya bir oda kiraladın en pahalısından ama oda ne oda pislikten geçilmiyor verdiğin paraya deymiyor hancıya diyorsun kardeşim bu nasıl oda verdiğim para çok bu odaya bu kadar verilirmi ordan biri hemen çıkar yan odada kalan durumunu kabullenmiş hatta tanıdık vasıtası ile ucuza kiralamış ve ucuza kiraladığı içinde hancıya karşı bir yükümlülük hiisine kapılmış yan oda komşun zannettiğin şahıs odalar 5 yıldız hacı sen git gözlük al kendineDDD şimdi