Xabze yazdı:Adiniz Soyadınız: Emir Can Tokmak
-Yasiniz :14
-Nerede yasiyorsunuz :Amasya
-Ne zamandir IKV oynuyorsunuz :4 Senedir Bu Oyunu Oynuyorum.
-Gunde kac saat online oluyorsunuz yunda 3-4 Saat Kalabiliyorum.
-Tum karakterleriniz :Ustaxbüyü,Ustasavaşçı
-Neden Ancyra sorusuna cevap olarak: Ancyra Loncasını çok sevdiğim için birlikte olmak için tercih ettim
Merhaba Hoşgeldiniz. yazdıklarınız Kaideye ALınmıştır , Lütfen haber BekLeyiniz..
RiVaLxReWiNsToN yazdı:-Adiniz Soyadınız: Mert Sayın
-Yasiniz color=#FFFFFF]16[/color]
-Nerede yasiyorsunuz color=#FFFFFF]İzmir[/color]
-Ne zamandir IKV oynuyorsunuz color=#FFFFFF]3.5 Senedir Bu Oyunu Oynuyorum.[/color]
-Gunde kac saat online oluyorsunuz /color]Oyunda 8-9 Saat Kalabiliyorum.
-Tum karakterleriniz /color]Rewinston
-Neden Ancyra sorusuna cevap olarak: Ancyra Loncasını İlk Oynadığımdan Beri Biliyorum Ve Hep Girmek İstemişimdir.
Merhaba Hoşgeldiniz. yazdıklarınız Kaideye ALınmıştır , Lütfen haber BekLeyiniz..
Selamun Aleyküm ben Ancyra loncasına girmek istiyorum.Oyun hakknda tecrübem var 3 senedir bu oyunu oynuyorum.Oyunda Hic bi vukaatım yoktur.Oyunu oyun kuralları icinde oynuyorum.Eger bi yanlısım olursa siz hesapımi kesersiniz...
Adiniz Soyadiniz :Aytac GÜL
-Yasiniz :17
-Nerede yasiyorsunuz :Mugla/milas
-Ne zamandir IKV oynuyorsunuz :3 senedir.
-Gunde kac saat online oluyorsunuz :7 veya 8
-Tum karakterleriniz :Hayaletgenc
-Neden Ancyra sorusuna cevap olarak:Güvenilir dogru duygular iceren bir lonca oldugu ve oyundaki karakterlerin herkese sahib cıktıgı ıcın bu loncaya tercih eddm ayrıca güclü bir lonca oldugu icin
unable yazdı:Adiniz Soyadiniz :Aytac GÜL
-Yasiniz :17
-Nerede yasiyorsunuz :Mugla/milas
-Ne zamandir IKV oynuyorsunuz :3 senedir.
-Gunde kac saat online oluyorsunuz :7 veya 8
-Tum karakterleriniz :Hayaletgenc
-Neden Ancyra sorusuna cevap olarak:Güvenilir dogru duygular iceren bir lonca oldugu ve oyundaki karakterlerin herkese sahib cıktıgı ıcın bu loncaya tercih eddm ayrıca güclü bir lonca oldugu icin
SAYGILARIMLA...
Merhaba ; HoşgeLdiniz Yazdıklarınız Kaideye Alınmıştır Lutfen Haber bekLeyiniz...