Yeni Eşya Düşme Sistemi[Grup Bölgeleri]
- Pulpfiction
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Yeni Eşya Düşme Sistemi[Grup Bölgeleri]
konuyu acan ve destekleyen arkadaslarin hepsi haklilar yada haklarini ariyorlar ama herhangi bir sonuc alinamayacak cunku artik(grup bolgeleri geldi geleli) somurme sistemine gecilmis durumda... eskiden sadece plus paket vardi ya simdi ? kutu, akce, silah yukseltme, ayi-kopek-esek, kasa erisim, sans arttirici, yagmalayici vs... artik sobee ekibi plus paketin disinda bunlardan da para kazaniyor... ve dusundugunuzden cok daha fazla para 
oyunu ciddiye alip uzun zamandir oynayanlar para verip bunlari almak zorunda... simdi dusunun sizin dediginiz ornek 200 madalyaya 1 saheser verir mi adamlar ne guzel sizi somurmek varken gidin migrat yagmalayici alin yahu derler
neyse uzun lafin kisasi yol yakinken donun bunun sonu yok! su zamana kadar oyuna harcadigim para ve zamana yaziklar olsun... bize bunlari yasatan ikv ekibi size de yaziklar olsun...
Not: bu arada bu gun kenandan sonra daha salterin ne oldugunu bilmeyen arkadasa dusen nuckle kolyeden sonra kulaklarinizi cinlatan bendim
oyunu ciddiye alip uzun zamandir oynayanlar para verip bunlari almak zorunda... simdi dusunun sizin dediginiz ornek 200 madalyaya 1 saheser verir mi adamlar ne guzel sizi somurmek varken gidin migrat yagmalayici alin yahu derler
neyse uzun lafin kisasi yol yakinken donun bunun sonu yok! su zamana kadar oyuna harcadigim para ve zamana yaziklar olsun... bize bunlari yasatan ikv ekibi size de yaziklar olsun...
Not: bu arada bu gun kenandan sonra daha salterin ne oldugunu bilmeyen arkadasa dusen nuckle kolyeden sonra kulaklarinizi cinlatan bendim

- GReeNJoKeR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Süpersin YANLIZALPEREN bu konu üzerine yöneticilerin yoğunlaşması gerekiyor .. Aksi Halde OyuncuLar oyundan sıkıLacak , ki oLuyorda okuLLar açıLınca serverlarda 10 15 user oLacak yazık günah 4 seneLik emeğimiz var oyunu biraz daha güzeLLeştirin koLayLıkLar sağLayın TENHA YAZISINDAN BIKTIKKK .
LeoHoRRibLeII
Carizmatik
Gökkuşağı
Kuklacı
öylede kotu olur
ama su cıkan esya nın tekrar cıkma olayı cok sacma 10 kere alter zırh dustu ama nuc yuzuk yok
aktarılmıyorda cıkan esyanın tekrar cıkma sını engellemelerı lazım yoksa
ama su cıkan esya nın tekrar cıkma olayı cok sacma 10 kere alter zırh dustu ama nuc yuzuk yok
aktarılmıyorda cıkan esyanın tekrar cıkma sını engellemelerı lazım yoksa
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Söylediğiniz sistem üzgünüm ki çok anlamsız olmuş. Şimdi o materyal dediğiniz şey Hydraygum olsun. Ondan 50 tane toplayıp zırh almak son derece saçma olur. Elbette bu benim görüşüm ama Alternator Zırh Reçetesi düşebilir ve bunu üretmek için Antimon , Akik , Hydragyum gibi şeyler isteyebilir.(Bilge Azat Ceket , Farabi Farabi Ceket vb. gibi) Ayrıca Sığınak ve Migrattaki eşya düşürme işi tamamen şans işi. Büyücüme defalarca girmeme rağmen madalyalarla yetinirken tankımla ilk girişimde birçok parça item düşürdüm. Ayrıca Çemberlitaş için nasıl bir yenilik gelecek diyorsanız cevap çok net; "Çemberlitaş Şans Arttırıcı"

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Surdan yetkili bir yönetici cıkıp bi zahmet güzel bi tatmin edici yazı yazsında bizde bakalım isimize
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Lastdragon yani ferhatLa neredeyse tüm böLgeLeri beraber atıyoruz kestigimiz stuartın yoL SAVAŞÇISININ Gbmx in maddi hesabı yok o oraya 30 yazmış ama bu tahmini nerden baksanız hangi 30. Evet ferhat kardeşime düşen Bıçak sırtı ayak bide bir kaç tane galata semboLüdür. Peki ya ben. O kadar kestigimiz gbmx stuart yoL sadece madaLya . Sadece. MateryaLde vermiyor. Reçeteyi üretin diyen arkadaşLar var tmm maden koLay çekersin peki çemberLiden düşen materyaL NASIL oLcak.
Kuklacıda köşk madaLyonuna 25m çekiyorlar 10 tane aLdın 250m. Digr madenLeride saLLıyorum. Girdin çemberLiye pat aynı zırh düşdü noLucak nasıL adaLet nasıL sistem bu ? K. bakmayın biri var giriyor iLk girişde ışık zırh. Yine giriyor iLk girişde Bıçak Sırtı zırh ama bu kadarda oLmaz yani böyLe sisteminde adaLetinde..........
Kuklacıda köşk madaLyonuna 25m çekiyorlar 10 tane aLdın 250m. Digr madenLeride saLLıyorum. Girdin çemberLiye pat aynı zırh düşdü noLucak nasıL adaLet nasıL sistem bu ? K. bakmayın biri var giriyor iLk girişde ışık zırh. Yine giriyor iLk girişde Bıçak Sırtı zırh ama bu kadarda oLmaz yani böyLe sisteminde adaLetinde..........
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
adama tekte bıçak zırh düşüo bana 100 küsürde düşmedi adama sövüyorum sus yiyorum desteğede bakmıolar tmbe ya
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
iYİ fikir yada şu madalyalar takas edilsin
Çok saçma olur ama olsun :lol: :twisted:
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Hala bir yetkilinin surda bi tatmin edici konusma yapmasını bekliyoruz
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>