Kankalarxlider yazdı:BeLLiki BazıLaRı RüTbe YaPınCa Adam oLduqunu sanıyoR o zaman herkes Arz çar aLsın Rütbe yaPsın kessin ve Bunun qiBi öNe Çıksın..!
YeniDen TekRarLıyoRum Biz oYunDa BöyLe BiR qRup GörMeDik ve sen haLa özenTi Demeye DevaM eDebiLiRsin HeRaLde AnLamıYorSun DoqRu ya Çocuqa Ne Desen AnLamaz ))
Kankalarxlider
Ardadaşım uzatma böle bir grub var Kankalarxbüyücü 49 lwl Kankalrxbxy 3 yıldız daha da var ama hatırlamıyorum.
KaRdeşim Biz Yok DemiyoRuz AnLaşıLdı SeninDe Zeka seviyen beLLi Biz SaDeCe oyunDa BöyLe Bi qRuP qöRmeDik Dedik ve Siz haLa AnLamıyosunuz Zeka seviyeniz ÇocukLarın ki qibi heraLde seninDe..!
Kankalarxlider yazdı:BeLLiki BazıLaRı RüTbe YaPınCa Adam oLduqunu sanıyoR o zaman herkes Arz çar aLsın Rütbe yaPsın kessin ve Bunun qiBi öNe Çıksın..!
YeniDen TekRarLıyoRum Biz oYunDa BöyLe BiR qRup GörMeDik ve sen haLa özenTi Demeye DevaM eDebiLiRsin HeRaLde AnLamıYorSun DoqRu ya Çocuqa Ne Desen AnLamaz ))
Kankalarxlider
Ardadaşım uzatma böle bir grub var Kankalarxbüyücü 49 lwl Kankalrxbxy 3 yıldız daha da var ama hatırlamıyorum.
KaRdeşim Biz Yok DemiyoRuz AnLaşıLdı SeninDe Zeka seviyen beLLi Biz SaDeCe oyunDa BöyLe Bi qRuP qöRmeDik Dedik ve Siz haLa AnLamıyosunuz Zeka seviyeniz ÇocukLarın ki qibi heraLde seninDe..!
Kes sesini formu kirletme Sana uygun yollarla anlatmaya çalısdık ama insanlıktan anlamıyorsun sen anladım ben onu.Zaten oyunu bilsen böyle bir grub kurmasın.Seninki özentilik olmus insan olmayan mahlukat.Zekamı dersen senin zekandan üstün olduğu kesin
BaK AsLanıM BiziM SenLe Bi HesaBıMız YokTu KenDin AtLaDın ve BozuLunCaDa FoRuMu KirLeTme DiyoSun qüLeRken KirLenMiyoMuyDu FoRuM HaDi SenDe yoL aL hadi..!
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
SAZOBALII yazdı::lol: :lol: :lol: Çocuklar :lol: :lol: :lol:
Kendini bir @ sanıyor bu ama artık konusmayacağım.Çünkü bir hevestir kuruyorlar.2 haftaya kalmaz böyle bir grub kalmaz.Engin sende boşver sunu konusturma .
takmayın siz diğer laleleri kafanıza sazobali artıstın tekı zaten adamlar lonca acıyor sen sekıl yapmaya calsıyorsun bırak eğlensınler sanane hayırlı olsun loncanız ama 1 2 haftaya kapanmaz ınsallah
Godfatherr Ergenekonx