Melodrama yazdı:Gerçekten mükemmel bir çalışma uzun zamandır forumda okuduğum en gerekli konu eline, koluna, fikrine sağlık destekle paylaştım bu önerileri
İyi Forumlar.
Rica Ederim...Beğendiğinize Sevindim Umarım En Kısa Zamanda Uygulamaya Dökülür.
Fevkaladenin fevkinde tabiri buraya tam oturur. Her şeyi tek tek açıklamışsın emek vermişsin. Resimlerle örneklerle vs vs.. Eline emeğine sağlık hepsi farkettiğimiz ama önemsemediğimiz şeyler,ama düzelirse kazanan İKV olacaktır.
Nocomment yazdı:Oyun oynarken detaylara önem veren oyuncuların varlığı ne kadar güzel , Tüm fikirlerinize katılmasımda harika bir gözlem , tebrik ederim . Teknik ekibin okuyacağınıza şüpheniz olması
aynen teknik ekip okur..okur
çakarlar bitanede destek havuzunda birikiyor diye :|
İşte budur diyorum bu oyunun arge ekibi aslında kendi oyuncularıdır.Ne güzel gözlemlemissin Daha bir çok öneri sunulabilir.Eskiden beri diyorum bu oyun biz ikv oyuncularınındır....Belki yüzlerce öneri oyuncular tarafından sunuldu ve geliştirme ekibi yaptı,oyuncuların emeği ve desteği sonsuz....
Bu oyunda en az 10 adet önerim hali hazırda kullanılır durumda hatta çoğu önerime bazıları güldü olmaz dedi ama işin uzmanı kişiler yaptı.Teknik ekip mutlaka okuyacak değerlendirecek gerekli gördüğü kısımları alacaktır emeğin heba olmayacak emin olabilirsin.