Parthenious yazdı:Kalite kontrollerini ben yapmıştım :mrgreen: o zaman da sölediğim gibi çok güzel olmuşlar. Emeğe saygı..
Ee tabi adam boş adam.. Napsın canı sıkılıyor :mrgreen: (iyiki de resmimiz yokmuş )
elime gecmezmi sanıyosun
Parthenious yazdı:Kalite kontrollerini ben yapmıştım :mrgreen: o zaman da sölediğim gibi çok güzel olmuşlar. Emeğe saygı..
Ee tabi adam boş adam.. Napsın canı sıkılıyor :mrgreen: (iyiki de resmimiz yokmuş )
yok ablam senle ilgili öyle karikatürler yapmam mekak etmeSevilaylin yazdı:Hehe Tufan süpersin yine ya.Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Benim resmimi de koy diyecektim ama bazı karikatürleri görünce korktum demiyorum.
Adonis yazdı:yok ablam senle ilgili öyle karikatürler yapmam mekak etmeSevilaylin yazdı:Hehe Tufan süpersin yine ya.Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Benim resmimi de koy diyecektim ama bazı karikatürleri görünce korktum demiyorum.
Sevilaylin yazdı:Adonis yazdı:yok ablam senle ilgili öyle karikatürler yapmam mekak etmeSevilaylin yazdı:Hehe Tufan süpersin yine ya.Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Benim resmimi de koy diyecektim ama bazı karikatürleri görünce korktum demiyorum.
Ohh rahatladım valla sağolasın.
Allah senin eline ve diline düşürmesin.
Şaka bir yana yeni çalışmalarını da bekliyoruz hayranların olarak. :idea:
Sevilaylin yazdı:Hehe Tufan süpersin yine ya.Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Benim resmimi de koy diyecektim ama bazı karikatürleri görünce korktum demiyorum.
JuaquiN yazdı:Sevilaylin yazdı:Hehe Tufan süpersin yine ya.Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Benim resmimi de koy diyecektim ama bazı karikatürleri görünce korktum demiyorum.
Hocam benim resmimide koy derken ciddi değildiniz sanırımBana yaptıklarına bakın bi bidaha düşünün derim
JuaquiN yazdı:Sevilaylin yazdı:Hehe Tufan süpersin yine ya.Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Benim resmimi de koy diyecektim ama bazı karikatürleri görünce korktum demiyorum.
Hocam benim resmimide koy derken ciddi değildiniz sanırımBana yaptıklarına bakın bi bidaha düşünün derim