Zwartan'ın Dometes Bahçesi ''WooOooW ''
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Zwartan'ın Dometes Bahçesi ''WooOooW ''
Paint terk bu arada
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Paintte ustalık isteyen ince işler var. Sanatçı insanın doğasında kendiliğinden mevcut olan bir zanaatın İnsan duygularında farklı biçimlenişini ele alarak bir eser aktarmış. Tabela herşeyi anlatıyor zaten!Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Sanatçının Bu Turuncu Çizgileri Bize ne anlatmış Olabilir AcabalBlackDeathl yazdı:Paintte ustalık isteyen ince işler var. Sanatçı insanın doğasında kendiliğinden mevcut olan bir zanaatın İnsan duygularında farklı biçimlenişini ele alarak bir eser aktarmış. Tabela herşeyi anlatıyor zaten!Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
Sanatçı Bu eserinde dOMATESLerin Hayatını ANlatmakta Turuncu Çizgiler
Snaatçının detaylarını,Tabela İse sanatçının bakış açısını anlatmış
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
:arrow: :arrow: :mrgreen: :mrgreen:Splash yazdı:Sanatçının Bu Turuncu Çizgileri Bize ne anlatmış Olabilir AcabalBlackDeathl yazdı:Paintte ustalık isteyen ince işler var. Sanatçı insanın doğasında kendiliğinden mevcut olan bir zanaatın İnsan duygularında farklı biçimlenişini ele alarak bir eser aktarmış. Tabela herşeyi anlatıyor zaten!Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
Splash yazdı:Sanatçının Bu Turuncu Çizgileri Bize ne anlatmış Olabilir AcabalBlackDeathl yazdı:Paintte ustalık isteyen ince işler var. Sanatçı insanın doğasında kendiliğinden mevcut olan bir zanaatın İnsan duygularında farklı biçimlenişini ele alarak bir eser aktarmış. Tabela herşeyi anlatıyor zaten!Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et

Şimdi Eminönü'nde...
En azından Photoscape KullansaymışKIYAMETALEVI yazdı:Paint terk bu arada![]()
![]()

Şimdi Eminönü'nde...
YA ARKADASLAR,ERDİ ÖZELDEN ANLATIRMISINIZ RESMİ MERAK ETTİMErdi55 yazdı:KIYAMETALEVI yazdı:Arkadaş kendisi Cem Yılmaz sandı heralde![]()
Kardeş bu sen miydin ?
Uygunsuz resim kaldırıldı.
TATLISU
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Senin kaba etinin fotoğrafı birşey değil merak etmeOgol yazdı:YA ARKADASLAR,ERDİ ÖZELDEN ANLATIRMISINIZ RESMİ MERAK ETTİMErdi55 yazdı:KIYAMETALEVI yazdı:Arkadaş kendisi Cem Yılmaz sandı heralde![]()
Kardeş bu sen miydin ?
TATLISU
KIYAMETALEVI yazdı:Senin kaba etinin fotoğrafı birşey değil merak etmeOgol yazdı:YA ARKADASLAR,ERDİ ÖZELDEN ANLATIRMISINIZ RESMİ MERAK ETTİMErdi55 yazdı:KIYAMETALEVI yazdı:Arkadaş kendisi Cem Yılmaz sandı heralde![]()
Kardeş bu sen miydin ?
TATLISU
76 kp iyce abaktımziwro yazdı:KaraXHayalet yazdı:[quote="ziwro]Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
Çok hoş klan paranı saklamışsın ama 2 haneli olduğu belli oluyor en fazla 99 olabilir yani boşuna saklamışsın.
İnsan yetenklerini ismini çantasını v.s. Saklar da sen niye karizmanı saklıyorsun
aferin, mutlu oldun mu anlayınca?[/quote]
[/quote][/quote][/quote]
yooo tartışmaya gerek yok mutlu oldum tabi