O kesinlikle data değil meteorun ilk dönemlerinde oyun hatasından dolayı düştü birkaç kişiye tabi sonra kaldırdılar tamamenxllSmALoWllx yazdı:la olum datayı benden iyi mi anlayacano jotem data seninkide data olabilir o fotoyu ne zaman çektiğine bağlı çemberliden sonra çekmişsen paint modelidir o
İkv Datalardaki Sır
[Öneri] Tüfek :O
- Xsafabeyx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Re: [Öneri] Tüfek :O
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Hala Oyun Data Dionuz Lan Olum Oyun Dosyalarında Normal Bir itemmiş Gibi Tüfek te var...Xsafabeyx yazdı:O kesinlikle data değil meteorun ilk dönemlerinde oyun hatasından dolayı düştü birkaç kişiye tabi sonra kaldırdılar tamamenxllSmALoWllx yazdı:la olum datayı benden iyi mi anlayacano jotem data seninkide data olabilir o fotoyu ne zaman çektiğine bağlı çemberliden sonra çekmişsen paint modelidir o
İkv Datalardaki Sır
Kafa Koparan Nasılsa Dosyalarda Tüfekte Öle...bu Şuna Benziyor.Bi ara Koni dağıtmışları,Ancak İş
bittikten SOnra koniyi devredışı yaptılar(DEVREDIŞI=oyundan silmediler).Bana göre tüfek ileriki dönemlerde
komutanın felan hediyesi olabilir :mrgreen: en iyi öle bağlanabilir bu konu
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
data ile yapılmayacak şey yoktur ama agahın bastonu yok datadaSplash yazdı:Hala Oyun Data Dionuz Lan Olum Oyun Dosyalarında Normal Bir itemmiş Gibi Tüfek te var...Xsafabeyx yazdı:O kesinlikle data değil meteorun ilk dönemlerinde oyun hatasından dolayı düştü birkaç kişiye tabi sonra kaldırdılar tamamenxllSmALoWllx yazdı:la olum datayı benden iyi mi anlayacano jotem data seninkide data olabilir o fotoyu ne zaman çektiğine bağlı çemberliden sonra çekmişsen paint modelidir o
İkv Datalardaki Sır
Kafa Koparan Nasılsa Dosyalarda Tüfekte Öle...bu Şuna Benziyor.Bi ara Koni dağıtmışları,Ancak İş
bittikten SOnra koniyi devredışı yaptılar(DEVREDIŞI=oyundan silmediler).Bana göre tüfek ileriki dönemlerde
komutanın felan hediyesi olabilir :mrgreen: en iyi öle bağlanabilir bu konu![]()
![]()
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
Bazuka gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
şaheser olduğu için satılamıyo sanıyodum eğer öyleyse inatkıran alınır 1m veririmSplash yazdı:Zeki arkadaşımın Islık Çalan Görev itemi Ve üretilmediğinde Başka Başka karkaterlere Aktarılabilior..jkmoco14 yazdı:inanmayın arkadaşlar.adamın çantasında 2 adet ıslık çalan var.mümkünmü sizce
Yane adamın çantasında 50 Tanede Olabilirdi...Tane 100 binden ALmak Mümkün
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
arkadaslar çifte var tüfek olarak zaten asıl uzi gelsin uzi
yada minigun
eğer minigun gelirse bütün cin mağrasını tararız
artık savascılar kasılmada rekor kırar

- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
oyun 39 levelken sırf örs yapmayam diye 10 tane ıslık çalan almıştımjkmoco14 yazdı:şaheser olduğu için satılamıyo sanıyodum eğer öyleyse inatkıran alınır 1m veririmSplash yazdı:Zeki arkadaşımın Islık Çalan Görev itemi Ve üretilmediğinde Başka Başka karkaterlere Aktarılabilior..jkmoco14 yazdı:inanmayın arkadaşlar.adamın çantasında 2 adet ıslık çalan var.mümkünmü sizce
Yane adamın çantasında 50 Tanede Olabilirdi...Tane 100 binden ALmak Mümkün
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
Arkadaşlar bide şu jandarmaların elindeki silaha bakın mükemmelllllllllllll
Bu gelsin fiyat 10-15m den başlar
D

Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
oyuncular kullanamaz onu ben şahsen tüfeğe baktım çarların üstünde güzel durmuyorErdi55 yazdı:Arkadaşlar bide şu jandarmaların elindeki silaha bakın mükemmelllllllllllllBu gelsin fiyat 10-15m den başlar
D
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
ahaha şimdi aklıma DEV Ortinin oyuna giripte mısırın önündeki jandarmaların orada kod kullanarak bombacı salması aklıma geldi.hatta jandarma vuramadan öldü.foto da çektim.ama koymayı bilmiyom :mrgreen:
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar