[Öneri] Tüfek :O

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xsafabeyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Re: [Öneri] Tüfek :O

Mesaj gönderen Xsafabeyx »

xllSmALoWllx yazdı:la olum datayı benden iyi mi anlayacan :D o jotem data seninkide data olabilir o fotoyu ne zaman çektiğine bağlı çemberliden sonra çekmişsen paint modelidir o :D İkv Datalardaki Sır ;)
O kesinlikle data değil meteorun ilk dönemlerinde oyun hatasından dolayı düştü birkaç kişiye tabi sonra kaldırdılar tamamen ;)
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Xsafabeyx yazdı:
xllSmALoWllx yazdı:la olum datayı benden iyi mi anlayacan :D o jotem data seninkide data olabilir o fotoyu ne zaman çektiğine bağlı çemberliden sonra çekmişsen paint modelidir o :D İkv Datalardaki Sır ;)
O kesinlikle data değil meteorun ilk dönemlerinde oyun hatasından dolayı düştü birkaç kişiye tabi sonra kaldırdılar tamamen ;)
Hala Oyun Data Dionuz Lan Olum Oyun Dosyalarında Normal Bir itemmiş Gibi Tüfek te var...
Kafa Koparan Nasılsa Dosyalarda Tüfekte Öle...bu Şuna Benziyor.Bi ara Koni dağıtmışları,Ancak İş
bittikten SOnra koniyi devredışı yaptılar(DEVREDIŞI=oyundan silmediler).Bana göre tüfek ileriki dönemlerde
komutanın felan hediyesi olabilir :mrgreen: en iyi öle bağlanabilir bu konu 8-) 8-) 8-)
Kullanıcı avatarı
xllSmALoWllx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xllSmALoWllx »

Splash yazdı:
Xsafabeyx yazdı:
Hala Oyun Data Dionuz Lan Olum Oyun Dosyalarında Normal Bir itemmiş Gibi Tüfek te var...
Kafa Koparan Nasılsa Dosyalarda Tüfekte Öle...bu Şuna Benziyor.Bi ara Koni dağıtmışları,Ancak İş
bittikten SOnra koniyi devredışı yaptılar(DEVREDIŞI=oyundan silmediler).Bana göre tüfek ileriki dönemlerde
komutanın felan hediyesi olabilir :mrgreen: en iyi öle bağlanabilir bu konu 8-) 8-) 8-)
data ile yapılmayacak şey yoktur ama agahın bastonu yok datada :D çemberlitaş geldiğinden beri datalarla oynanmıyor zaten yönetim datacıların ekmeğine taş koydu :(
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
Kullanıcı avatarı
Erdi55
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Erdi55 »

Bazuka gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D
Görürsen selam ver :D ( Eminönü )

-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen jkmoco14 »

Splash yazdı:
jkmoco14 yazdı:inanmayın arkadaşlar.adamın çantasında 2 adet ıslık çalan var.mümkünmü sizce
Zeki arkadaşımın Islık Çalan Görev itemi Ve üretilmediğinde Başka Başka karkaterlere Aktarılabilior..
Yane adamın çantasında 50 Tanede Olabilirdi...Tane 100 binden ALmak Mümkün :D
şaheser olduğu için satılamıyo sanıyodum eğer öyleyse inatkıran alınır 1m veririm
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ogol »

arkadaslar çifte var tüfek olarak zaten asıl uzi gelsin uzi :P yada minigun :D :D :D eğer minigun gelirse bütün cin mağrasını tararız :D :D :D artık savascılar kasılmada rekor kırar :D :D :D
Kullanıcı avatarı
xllSmALoWllx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

jkmoco14 yazdı:
Splash yazdı:
jkmoco14 yazdı:inanmayın arkadaşlar.adamın çantasında 2 adet ıslık çalan var.mümkünmü sizce
Zeki arkadaşımın Islık Çalan Görev itemi Ve üretilmediğinde Başka Başka karkaterlere Aktarılabilior..
Yane adamın çantasında 50 Tanede Olabilirdi...Tane 100 binden ALmak Mümkün :D
şaheser olduğu için satılamıyo sanıyodum eğer öyleyse inatkıran alınır 1m veririm
oyun 39 levelken sırf örs yapmayam diye 10 tane ıslık çalan almıştım :)
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
Kullanıcı avatarı
Erdi55
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Erdi55 »

Arkadaşlar bide şu jandarmaların elindeki silaha bakın mükemmelllllllllllll :D Bu gelsin fiyat 10-15m den başlar :DD

Resim

Resim
Görürsen selam ver :D ( Eminönü )

-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
Kullanıcı avatarı
xllSmALoWllx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Erdi55 yazdı:Arkadaşlar bide şu jandarmaların elindeki silaha bakın mükemmelllllllllllll :D Bu gelsin fiyat 10-15m den başlar :DD

Resim

Resim
oyuncular kullanamaz onu ben şahsen tüfeğe baktım çarların üstünde güzel durmuyor
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen jkmoco14 »

ahaha şimdi aklıma DEV Ortinin oyuna giripte mısırın önündeki jandarmaların orada kod kullanarak bombacı salması aklıma geldi.hatta jandarma vuramadan öldü.foto da çektim.ama koymayı bilmiyom :mrgreen:
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön