Abi kadim kessene bana görew warRapLesh yazdı:hayırlı olsn gerçı bıraz geç kalmışsın ama neyse şahsen bıçak sırtı setımı dızdım sayılır sılah olarakta ecel var tabı ^ecelönüme gelenı ındırıyorum şuanda büyücüye tek atıyorum xD
Tazeee .d
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Tazeee .d
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
ayıpsın yarın keseyım sana kadım sen domuzda bekle ben bı koşu gıder keserım merak etmeEsTeRGoNxRss yazdı:Abi kadim kessene bana görew warRapLesh yazdı:hayırlı olsn gerçı bıraz geç kalmışsın ama neyse şahsen bıçak sırtı setımı dızdım sayılır sılah olarakta ecel var tabı ^ecelönüme gelenı ındırıyorum şuanda büyücüye tek atıyorum xD
:geek:
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Sen Tek ata biliyomusun ? digeri tek atıyo herkeze :lol:ballibaba58 yazdı:ayıpsın yarın keseyım sana kadım sen domuzda bekle ben bı koşu gıder keserım merak etmeEsTeRGoNxRss yazdı:Abi kadim kessene bana görew warRapLesh yazdı:hayırlı olsn gerçı bıraz geç kalmışsın ama neyse şahsen bıçak sırtı setımı dızdım sayılır sılah olarakta ecel var tabı ^ecelönüme gelenı ındırıyorum şuanda büyücüye tek atıyorum xD
DD
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
geçen gün öylesıne bır kadıme bakmaya gıttım (öylesıne)kadım tabı koskoca bışey yanına yaklaştım benı görmedı bırden bı tane çarptım ağır vuruşla bana baktı ve şöyle dedı 'abooooo kım gelmış laooovv kaçın hemen abooov' ondan sonra o bölge yanı kadımın oldugu bölge bomboş kaldı kadımde yeşıl kadımın yanına kaçmış sonra gıttım ıkısınıde kestım tabı tek atarak öyle ışte yanı anlatmıyorum dıyede benı ezık sanmayın herkese tek atarım ben zaten nıckımde TekAtanAdamEsTeRGoNxRss yazdı:Sen Tek ata biliyomusun ? digeri tek atıyo herkeze :lol:ballibaba58 yazdı:ayıpsın yarın keseyım sana kadım sen domuzda bekle ben bı koşu gıder keserım merak etmeEsTeRGoNxRss yazdı:Abi kadim kessene bana görew warRapLesh yazdı:hayırlı olsn gerçı bıraz geç kalmışsın ama neyse şahsen bıçak sırtı setımı dızdım sayılır sılah olarakta ecel var tabı ^ecelönüme gelenı ındırıyorum şuanda büyücüye tek atıyorum xD
DD
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
KekhEm Yaa Xdéééé Ben Bu Kekemin Lhaflarını Çhok Sevhiyorum xDééééPROF yazdı:Atx oyunu bıraksa bu kadar sevinmezdim. Hayırlı olsun.
UgLyMeeDLy - UgLyRoTiNDa
Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}

Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}

- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
biz senin lafları pek sevemedik :shock:susveizle yazdı:KekhEm Yaa Xdéééé Ben Bu Kekemin Lhaflarını Çhok Sevhiyorum xDééééPROF yazdı:Atx oyunu bıraksa bu kadar sevinmezdim. Hayırlı olsun.
Bırakın şu eziq oyunu ya hertaraf maraba dolmus çoğunuz amelesiniz gerçi
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Delta Force
Af edersi nama sende oyunu oynamıyonda forumda böyle yorum yaparak tatmin mi oluyonxazen yazdı:Bırakın şu eziq oyunu ya hertaraf maraba dolmus çoğunuz amelesiniz gerçi
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Ağlamak istiyorum...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Lonca: Jön Türkler
üzülme yav sanada üretirler ejderiBuqrahan yazdı:Ağlamak istiyorum...![]()
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif