UYGUNSUZ SAYFA BAŞLIĞI DÜZENLENDİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: UYGUNSUZ SAYFA BAŞLIĞI DÜZENLENDİ

Mesaj gönderen KerimTekin »

KerimTekin yazdı:Bizim sunucuda bi rehber beni özelden güzel bi sövdü sonra anladım ki yönetici akraban varsa sorun yok :D ( bknz titx loncası konusu hergün kavga oluyor)

Şikayet et butonunuz var size zahmet fare ile tıklayın bizde gerekenleri yapalım

[GM]Nocomment
tıklamayan kim tıkladım mailime bildirim gelmedi birde neden helinin mesajlarını sildiniz forumda salak mal öküz dediği yorumları Allah aşkına :D Bir bakın Titx loncasının konusuna bakın bir yönetici göreciksiniz akrabmı değilmi.
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KerimTekin »

Ard arda mesaj atıyorum öncelikle özür dilerim ama ben Bilinmez ve o Titx loncasında adamlar bana küfür ediyor resmen onların yorumları silniyor karşılığında aptal diyorum forum hesabım uzaklaştırıyor adamlar tek benlede kavga etmiyor herkesle kavga ediyor ama konu kapanmıyor ve bu yazdığım mesajlar siliniyor çünkü tanıdık olan bir forum yöneticisi var konu incelendiğinde anlaşılır zaten lütfen araştırılsın. yönetci,nin birisde takmış abna zaten baım açılıyor gene ban atıyor nedeni küçü düşürücü diyor Bismillah bir yorum atalım siftah açalım değilmi.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

oOllxJeWeLSxllOo ; Uygunsuz konu başlığı ve uygunsuz yaklaşımlarınız nedeniyle 7 gün ceza aldınız .

Sizinle tartışma giren Rehber İHTAR almıştır.

Destek ekibi ile alakalı her türlü şikayet ve önerilerinizi Destek birimine bildirin lütfen .
Forumda konu açarken muhattabınıza hakaret etmemeye ve konu başlığınızın kurallara uygun olmasına özen gösterin

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

KerimTekin yazdı:Ard arda mesaj atıyorum öncelikle özür dilerim ama ben Bilinmez ve o Titx loncasında adamlar bana küfür ediyor resmen onların yorumları silniyor karşılığında aptal diyorum forum hesabım uzaklaştırıyor adamlar tek benlede kavga etmiyor herkesle kavga ediyor ama konu kapanmıyor ve bu yazdığım mesajlar siliniyor çünkü tanıdık olan bir forum yöneticisi var konu incelendiğinde anlaşılır zaten lütfen araştırılsın. yönetci,nin birisde takmış abna zaten baım açılıyor gene ban atıyor nedeni küçü düşürücü diyor Bismillah bir yorum atalım siftah açalım değilmi.
Gereksiz mesajlarınızı ısrarla silmeme rağmen siz ısrarla aynı konuları açmaya devam ediyorsunuz .
Kimden yada hangi konudan şikayetçi iseniz o konuya girip uygunsuz bölümleri 7 günlük cezanız bitince bize bildirin lütfen

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön