Bazı arkadaşlar İKV YÖNETİMİ istemeden böyle birşey mümkün değildir diyorlar genelde, ancak tam tersi İKV istesede istemesede oyuncu sayısı artıkca hem hile hemde private (özel) serverler meydana çıkmaya başlayacak.Şu an çıkmamasının sebebi İKV ´nin oyuncu sayısının bir başka oyunun Private serverdeki oyuncu sayısının yarısı kadar bile olamamasıdır.Yazılımcılar bu kadar küçük çaplı bir oyun için şu anlık ugraşma gereği duymuyorlar.Günümüz şartlarında bir oyunun server filesi bir kere internet üzerine sızdıktan sonra geri dönüşü olmayan bir yola girilir ve yüzlerce private server çıkar.Bu yüzden İKV´nin Private serveri ,hilesi olamaz diye kendimizi kandırmayalım.
Bkz ; İnsanoğlunun hayalini kurabildiği hiçbir şey imkansız değildir [ALBERT EİNSTEİN]
Saygılar..
İKV Pvp Server?
Re: İKV Pvp Server?
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
ŞAH Loncası
ŞAH Loncası
Sen en iyisi Sobee ara ŞAyet izin verirlerse dosyaları vermekte [yüzde yüz para ile verirler] bu parayıda artık ilerde kitlen arttıkca fazlasıyla cıkaracagını düşünürüm kolaylık vs yönden yaparsan belirli bi kitleyi oyuna katarsın şahesersiz onlarca kişi servere akın edecekdir bu benim fikrim
Not : Açarsan haberimm olsun
ilk gelecek benm 
Not : Açarsan haberimm olsun
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
İkv haricinde dışarıdan birisinin böyle bir uygulama yapması mümkün değildir , imkansızdır . Yapıldığı taktirde suçtur , en ağır şekilde mahkemelerce cezalandırılır .
Ufacık bir çemberli kutunun telif hakkı varsa oyunu siz düşünün
Ufacık bir çemberli kutunun telif hakkı varsa oyunu siz düşünün
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Zaten pvpler de itemsiz oyunun normalinde bir halt yiyememiş pvpsinde item görmek için oynayan kişilerle doludur.komkom yazdı:Sen en iyisi Sobee ara ŞAyet izin verirlerse dosyaları vermekte [yüzde yüz para ile verirler] bu parayıda artık ilerde kitlen arttıkca fazlasıyla cıkaracagını düşünürüm kolaylık vs yönden yaparsan belirli bi kitleyi oyuna katarsın şahesersiz onlarca kişi servere akın edecekdir bu benim fikrim
Not : Açarsan haberimm olsun![]()
ilk gelecek benm
İKV Normal oynayan İnsan Kalmaz .
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
kurrun ya ltfn
bu GM lere sizhiç ecel sahibi olamayanları
düşünmedinizmi
bu GM lere sizhiç ecel sahibi olamayanları
düşünmedinizmi
RealistxDARBE[urban icadı^tora tora misali titanyum celat satırırı]
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Öyle bir şey olması için; öncelikle yükseltmelerin tamamlanması ve gelişmelerin olması gerekir. Böyle bir şey imkansız değil, olanaksızdır. 
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
İstanbul Kıyamet Vakti'nin PvP Server ini yapmak size pahalıya patlayabilir.
Telif Hakları Nedeniyle Yaptığınız An Elinizde Mahkeme Kağıdı Bulabilrsiniz.
Bence uğraşmayın :!:
Telif Hakları Nedeniyle Yaptığınız An Elinizde Mahkeme Kağıdı Bulabilrsiniz.
Bence uğraşmayın :!:
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bir şirketin binasına gidip şurda bi işporta tezgahı kurabilirmiyim sattıklarınızı satcam diyorsun yani.Çekinme başvur.Bişey derlersede ekmeğimin peşindeyim de.İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki.Burdan destek sana kardeşim.İKV Pvp Server?
İleti MiraZade 12 Ağu 2011 11:33
Arkadaşlar ben server işleri ile uğraşıyorum ikvnin pvp serverini açmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ve oyun yapımcıları sorun çıkarırmı bence çok ilgi görür gibi sizlerinde fikrini almak istedim
Ocipres