SIĞINAKLARRRRR
Re: SIĞINAKLARRRRR
bu kafayla zor.bi mağara asa satmadım diye benim anneme kadar ulaşan küfürleri unutmadım 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şu mübarek ramazan ayında yalan söyleme kardeşim günahtır.Kıytırık bi asayı satmadın diye küfür edecek halim yok sen mağara baş ağrısına 3m ve 4 tane kudret iksiri istedin ben de almadım babıaliye çıktıktan 2 saniye sonra da ibni baş ağrısını 2m e aldım
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
ne lonca ne dilencilik doğru mantık doğru düşünüş doğru sonuç
Savaşçımı dizdim 4100 max çember giriyorum
Şifayı dizdim 1863 büyü şifa ashabı bekliyorum 1 ayda dizdim
Büyücüyü dizdim ejder bastım 1000 buzu var şimdilik
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Sen İstedikten sonRa çevRe faLan da yapıLır. Ama sabıR etmen Lazım her şey zamanLa. Oyun'a giRdiğinde MaRbLeD ya Da MaRbLeDII çaRlarından biRine pm ataRsan eLimizden geLdiğince yaRdımcı oLmaya çaLışıRız..
MaRbLeD ~~ MaRbLeDII ~~ EbRuLi
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Selamun Aleyküm...
Arkadaşım öncelikle böyle bu konu açman ne kadar gerekli bunun dogruluguna karar veremedigimi belirtmek isterim.Lakin yapılamayan herşey için yardım istemek bişeyleri başarmak için çaba göstermedigini bize göstermektedir.Ancak şöylede bi durum var sen kendince yardım istemişsin burda bazı arkadaşlarımız alaycı bi tavırla seni küçümsemişler garipsedim.Böyle küçümsemeler aşagı görmeler bu oyunu batıran şeylerden biri olmuştur halbuki hepberaber yardımlaşarak bi yerlere gelsek oyun hiçte cogunun dedigi kadar sıkıcı olmaz kanımca.Şahsım adına konusuyorum eger ki oyunda bi işim yok ise gerekli yardımı yapabilirim...
SaygılaR...
Arkadaşım öncelikle böyle bu konu açman ne kadar gerekli bunun dogruluguna karar veremedigimi belirtmek isterim.Lakin yapılamayan herşey için yardım istemek bişeyleri başarmak için çaba göstermedigini bize göstermektedir.Ancak şöylede bi durum var sen kendince yardım istemişsin burda bazı arkadaşlarımız alaycı bi tavırla seni küçümsemişler garipsedim.Böyle küçümsemeler aşagı görmeler bu oyunu batıran şeylerden biri olmuştur halbuki hepberaber yardımlaşarak bi yerlere gelsek oyun hiçte cogunun dedigi kadar sıkıcı olmaz kanımca.Şahsım adına konusuyorum eger ki oyunda bi işim yok ise gerekli yardımı yapabilirim...
SaygılaR...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Hocam aman dikkat bunlar sizi kemirir :?x5ve yazdı:seni takip ediyorum da hep bir çaba içerisindesin bu benim çok hoşuma gidiyor oyunda beni bulursan sana yardımcı olurum![]()
/f PaŞaHaKTaNYaNa/Varyemezxbyü bunlarla irtibata geç

Jeova Sanctus Unus
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Batuyla arkamızda ne kadar iyi ve kötü olaylar kalsada; adam yapmaya UĞRAŞINCA yapıyor, ashabınıda üretmen dileğiyleBatuhangs730 yazdı:ne lonca ne dilencilik doğru mantık doğru düşünüş doğru sonuç
Ne kadar ekmek; o kadar köfte .
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Bence oyunu item için oynama muhabbet sohbet için oyna onun içinde iyi arkadaşlar edin. Sana gökten arkadaşta yağmaz ezik çarların görevlerine yardım et sürekli beraber takılacağın kişi kendin gibi biri olsun zamanla beraber gelişirsiniz ve böyle böyle arakdaşlar edinirsiniz birlikte istediğiniz şaheseri üretip istediğiniz bölgelere girebilirsiniz. Biz FaLCoN Loncası oLarak %60'ımız oyuna 3 ay önce başladık ve şuan tüm üyelerde ejder veya ecel getiren var %80 imiz zırhlı 3 ayda yol savaşçısı keser olduk ilk girişimizde kestik ilk kesişimizde bıçak sırtı zırh düşürdük.
Özet: Arkadaş edinmeye çalış birden beni çemberliye alsınlar diye bekleme zaten herşey çorap söküğü gibi geliyor saygılar...
Özet: Arkadaş edinmeye çalış birden beni çemberliye alsınlar diye bekleme zaten herşey çorap söküğü gibi geliyor saygılar...
KefreNMikerinoS [(^)Ejder Asa]
Kefoo
Kefoo