+1XxWhiteDewiLxX yazdı:aynı dolunay
Bıçak Sırtı Kılıç
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Bıçak Sırtı Kılıç
deneme yanlış mesaj
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Test Ekibinden birisidir . Çünkü böyle bir nicki ilk defa görüyorum Eminönü sunucusunda . Ayrıca üstündeki ceket pantolon ayakkabı ,vs. hepsi yeni kıyafetlerden. Ek olarak, zaten normal oyuncu kesmiş olsaydı şimdiye forumda konu açılırdı.W0IkaN yazdı:e.ö de sanırım öyle bi test oyuncusu yok
gm olmadığı kesin ama![]()
aynen katılıyorumoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Test Ekibinden birisidir . Çünkü böyle bir nicki ilk defa görüyorum Eminönü sunucusunda . Ayrıca üstündeki ceket pantolon ayakkabı ,vs. hepsi yeni kıyafetlerden. Ek olarak, zaten normal oyuncu kesmiş olsaydı şimdiye forumda konu açılırdı.W0IkaN yazdı:e.ö de sanırım öyle bi test oyuncusu yok
gm olmadığı kesin ama![]()
auril & DoubleLift
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Anlamadığım kısım sudur orda oyuncu senden rica ediyor yansıtırmısın diye neden yansıtmadığına anlam veremiyorum bir oyuncu olmadığın kesin ikincisi destek ekibinde bir yönetici veya gm ola bilirsin yansıtmamandaki amaç nedir bi türlü buna anlam veremiyorum zaten.

SİNCE 2007...
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Yüksek ego ve kibiryarar yazdı:Anlamadığım kısım sudur orda oyuncu senden rica ediyor yansıtırmısın diye neden yansıtmadığına anlam veremiyorum bir oyuncu olmadığın kesin ikincisi destek ekibinde bir yönetici veya gm ola bilirsin yansıtmamandaki amaç nedir bi türlü buna anlam veremiyorum zaten.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
:arrow: :arrow: :arrow:wonka yazdı:Yüksek ego ve kibiryarar yazdı:Anlamadığım kısım sudur orda oyuncu senden rica ediyor yansıtırmısın diye neden yansıtmadığına anlam veremiyorum bir oyuncu olmadığın kesin ikincisi destek ekibinde bir yönetici veya gm ola bilirsin yansıtmamandaki amaç nedir bi türlü buna anlam veremiyorum zaten.
auril & DoubleLift