Roa dan açıklama bekliyoruz...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Roa dan açıklama bekliyoruz...
Olayla hiç bir alakam yok. Ancak konuda 1 yıldır içinde bulundugum loncanın adı gecıyorsa benıde ılgılendırır. Siz kim oluyorsunuzda Antibiyotik lisetenizden SİLENECEK diyorsunuz .? ne zaman 2 aylık bır lonca 4 yıllık bır loncaya emır verebıldı? Veya bu güçte bir lonca ? Antibiyotik ile aranızda ne varsa kendiniz halledin. Onu savunan savunur savunmayan savunmaz ve savunanları direk RoA diye adlandrılamaz. Aspırın adına uzuldum susturulma aldıgı ıcın. Ama uzulmem ıcın bır neden daha var, oda loncasında bu tür adamlar bulundugu ıcındır. ( Bkn: konuyu açan arkadaş )
Arkadaşlar gerçekten Roa böyle bir şey yaptıysa kınıyorum.Nedenine gelirsek ben Mirx loncası kurucusuyum ve benden habersiz loncamızda olan kişiyi Ottopclancet i loncalarında görünce çok şaşırdım.Çünkü böyle büyük loncaya bu yakışmazdı.İkvdestek takımında birçok roalı arkadaşım vardı.Onlara durumu anlattım kırıldığımı belirttim ve bu davranışlarının onlara yakışmadığını açıkca söyledim.Konuyu büyütmeden kapadım.Ama şimdi görüyorum ki (tabi eğer doğruysa ) aynı uygulama devam ediyor demektir.Geçmişteki olaydan kazançlı cıkmadıkları gibi bu olaydan da kazançlı çıkılamayacağı gözönünde.Onun için hatanın neresinden dönersen kardır düşüncesiyle bu olay son bulur inşallah.Loncalarımız belki farklı olabilir ama butip olaylar olmazsa kardeşliğimiz daim olabilir.
Mirxcutting
Mirxcutting

Amacınız ne anlayamadım yani gamzei loncadan çıkarsan bile size ne faydası olacak
sizin loncanızda devamı edecek biraz insan olun deva loncasında yaşça büyük insanlar var isimlerini vermim onlarda yaşına göre hareket ederse sevinirim.

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- freze61
- Teşkilat Neferi
Öncelikle selamlar ...
konunun şahsım ile en ufak bir alakası yok ; ancak üyesi bulunduğum lonca hakkında ileri geri konuşmalar oluyorsa konu beni de ilgilendirir. Antibiyotiği sadece ismen tanıyorum ve olay ile bir alakam yok ancak RoA ya söylenenlere gelince ...
RoA bu sunucuda ayakta kalan en köklü loncadır ve hiç kimse dışarıdan bu oyuncu oradan silinecek diye emir veremez . Ne yapılan üye alımları ; ne de İhrac edilen üyeler loncamız dışındaki kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca yapılan üye alımlarının lonca üyelerinin tek tek oyları ile yapıldığını belirtmek isterim ki siz bu üye çıkarılacak diyorsanız o oylamada olumlu oy kullanan herkezi hiçe saymış oluyorsunuz . Konu her ne olursa olsun Üslubunuzu düzeltip geldiğiniz takdirde (tabi kanıtlarınızı yanınıza alarak) her konunun çözüme ulaşacağından ben eminim.
Saygılarımla ReVeNGeoFaGeE ........
konunun şahsım ile en ufak bir alakası yok ; ancak üyesi bulunduğum lonca hakkında ileri geri konuşmalar oluyorsa konu beni de ilgilendirir. Antibiyotiği sadece ismen tanıyorum ve olay ile bir alakam yok ancak RoA ya söylenenlere gelince ...
RoA bu sunucuda ayakta kalan en köklü loncadır ve hiç kimse dışarıdan bu oyuncu oradan silinecek diye emir veremez . Ne yapılan üye alımları ; ne de İhrac edilen üyeler loncamız dışındaki kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca yapılan üye alımlarının lonca üyelerinin tek tek oyları ile yapıldığını belirtmek isterim ki siz bu üye çıkarılacak diyorsanız o oylamada olumlu oy kullanan herkezi hiçe saymış oluyorsunuz . Konu her ne olursa olsun Üslubunuzu düzeltip geldiğiniz takdirde (tabi kanıtlarınızı yanınıza alarak) her konunun çözüme ulaşacağından ben eminim.
Saygılarımla ReVeNGeoFaGeE ........
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
-
- İskele Babası
- Lonca: Raiders of Anatolia
Konuyu başatan sona kadar üzüntü ve kaygıyla okudum.Mesele neymiş Gamze arkadaşımızı loncaya alırken neden bağlı bulunduğu loncaya sormamışız.Bidefa bahsettiğiniz kişinin eşi bizim locada olan birisi ve eşinden dolayıda kendisini tanıdığımız bir kişi.Bide şuvar biz loncaya alacağımız kişileri kimseye değil ,üyelerimizin anketine sunupta alırız ve bundan dolayı da kimsee hesap verme yükümlülüğümüz yok.4 seneyi aşkındır bu sunucuda faaliyet gösteren RoA loncasından bu güne kadar 10larca arkadaşımız ayrıldı gitti.Bikaçı lonca kurdu.Birkaçı da bazı loncalara katıldı.Ama hiç bir lonca lideri "Bak sizden çıkıp bize gelen bir eleman var.Ne dersiniz alalım mı ?" diye sormadı.Bana göre sorması da gerekmiyor ki zaten.Bizimle ilişiği kesilen bir Eleman artık o saatten onra ne isterse onu yapmakta hürdür.İster lonca kurar ,isterse bir loncaya üye olur isterse oyunu bırakır.Bu onun tamamen kendi tasarrufudur.
Diğer bir husus ise sizin "bizim aramızdayken itemlerini dizdi,bizler ona yardım ettik " şeklindeki iddialarınız velevki doğru olsa bile ; Sizi bırakıp bir başka loncayı tercih etmesi size göre yanlış ise burda en çok mağdur olan lonca sizin mantığııza göre biziz.Çünkü bizede gelen biçok elemanın hiçbişeyi yokken biçok itemini dizdikden sora aramızdan ayrılıdığı defaatle olmasına rağmen biz kimsenin arkasından sizin gibi konuşmadık.Çünkü Lonca demek dayanışma ,birlik ve beraberlik demektir.Kendin için istediğin birşeyi arkadaşın için de istemektir .Biz böyle düşündüğümüz için her üyemize bu şekilde yaklaşırız.Aramızdan ayrılırsa da onun sorunudur artık ve bizi bağlamaz.Yahu hatta takip edenler bilir; birisi "yardım" başlığı altında konu açtı ,bizde elimizden gelen desteği verdik fakat sonunda iyi niyetimiz kötüye kullanılırak dolandırıldık.Bazıları bundan bizi "reklam yapıyorsunuz" diye itham etmişti.
En kötüsü de ne biliyor musunuz arkadaşlar? Bir kişinin namusuna ,iffetine pervasızca laf atmaktır.Ama,maalesef bu da oldu.Bu konuyu aklamak için Ahmet (Aspirin) arkadaşımızın açıklama yapması daha da vahimdi.Keşke o konuyu açıp açıklama yapmasaydı.Ben de katılıyorum "bazen susmak en büyük cevaptır anlayana " sözüne..
Ben Bu konunun tartışılacak bir tarafının olmadığını,bundan sonraki her yorum her tartışma birbirimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyacağı için sizlerden ve Özellikle RoA'dan bir elemanın artık bir yorum yapmamasını özellikle istiyorum .Bu son ikazım RoA için kesin bir uyarıdır.
Saygılarımla...
Raiders of Anatolia (Anadolu akıncıları)
BebeRuhi RoA Genel yetkilisi
Diğer bir husus ise sizin "bizim aramızdayken itemlerini dizdi,bizler ona yardım ettik " şeklindeki iddialarınız velevki doğru olsa bile ; Sizi bırakıp bir başka loncayı tercih etmesi size göre yanlış ise burda en çok mağdur olan lonca sizin mantığııza göre biziz.Çünkü bizede gelen biçok elemanın hiçbişeyi yokken biçok itemini dizdikden sora aramızdan ayrılıdığı defaatle olmasına rağmen biz kimsenin arkasından sizin gibi konuşmadık.Çünkü Lonca demek dayanışma ,birlik ve beraberlik demektir.Kendin için istediğin birşeyi arkadaşın için de istemektir .Biz böyle düşündüğümüz için her üyemize bu şekilde yaklaşırız.Aramızdan ayrılırsa da onun sorunudur artık ve bizi bağlamaz.Yahu hatta takip edenler bilir; birisi "yardım" başlığı altında konu açtı ,bizde elimizden gelen desteği verdik fakat sonunda iyi niyetimiz kötüye kullanılırak dolandırıldık.Bazıları bundan bizi "reklam yapıyorsunuz" diye itham etmişti.
En kötüsü de ne biliyor musunuz arkadaşlar? Bir kişinin namusuna ,iffetine pervasızca laf atmaktır.Ama,maalesef bu da oldu.Bu konuyu aklamak için Ahmet (Aspirin) arkadaşımızın açıklama yapması daha da vahimdi.Keşke o konuyu açıp açıklama yapmasaydı.Ben de katılıyorum "bazen susmak en büyük cevaptır anlayana " sözüne..
Ben Bu konunun tartışılacak bir tarafının olmadığını,bundan sonraki her yorum her tartışma birbirimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyacağı için sizlerden ve Özellikle RoA'dan bir elemanın artık bir yorum yapmamasını özellikle istiyorum .Bu son ikazım RoA için kesin bir uyarıdır.
Saygılarımla...
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
BebeRuhii yazdı:Konuyu başatan sona kadar üzüntü ve kaygıyla okudum.Mesele neymiş Gamze arkadaşımızı loncaya alırken neden bağlı bulunduğu loncaya sormamışız.Bidefa bahsettiğiniz kişinin eşi bizim locada olan birisi ve eşinden dolayıda kendisini tanıdığımız bir kişi.Bide şuvar biz loncaya alacağımız kişileri kimseye değil ,üyelerimizin anketine sunupta alırız ve bundan dolayı da kimsee hesap verme yükümlülüğümüz yok.4 seneyi aşkındır bu sunucuda faaliyet gösteren RoA loncasından bu güne kadar 10larca arkadaşımız ayrıldı gitti.Bikaçı lonca kurdu.Birkaçı da bazı loncalara katıldı.Ama hiç bir lonca lideri "Bak sizden çıkıp bize gelen bir eleman var.Ne dersiniz alalım mı ?" diye sormadı.Bana göre sorması da gerekmiyor ki zaten.Bizimle ilişiği kesilen bir Eleman artık o saatten onra ne isterse onu yapmakta hürdür.İster lonca kurar ,isterse bir loncaya üye olur isterse oyunu bırakır.Bu onun tamamen kendi tasarrufudur.
Saygılarımla...
Yaptigim Aciklama RAO yetkililerinin ve Gamzenin istegi dogrultusundadir, sorabilirsiniz, vahim bi tarafi varsa o vahimiyet Aciklamami isteyenlere aittir,
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
- BySensivity
- Sahaf Yardımcısı
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Destek Sayfası İletişim Adresi:
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
http://i54.tinypic.com/2djz3id.jpg
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
http://i54.tinypic.com/2djz3id.jpg
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bu sözleri yazarken vicdanın sızlamadıysa aynılarını yüksek ses tonuyla geri iade ediyorum dostum.BySensivity yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
HellRiDerS
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Konuyu silmeden küfürlü içeriğin kaldırılmasını istiyorum.Diğer yazılanlara cevabım öğle vaktinde olacaktır.Yorgunum iş güç malum.Kanıt işlediniz konuyu özel konuşmaları karistirmadigimi Gamze ablanın bana verdigi sözu kendisine hatırlatirim.Kendisini üzdugumü biliyorum,ama o beni daha cok üzdü.Keşke bu aşamaya getirmeseydin ablam keşke sozlerini tutsaydın.

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Mahmut tartışmaya girme lütfen dostum.Amacı konuyu kapatmak eskidi tabi bu taktik.Hayırlı ramazanlar

LEPRECHAUN