Yol , GbMx, STuaRT,SEMİHA Ve [GaFFaR]

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Yol , GbMx, STuaRT,SEMİHA Ve [GaFFaR]

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Bize akıldan sözler değil kanıtlı sözler lazım kanıt koy...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
SuLoOo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SuLoOo »

Tebrikler . .
Resim
ÖrGüLüxALTıNDaLx
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Resim
Resim
Resim
Son resimde gaffar 48 can da olmalıydı ama gruptaki kişiler öldügü için 50 canda foto alabildim.Ayrıcı çok şey yaptıgımızı sanıyoruz beyaşköşkte 48 canın altına getiren 1 grup varsa fotoları koysunlar bizde tebrik edelim onları bu cumartesi gecesi tekrar koyacam buraya fotoları bakalım ilk biz kesince bu yüzünüzdeki at tepmiş manda gülümsemenizi geri kazanabilicekmisiniz ;) :) :D
Ayrıca sonofdevil yalançısı ölüm oyununda ölünce bölgeye hiç bir ölüm oyununa girmicem dedin 1 gün sonraki ölüm oyununa girdin şerefin ve halsiyetin bukadar hoşt sen hiç konuşma adam dediginde söz ağızdan 1 kez çıkar sen açık hava kabarcıgı gibisin ...

Ulan sen bir daha karizma almıcam dedin gecesine karizma alıyordun em e girebilmek için miydi acaba başkasını eleştirmeden önce kendine bak.Tabi deve boyum eğri demez orası ayrı bu arada sayı saymayı öğren dediğim gibi yazı yazmayıda öğren imla hatası yapma bari aliye :D
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Sonofdevill
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sonofdevill »

Resim
Resim
Son resimde gaffar 48 can da olmalıydı ama gruptaki kişiler öldügü için 50 canda foto alabildim.Ayrıcı çok şey yaptıgımızı sanıyoruz beyaşköşkte 48 canın altına getiren 1 grup varsa fotoları koysunlar bizde tebrik edelim onları bu cumartesi gecesi tekrar koyacam buraya fotoları bakalım ilk biz kesince bu yüzünüzdeki at tepmiş manda gülümsemenizi geri kazanabilicekmisiniz ;) :) :D
Ayrıca sonofdevil yalançısı ölüm oyununda ölünce bölgeye hiç bir ölüm oyununa girmicem dedin 1 gün sonraki ölüm oyununa girdin şerefin ve halsiyetin bukadar hoşt sen hiç konuşma adam dediginde söz ağızdan 1 kez çıkar sen açık hava kabarcıgı gibisin ...

Girmiceğim Dediğim Gün Senin Gibi Süzmenin biri Kaçıyor Bende Kovalıyordum Ama Gel Görki Yönetici Arkadaş Herşeye Rağmen Seni Ordan Atmadı Artık Nasıl Bi Muhabbetiniz Varsa Neyse deve Seni Bilen Biliyor Ne M.l Olduğunu Boşa Havlamada Git Çemberde Boss Kes Sonra Sevin Biz Kesdik Diye...

Sanki İlk Defa Kesiliyor Bunlar Ejdersiz Ecelsiz Asabsız Adamlar Girmeye Başladı Ama Sen Sevinmeye Devam Et =))))
SoNoFDeViL [49] (^) Ejder Asa

xSoNoFDeViLx [49] (^)Ecel Getiren (^) Latif

XxSoNoFDeViLxX [49] (^)Asab-ı Keyf
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Sonofdevill yazdı:
Resim
Resim

Girmiceğim Dediğim Gün Senin Gibi Süzmenin biri Kaçıyor Bende Kovalıyordum Ama Gel Görki Yönetici Arkadaş Herşeye Rağmen Seni Ordan Atmadı Artık Nasıl Bi Muhabbetiniz Varsa Neyse deve Seni Bilen Biliyor Ne M.l Olduğunu Boşa Havlamada Git Çemberde Boss Kes Sonra Sevin Biz Kesdik Diye...

Sanki İlk Defa Kesiliyor Bunlar Ejdersiz Ecelsiz Asabsız Adamlar Girmeye Başladı Ama Sen Sevinmeye Devam Et =))))
+1
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
DuMaNnN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DuMaNnN »

Selamun Aleyküm;

Neden bu konu bazı arkadaşları bu kadar rahatsız etti acaba.? Küçük bir konu paylaştık ama iyi eleştiri alacağımıza kötü eleştiri aldık.Alt tarafı iki tane fotoğraf ve bir kaç yazı... Milletin veya grubumun kalbini kırmanıza gerek yoktu. Bu arada oraya gidebilen ejdersiz ashabsız birileri varsa bana ulaşsın :)

Bölümün son boss u olan Gaffar Bey'e ulaşmak için veya oraya vardığımızda ne yapmamız gerektiği hakkında hiç bir fikrimiz yoktu.İlk gittiğimizde yüzde 96 ikinci gidişimizde yüzde 48 olması bence gayet iyi bir başarı.

Kimseye karışmamanızı , kalp kırmamanızı , tartışmamanızı ve fikirlere saygı duymanızı temenni ederim.

Saygılar...

DuMaNnN - PiLkiSaYaRcI - XxXDuMaNXxX
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII

Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....

Arz ederiz...

TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Şu 1. karizma almam bittikten sonra 1 daha karizma almadım ben senin gibi değilim emme basma tulumba gibi heryerimden ses çıkmıyor ...
2.Atasözlerini sözlükten bakarak yazarsan daha iyi olur inoky türkçeyi ne kadar iyi bildigin yazılardan belli oluyor ama türk olmayan bir insanı türkçe bilmesi normal değil zaten.
3.Gaffar fotolarla dalga geçenler daha iyi bir foto koysunlar buraya koyamıyorsanız yazı yazmayın sonofdevil azını 1 kere aç her önüne geleni azını açıyorsun...
Bu gün içinde ineky ve sonfsalaktan gaffar fotolarını bekliyorum 48 can altı koymayanın ne halt oldugu anlaşılacaktır...
Bu konunun 2. sayfamızda gaffar fotolarım mecvuttur bilginize...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
HaSMIn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HaSMIn »

Bu sonofdevil ve inoky lodos klanını dolandırdı şimdide arzlaramı muhatap olmaya başladılar dikkat edin bu 2 düzembazcıya...
Tayfaxoguz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tayfaxoguz »

goldenll yazdı:bu lonca senin mi .maydonoz olma bilmediğin şeye uğraşamam seninle.
Raiders of anatolia loncasının bir görevlisi olarak seni uyardım istediğini yap senin bizimle alakamız olmadığını server biliyor ve oyunda karakter adını ver bana ki bilelim senin kim olduğunu her konuya maydonoz olan sensin bunuda unutma paşam ;)
Resim
Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
Tayfaxoguz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tayfaxoguz »

DuMaNnN yazdı:Selamun Aleyküm;

Neden bu konu bazı arkadaşları bu kadar rahatsız etti acaba.? Küçük bir konu paylaştık ama iyi eleştiri alacağımıza kötü eleştiri aldık.Alt tarafı iki tane fotoğraf ve bir kaç yazı... Milletin veya grubumun kalbini kırmanıza gerek yoktu. Bu arada oraya gidebilen ejdersiz ashabsız birileri varsa bana ulaşsın :)

Bölümün son boss u olan Gaffar Bey'e ulaşmak için veya oraya vardığımızda ne yapmamız gerektiği hakkında hiç bir fikrimiz yoktu.İlk gittiğimizde yüzde 96 ikinci gidişimizde yüzde 48 olması bence gayet iyi bir başarı.

Kimseye karışmamanızı , kalp kırmamanızı , tartışmamanızı ve fikirlere saygı duymanızı temenni ederim.

Saygılar...

DuMaNnN - PiLkiSaYaRcI - XxXDuMaNXxX
aleyküm selam ibo bu oyunda öyle insanlar varki tebrik etmek yerine çamur atmayı tercih ediyor bunu sende biliyorsun onun için uğraşmaya değmez.
Resim
Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx

“Genel Sohbet” sayfasına dön