Abidix yazdı:Parası çok sanırım paso sunucu geziyor..
Real para wermıyorum oyun parasıyla akçe alıyorum Allah ' a şükür nefesimiz kokmuyor , reel paraylada alsamkı sanane ? para benım param degılmı? hadi işine
Evet SHooT anlıyorum seni Oyunda 5 * 3 vs lerde yenilmeyi biliyorsun parayı vermeden yok olup gidiyorsun ?? ne ayaksın sen bide geçmiş karşıma felsefe yapıyosun
şunuda parantez içine alalım bide utanmadan bunu yazıyosun İddaalı büyücü Vs si atılır . . .
Real para wermıyorum oyun parasıyla akçe alıyorum Allah ' a şükür nefesimiz kokmuyor , reel paraylada alsamkı sanane ? para benım param degılmı? hadi işine
Evet SHooT anlıyorum seni Oyunda 5 * 3 vs lerde yenilmeyi biliyorsun parayı vermeden yok olup gidiyorsun ?? ne ayaksın sen bide geçmiş karşıma felsefe yapıyosun
şunuda parantez içine alalım bide utanmadan bunu yazıyosun İddaalı büyücü Vs si atılır . . .
PARAYI VERMEDEN GİTMEK ? 5*3 YENİLMEK ? SENİNLE HALİL VS ATTI 100 MİLYON KEZ SÖYLEDIM İŞYERINDEYIM EVE GIEYIM ATAYIM SANA VS TEKLIF ETTIGIM FOTOLARI ? VE VS PRASINA DEGILDI . SANA ŞU KADAR SÖYLUYORUM 2 AVANS 5DE BITER ? BU GECE SAHURA KADAR OYUNDAYIM ? ? ? ?
PARAYI VERMEDEN GİTMEK ? 5*3 YENİLMEK ? SENİNLE HALİL VS ATTI 100 MİLYON KEZ SÖYLEDIM İŞYERINDEYIM EVE GIEYIM ATAYIM SANA VS TEKLIF ETTIGIM FOTOLARI ? VE VS PRASINA DEGILDI . SANA ŞU KADAR SÖYLUYORUM 2 AVANS 5DE BITER ? BU GECE SAHURA KADAR OYUNDAYIM ? ? ? ?
:mrgreen: :mrgreen: Seninle vs atan herkes bunu söylüyor ben emin değilim dayı ogluyum ben emin değilim teyzesinin ogluyum ben emin değilim kuzeniyim , ben arkadaşıyım emin bakkala gitti gelir , SEN yenildikçe bi yerlerin tavan yapıyor anlamıyorum sanal bi oyun için yenilmeyi göze alamıyormusun .. Hee Bu arada çarlarım çalındı destekten haber bekliyoz aktarılsın diye unutmam bi ara ifadeni alırım yeterki boş konusma tamam delikanlı .
Ulan köpek ettigin laflara dikkat et kime laf yapmısımki ben çarlarıma ileri geri konusuyon bak sen görücen SEni bu meranda inim inim inletmezsem şerefsizim 1 hafta dayan görüşcez
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.