Kazmaları hazırlayın! Saf ve nadide maden çekme ihtimali %50 artıyor. Daha fazla madenle maden stoklarınız çoğalıyor.
Demissiniz yukarida Simdi ben dükkandan %60 lik bir maden arttirici alirsam . her cektigim o zaman ya nadide yada saf maden olmali öyle olacak sanirim bir aciklama getirrseniz sevinirim ..
Basewxbizans yazdı:Kazmaları hazırlayın! Saf ve nadide maden çekme ihtimali %50 artıyor. Daha fazla madenle maden stoklarınız çoğalıyor.
Demissiniz yukarida Simdi ben dükkandan %60 lik bir maden arttirici alirsam . her cektigim o zaman ya nadide yada saf maden olmali öyle olacak sanirim bir aciklama getirrseniz sevinirim ..
Ben açıklayayım Can.Hiç bi şey olmayacak.Yönetim yine ortalığı boş bulmuş atıp tutuyor.Senin dediğin mantıkla bakıldığında yüzde- yüz on şansın olması lazım.Buda her cektiğin maden ya saf yada nedide olmalı demek.Sence buna izin verirmi bu saygıdeğer yönetim !
Hediyelerden çok ramazan ayında böyle bir şey yaptığınıza sevindim önceden yok sevgililer günü yok yıl dönümü ne bunlar arkadaşlar müslüman olmadığınızı düşünüyordum.