Bi şak sesimi geldiSoLo yazdı:Başkalarının başarılarıyla övüneceğine kendi başarılarını yapmaya bak.Mrxbaris yazdı:PreNsxTheReis 3*0 yendi abimin canı 40 45 ken sen yerde yatıyordunkenan76 yazdı:He öyle örs param bile yok fakirim var mı bi diyeceğim ?ben parasıan ws atmam bebecim hadi reklam içinde yazma yol al ...
Sizce Anket yapılsa eski ikv mi yenisimi seçerdinzi
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sizce Anket yapılsa eski ikv mi yenisimi seçerdinzi
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Anket yapıyoruz diyosunuz ama hiç ankete benzemiyor
.At gözlüğü takmış insanlar gibisiniz , görüşünüze karşı fikir gördüğünüzde hemen üstüne saldırıyorsunuz.Madem bu bir anket kuralına göre yorum yazın bence 
Fikir olarak Çemberlitaş gelmeden önceki halini daha çok seviyordum oyunun ..
Fikir olarak Çemberlitaş gelmeden önceki halini daha çok seviyordum oyunun ..
[YaLNıZSavaŞÇII]
Eski ikv, yeni bi sunucuyla geri getirilse iyi olurdu ama desteğe attığım mesajlara gelen cevaplar, kısa vadede böyle bişey düşünmediklerini gösteriyo, yasal olmayan yollardan pvp sunucu açın diye zorluyolar bizi 
kendi başarıma bakıyorum vede üzülüyorum senin gibi bi çocupum olduğu iin :roll: lafı anlayan anladı :geek:SoLo yazdı:Başkalarının başarılarıyla övüneceğine kendi başarılarını yapmaya bak.Mrxbaris yazdı:PreNsxTheReis 3*0 yendi abimin canı 40 45 ken sen yerde yatıyordunkenan76 yazdı:He öyle örs param bile yok fakirim var mı bi diyeceğim ?ben parasıan ws atmam bebecim hadi reklam içinde yazma yol al ...
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
yeni ikv tabiki... şüpesiz
İstediğiniz kadar yönetim yalakası deyin ama eski ikv yeni ikv'nin yanında hiç bir şey bence
Böyle küçük ilkokullu çocuklar laf sonunaMrxbaris yazdı:sen önce 100 m i verde öle konuş ha deseydin 100 m değil örs param yok diye parasız vs atardı abim senle okkenan76 yazdı:işt bu tür bacaksız veletler için eski ikv istiyorum..eksiden böyle çluk çocuk az oynardı.. GM yağ çekenler böyle yorum yapması doğal...ANkete devam bakalım yeni isteyn 1 kişi çıktı
Nothing
ben burada anket yapıyorum böyle boş insnalar yalan yanlıs şeylri yazınca ellerin bişey geçecek sanıyor....Düşünme zekasının gelimediği Konu ve içriğinin dışında sürekli yorum yapan ufaklık Şu forumu Kirletme....git istediğin yerde o yalanlarını yaz senn de abininde ne b*k olduğu ortada Sİzi Takan yok ... ama burası bi ankt konusu boş mesaj atma :idea:
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Scalgar yazdı:Mrxbaris yazdı:sen önce 100 m i verde öle konuş ha deseydin 100 m değil örs param yok diye parasız vs atardı abim senle okkenan76 yazdı:işt bu tür bacaksız veletler için eski ikv istiyorum..eksiden böyle çluk çocuk az oynardı.. GM yağ çekenler böyle yorum yapması doğal...ANkete devam bakalım yeni isteyn 1 kişi çıktı
Bu mrxbarış ezmesi eski hırsızlardan. Bu veletin bi yakını parasına ws atmak istedi. Çar tam değil öylesine atalım gel dedim. Sonra bi süre geçti. Hadi atmıyomuyuz dedim attık çar tam olmadığı için dolayısıyla aldı. 2 el vs attık abisi 2 kere yendiğimle daha vs atmam dedi. Bu koç 3*0 diyor yalanı burdan belli bu 1. İkincisi parasına ws atılmadı bu 2.
Sen bir koçsun bu 3.
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ

4n4n1 s!k€r!m p!ç vs ye gelmediğin için 3*0 oldu vede abim kişini üstünü önemsemez vs dediyse atar üstü ister tam olsun ister yarım olsun oki ? vede 2 kişi daldınız buda sana ve 4n4n4 girsin p!çaynaEmEs yazdı:Scalgar yazdı:Mrxbaris yazdı:sen önce 100 m i verde öle konuş ha deseydin 100 m değil örs param yok diye parasız vs atardı abim senle okkenan76 yazdı:işt bu tür bacaksız veletler için eski ikv istiyorum..eksiden böyle çluk çocuk az oynardı.. GM yağ çekenler böyle yorum yapması doğal...ANkete devam bakalım yeni isteyn 1 kişi çıktı
Bu mrxbarış ezmesi eski hırsızlardan. Bu veletin bi yakını parasına ws atmak istedi. Çar tam değil öylesine atalım gel dedim. Sonra bi süre geçti. Hadi atmıyomuyuz dedim attık çar tam olmadığı için dolayısıyla aldı. 2 el vs attık abisi 2 kere yendiğimle daha vs atmam dedi. Bu koç 3*0 diyor yalanı burdan belli bu 1. İkincisi parasına ws atılmadı bu 2.
Sen bir koçsun bu 3.bunu herkes anladı...
hadi evladım yol al. [/color]