Sizce Anket yapılsa eski ikv mi yenisimi seçerdinzi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sizce Anket yapılsa eski ikv mi yenisimi seçerdinzi

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

SoLo yazdı:
Mrxbaris yazdı:
kenan76 yazdı:He öyle örs param bile yok fakirim var mı bi diyeceğim ?ben parasıan ws atmam bebecim hadi reklam içinde yazma yol al ...
PreNsxTheReis 3*0 yendi abimin canı 40 45 ken sen yerde yatıyordun ;)
Başkalarının başarılarıyla övüneceğine kendi başarılarını yapmaya bak.
Bi şak sesimi geldi :P
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Anket yapıyoruz diyosunuz ama hiç ankete benzemiyor :) .At gözlüğü takmış insanlar gibisiniz , görüşünüze karşı fikir gördüğünüzde hemen üstüne saldırıyorsunuz.Madem bu bir anket kuralına göre yorum yazın bence ;)

Fikir olarak Çemberlitaş gelmeden önceki halini daha çok seviyordum oyunun ..
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Eski ikv, yeni bi sunucuyla geri getirilse iyi olurdu ama desteğe attığım mesajlara gelen cevaplar, kısa vadede böyle bişey düşünmediklerini gösteriyo, yasal olmayan yollardan pvp sunucu açın diye zorluyolar bizi :)
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mrxbaris »

SoLo yazdı:
Mrxbaris yazdı:
kenan76 yazdı:He öyle örs param bile yok fakirim var mı bi diyeceğim ?ben parasıan ws atmam bebecim hadi reklam içinde yazma yol al ...
PreNsxTheReis 3*0 yendi abimin canı 40 45 ken sen yerde yatıyordun ;)
Başkalarının başarılarıyla övüneceğine kendi başarılarını yapmaya bak.
kendi başarıma bakıyorum vede üzülüyorum senin gibi bi çocupum olduğu iin :roll: lafı anlayan anladı :geek:
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

yeni ikv tabiki... şüpesiz
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Pangea »

İstediğiniz kadar yönetim yalakası deyin ama eski ikv yeni ikv'nin yanında hiç bir şey bence ;)
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Mrxbaris yazdı:
kenan76 yazdı:işt bu tür bacaksız veletler için eski ikv istiyorum..eksiden böyle çluk çocuk az oynardı.. GM yağ çekenler böyle yorum yapması doğal...ANkete devam bakalım yeni isteyn 1 kişi çıktı :D
sen önce 100 m i verde öle konuş ha deseydin 100 m değil örs param yok diye parasız vs atardı abim senle ok ;)
Böyle küçük ilkokullu çocuklar laf sonuna ;) koyunca laf soktuklarını sanıyorlarya onlara hayranım :D
Nothing
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kenan76 »

ben burada anket yapıyorum böyle boş insnalar yalan yanlıs şeylri yazınca ellerin bişey geçecek sanıyor....Düşünme zekasının gelimediği Konu ve içriğinin dışında sürekli yorum yapan ufaklık Şu forumu Kirletme....git istediğin yerde o yalanlarını yaz senn de abininde ne b*k olduğu ortada Sİzi Takan yok ... ama burası bi ankt konusu boş mesaj atma :idea:
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
aynaEmEs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aynaEmEs »

Scalgar yazdı:
Mrxbaris yazdı:
kenan76 yazdı:işt bu tür bacaksız veletler için eski ikv istiyorum..eksiden böyle çluk çocuk az oynardı.. GM yağ çekenler böyle yorum yapması doğal...ANkete devam bakalım yeni isteyn 1 kişi çıktı :D
sen önce 100 m i verde öle konuş ha deseydin 100 m değil örs param yok diye parasız vs atardı abim senle ok ;)

Bu mrxbarış ezmesi eski hırsızlardan. Bu veletin bi yakını parasına ws atmak istedi. Çar tam değil öylesine atalım gel dedim. Sonra bi süre geçti. Hadi atmıyomuyuz dedim attık çar tam olmadığı için dolayısıyla aldı. 2 el vs attık abisi 2 kere yendiğimle daha vs atmam dedi. Bu koç 3*0 diyor yalanı burdan belli bu 1. İkincisi parasına ws atılmadı bu 2.

Sen bir koçsun bu 3. :) bunu herkes anladı... :) hadi evladım yol al. [/color]
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

aynaEmEs yazdı:
Scalgar yazdı:
Mrxbaris yazdı:

Bu mrxbarış ezmesi eski hırsızlardan. Bu veletin bi yakını parasına ws atmak istedi. Çar tam değil öylesine atalım gel dedim. Sonra bi süre geçti. Hadi atmıyomuyuz dedim attık çar tam olmadığı için dolayısıyla aldı. 2 el vs attık abisi 2 kere yendiğimle daha vs atmam dedi. Bu koç 3*0 diyor yalanı burdan belli bu 1. İkincisi parasına ws atılmadı bu 2.

Sen bir koçsun bu 3. :) bunu herkes anladı... :) hadi evladım yol al. [/color]
4n4n1 s!k€r!m p!ç vs ye gelmediğin için 3*0 oldu vede abim kişini üstünü önemsemez vs dediyse atar üstü ister tam olsun ister yarım olsun oki ? vede 2 kişi daldınız buda sana ve 4n4n4 girsin p!ç

“Genel Etkileşim” sayfasına dön