İsim ; Baran
Soyisim ; Borası
Yaş ; 15
MemLeket ; Bingöl
Karakterlerim ; Xxxgüvenlikxxx, Djateşxx , Kıralıkkatıl
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Hayat PayLasınca GüzeL La La La La La LA La @@
öncelikle izbırakanlar loncanız için hayırlı olsun diyorum ve günde en az 4 saat onlieyim klanım arz ;
Adım ; gürkan
Soyadım ; özdemir
Yaşın ; 14
oyunda çarımın çalınması dışında hiç bir cezam yoktur oyunda sadece 3 kişi ile konuşurum az ve öz asla katti müddette yalan söylemem ve izbıraknlarlar bir kaç kez konuştum ama tabi samimi değilim oyunda sağlam değilim yaşımdan dolayı oynama süremden dolayı ve derslerimden dolayı son olarak loncaya girince isim değiştirecem hemen ve hep yanınızda olacam kurallar sayfanızdada beni tanımış olmanız münkündür. eyer siz derseniz seni alabilim size özel mesajlaa kendimi daha iyi ve ne zamandır oyunu oynadığımı söylüyebilrim.
benzombi01 yazdı:öncelikle izbırakanlar loncanız için hayırlı olsun diyorum ve günde en az 4 saat onlieyim klanım arz ;
Adım ; gürkan
Soyadım ; özdemir
Yaşın ; 14
oyunda çarımın çalınması dışında hiç bir cezam yoktur oyunda sadece 3 kişi ile konuşurum az ve öz asla katti müddette yalan söylemem ve izbıraknlarlar bir kaç kez konuştum ama tabi samimi değilim oyunda sağlam değilim yaşımdan dolayı oynama süremden dolayı ve derslerimden dolayı son olarak loncaya girince isim değiştirecem hemen ve hep yanınızda olacam kurallar sayfanızdada beni tanımış olmanız münkündür. eyer siz derseniz seni alabilim size özel mesajlaa kendimi daha iyi ve ne zamandır oyunu oynadığımı söylüyebilrim.