İsim : Ege Bayram
Katıldığım Yer : Eminönü
Yaşım : 23
Görevim : İstihbarat ve Klanlar Lideri
Saç Rengim : Siyah
Göz Rengim : Kahverengi
Kıyafetlerim : Astronot Kıyafeti
Kullandığım Silahlar : M16, AK-47 , Akşaban A17 , RPG 5000
Mesleğim : Suikastci
Seviyem : 59
Arkadaşlarım : Cin Sakin , Vahşi Sakin , Garip , Mezarlıktaki Ölü , Fareadam Yalnız
Hayat Hikayem: Doğdum, büyüdüm
Diyelim ki Siz Bir IKV NPC Karekterisiniz.
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Diyelim ki Siz Bir IKV NPC Karekterisiniz.

İsim:Kenan
Katıldığım Yer: Sığınak
Yaşım:45
Görevim:Garibanlara dokunmam,Zahiri korurum ve bana meydan okuyanları öldürürüm.
Saç Rengim:Siyah
Göz Rengim:Siyah
Kıyafetlerim:Siyah atlet,Capri kısa şort ve sırtımdaki jenerator.
Kullandığım Silahlar:Elektrik Kablosu
Mesleğim:Koruculuk
Seviyem:(49)
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri:Zahir,Gaffar,Şarapçı
Hayat Hikayem:Küçükken yüksek ERG enerjisine mağruz kaldığım için bu hale geldim. Sığınaklardaki Deliler benim eserim :!:
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı
Ever süper bişey
Bedava elektrik (Fatura ödemiyoruz) Ohh kebap

İsim: Ratata
Katıldığım Yer: Küçük Tüneller
Yaşım : On Yedi
Görevim: Mor Fare Terbiyecisi
Saç Rengim: Mor
Göz Rengim: Ametist
Kıyafetlerim: Semender Derisi Ceket
Kullandığım Silahlar: (^) Fare Ehlilleştiren
Mesleğim: Mor Fare Terbiyeciliği
Seviyem: 1
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri: Topal , Yalnız Adam
Katıldığım Yer: Küçük Tüneller
Yaşım : On Yedi
Görevim: Mor Fare Terbiyecisi
Saç Rengim: Mor
Göz Rengim: Ametist
Kıyafetlerim: Semender Derisi Ceket
Kullandığım Silahlar: (^) Fare Ehlilleştiren
Mesleğim: Mor Fare Terbiyeciliği
Seviyem: 1
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri: Topal , Yalnız Adam

İsim:Ömer Faruk Yıldırım
Katıldığım Yer:Yeraltı
Yaşım :26
Görevim:Domuzun gıcık olduğu adamları öldürmek.
Saç Rengim:Sarı
Göz Rengim:Mavi
Kıyafetlerim:Siyah ceket, siyah pantolon, siyah şapka,siyah ayakkabı.
Kullandığım Silahlar:M82. 50 Klibre
Mesleğim:Suikastçı
Seviyem:???
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri:Domuz,Kan Pençe,Topal,Tüm Bab-ı ali mensupları,Mebrure Hanım ve daha niceleri...
Hayat Hikayem:20 yaşındayken ailemin canavarlar tarafından katledilmesini gördükten sonra hayatın tek anlamını olduğunu öğrendim.O da canavar öldürmekti.Evin çatısına çıktım elime M82 yi aldım ve gördüğüm tüm canavarları öldürmeye başladım.6 yılım hep böyle geçti.Sonra çok iyi canavar öldürdüğüm için bu domuzun dikkatini çekti.Beni yanına çağırdı ve bana onun suikastçısı olmamı istediğini söyledi.Öldürdüğüm her adam başına yüklü miktarda para vereceğinide söyledi.Bende neden olmasın dedim ve katıldım.O gündür domuzun dediği herkezi temizledim.Dünde agahı temizlemem gerektiğini söyledi şimdi ona hazırlanıyorum :twisted: :twisted:
Katıldığım Yer:Yeraltı
Yaşım :26
Görevim:Domuzun gıcık olduğu adamları öldürmek.
Saç Rengim:Sarı
Kıyafetlerim:Siyah ceket, siyah pantolon, siyah şapka,siyah ayakkabı.
Kullandığım Silahlar:M82. 50 Klibre
Mesleğim:Suikastçı
Seviyem:???
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri:Domuz,Kan Pençe,Topal,Tüm Bab-ı ali mensupları,Mebrure Hanım ve daha niceleri...
Hayat Hikayem:20 yaşındayken ailemin canavarlar tarafından katledilmesini gördükten sonra hayatın tek anlamını olduğunu öğrendim.O da canavar öldürmekti.Evin çatısına çıktım elime M82 yi aldım ve gördüğüm tüm canavarları öldürmeye başladım.6 yılım hep böyle geçti.Sonra çok iyi canavar öldürdüğüm için bu domuzun dikkatini çekti.Beni yanına çağırdı ve bana onun suikastçısı olmamı istediğini söyledi.Öldürdüğüm her adam başına yüklü miktarda para vereceğinide söyledi.Bende neden olmasın dedim ve katıldım.O gündür domuzun dediği herkezi temizledim.Dünde agahı temizlemem gerektiğini söyledi şimdi ona hazırlanıyorum :twisted: :twisted:
Wir müssen die Juden austrotten!!!!!!!!....
İsim: Tufan
Katıldığım Yer: Meteor(Eminönü Çıkışı)
Yaşım :35
Görevim: Savaşlarda gençlerin gücünü temsil edip kullanmak , herhangi bir isyanda acil destek oluşturmak ....
Saç Rengim:Siyah-Gri
Kıyafetlerim:Diz Altı şort ve Askılı Tişört (Tropikal Hava (Meteor)
)
Kullandığım Silahlar:Babadan kalma zehirli hançer ve Demirci Rüstem'in hediyesi kıyamet kalkan'ı ....
Mesleğim:Bıçak Ustası ve Genç Güç'ün kurucusu
Seviyem:23
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri:Savaş (Erkek Kardeş) Halime Teyze(Anne) Demirci Rüstem
Hayat Hikayem: Daha 15 yaşında babasını kaybedip aile de sadece kardeşi ve annesiyle kalmıştı. Annesinin yaşlanması
ve kardeşinin çok küçük olması nedeniyle ailenin bütün yükü ona kalmıştı ve daha 19 yaşında iş hayatına atılmıştı. Demirci Rüstem'in yanında çırak olarak başlamıştı işine .... Ve sonra büyük savaş gerçekleşti , halk seferber oldu ve oda savaşa katıldı. Bütün cesur eminönü gençleri gibi ... O zorlukta cesur gençler Genç Güc'ü kurdu ve destek verdi savaşa, alehi leh yaptı onlar.Savaş dostu düşman, düşmanı dost yaptı. Artık özgüvenini tutamayıp , oda savaşa katılmak istedi , bütün yükü abisi alıyordu ve ona razı olamıyordu Savaş ... Ama abisi izin vermedi ve son çare lodos olmaya kalkıştı , sen çok küçüksün diye onuda dışladılar ... Abisinin kahramanlıkları geliyordu kulağına .. Ve sonra o haber Tufan ve arkadaşları Meteor Bölgesi'nde mahsur kalmışlardı. Var güçleriyle savaşıyorlardı. Ve sadece o kaldı .... O gün bügundür daha 35 yaşında saçları aklaşan ve yaşına göre tecrübe küpü olmuş Tufan kardeşini göremeden Meteor'da yeni gençler yeni güçler yetiştiriyordu , kardeşini , annesini görmek ve annesinin sıcak sahlepini bir kez daha içmek için .....
Katıldığım Yer: Meteor(Eminönü Çıkışı)
Yaşım :35
Görevim: Savaşlarda gençlerin gücünü temsil edip kullanmak , herhangi bir isyanda acil destek oluşturmak ....
Saç Rengim:Siyah-Gri
Kıyafetlerim:Diz Altı şort ve Askılı Tişört (Tropikal Hava (Meteor)
Kullandığım Silahlar:Babadan kalma zehirli hançer ve Demirci Rüstem'in hediyesi kıyamet kalkan'ı ....
Mesleğim:Bıçak Ustası ve Genç Güç'ün kurucusu
Seviyem:23
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri:Savaş (Erkek Kardeş) Halime Teyze(Anne) Demirci Rüstem
Hayat Hikayem: Daha 15 yaşında babasını kaybedip aile de sadece kardeşi ve annesiyle kalmıştı. Annesinin yaşlanması
ve kardeşinin çok küçük olması nedeniyle ailenin bütün yükü ona kalmıştı ve daha 19 yaşında iş hayatına atılmıştı. Demirci Rüstem'in yanında çırak olarak başlamıştı işine .... Ve sonra büyük savaş gerçekleşti , halk seferber oldu ve oda savaşa katıldı. Bütün cesur eminönü gençleri gibi ... O zorlukta cesur gençler Genç Güc'ü kurdu ve destek verdi savaşa, alehi leh yaptı onlar.Savaş dostu düşman, düşmanı dost yaptı. Artık özgüvenini tutamayıp , oda savaşa katılmak istedi , bütün yükü abisi alıyordu ve ona razı olamıyordu Savaş ... Ama abisi izin vermedi ve son çare lodos olmaya kalkıştı , sen çok küçüksün diye onuda dışladılar ... Abisinin kahramanlıkları geliyordu kulağına .. Ve sonra o haber Tufan ve arkadaşları Meteor Bölgesi'nde mahsur kalmışlardı. Var güçleriyle savaşıyorlardı. Ve sadece o kaldı .... O gün bügundür daha 35 yaşında saçları aklaşan ve yaşına göre tecrübe küpü olmuş Tufan kardeşini göremeden Meteor'da yeni gençler yeni güçler yetiştiriyordu , kardeşini , annesini görmek ve annesinin sıcak sahlepini bir kez daha içmek için .....
Frozenxqazap | Byswack
Herkes kahraman olsaydı , kurtaracak adam kalmazdı .... (Alıntı değildir)
Söz Senin -- Slogan senin 2011 yarışması ikincisi !!

Herkes kahraman olsaydı , kurtaracak adam kalmazdı .... (Alıntı değildir)
Söz Senin -- Slogan senin 2011 yarışması ikincisi !!

- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İsim :Küçük [Uygunsuz İçerik Silindi]
Katıldığım Yer : Labirent
Yaşım : 31
Görevim : Madene Oturmak
Saç Rengim : Kel
Göz Rengim : Kırmızı
Kıyafetlerim : Çıplak*
Kullandığım Silahlar : M16, AK-47 , Akşaban A17 , RPG 5000 Füze Atar
Mesleğim : Madene Bekçisi
Seviyem : ???
Arkadaşlarım : Philotheos
Tanım: işte maden çıkınca madeni çekerim ben madendeyken madene gelen olursa ona /kaba yaparım :twisted: :twisted: :twisted:
Tanım: işte maden çıkınca madeni çekerim ben madendeyken madene gelen olursa ona /kaba yaparım :twisted: :twisted: :twisted:

- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı
O ismi sana baban mı koydu ?JoeyJordison yazdı:İsim :Küçük [Uygunsuz İçerik Silindi]
Baban sana ismi koyarken kafa 300-500 heralde
Anan seni kadir gecesindemi dogurdu
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İsim: Emir Bey
Katıldığım Yer: Mısır Çarşısı
Yaşım : 60
Görevim: Sahaf, Şehir Meclisi mensubu, Arz'ın Çocukları yöneticisi
Saç Rengim: Beyaz
Göz Rengim: Siyah
Kıyafetlerim: Kravat, Ceket, Pantolon
Kullandığım Silahlar: -
Mesleğim: Eskiden bir gazeteciydim şimdi ise Necmi Bey'in dükkanı gibi küçük bir kitap dükkanım var.
Seviyem: 50
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri: Handan Hanım, Agah Efendi
Hayat Hikayem: Küçük yaşlarımda Sakarya'da ailemi kaybedince birkaç arkadaşımla İstanbul'a yerleşmeye karar verdim. Yoldaki 5 arkadaşımdan 4'ünü cin saldırıları sonucu kaybettim. Arkadaşım ve ben Eminönü'ne geldiğimizde çok az nüfusa sahip olan halk bitkin bir halde kendilerini hayatın akışına bırakmışlardı. Kimileri savaşıyor, kimileri okuyor, kimileri ise yalnızca seyrediyordu. Birkaç fareadam ve cin saldırısından sonra arkadaşımla aramızda fikir ayrılığı oluştu. O, Lodos klanına katılmışken, ben de Arz'ın Çocukları dergisinde muhabirlik yapıyordum. Daha sonra derginin kapanması ve ardında gelişen olaylar sonucu gizli bir Arz'ın Çocukları klanı kurucularından oldum. Bunu şu vakte kadar bilen ve hayatta olan tek kişi de Handan Hanım oldu. Eski Lodos dostumla hala görüşürüm, şu vakte kadar hala dost olduğum tek Lodos'tur, belki bunun sebebi de klanımın kimse tarafından bilinmeyişidir. Kısa zamanda Eminönü halkı tarafından tanındım ve sevildim. Şehir Meclisi'nin bir üyesi olarak kabul edildim. Mısır Çarşısı'ndaki dükkanımda bütün gün kitap okurum, bazen Çınaraltı'nda Arzuhalci ile sohbet eder, bazen ise Sahaf ile tarihi konuları tartışırdım.
Katıldığım Yer: Mısır Çarşısı
Yaşım : 60
Görevim: Sahaf, Şehir Meclisi mensubu, Arz'ın Çocukları yöneticisi
Saç Rengim: Beyaz
Göz Rengim: Siyah
Kıyafetlerim: Kravat, Ceket, Pantolon
Kullandığım Silahlar: -
Mesleğim: Eskiden bir gazeteciydim şimdi ise Necmi Bey'in dükkanı gibi küçük bir kitap dükkanım var.
Seviyem: 50
Arkadaşım olan diger NPC karekterleri: Handan Hanım, Agah Efendi
Hayat Hikayem: Küçük yaşlarımda Sakarya'da ailemi kaybedince birkaç arkadaşımla İstanbul'a yerleşmeye karar verdim. Yoldaki 5 arkadaşımdan 4'ünü cin saldırıları sonucu kaybettim. Arkadaşım ve ben Eminönü'ne geldiğimizde çok az nüfusa sahip olan halk bitkin bir halde kendilerini hayatın akışına bırakmışlardı. Kimileri savaşıyor, kimileri okuyor, kimileri ise yalnızca seyrediyordu. Birkaç fareadam ve cin saldırısından sonra arkadaşımla aramızda fikir ayrılığı oluştu. O, Lodos klanına katılmışken, ben de Arz'ın Çocukları dergisinde muhabirlik yapıyordum. Daha sonra derginin kapanması ve ardında gelişen olaylar sonucu gizli bir Arz'ın Çocukları klanı kurucularından oldum. Bunu şu vakte kadar bilen ve hayatta olan tek kişi de Handan Hanım oldu. Eski Lodos dostumla hala görüşürüm, şu vakte kadar hala dost olduğum tek Lodos'tur, belki bunun sebebi de klanımın kimse tarafından bilinmeyişidir. Kısa zamanda Eminönü halkı tarafından tanındım ve sevildim. Şehir Meclisi'nin bir üyesi olarak kabul edildim. Mısır Çarşısı'ndaki dükkanımda bütün gün kitap okurum, bazen Çınaraltı'nda Arzuhalci ile sohbet eder, bazen ise Sahaf ile tarihi konuları tartışırdım.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi