Koray(Helriders) veya Ela(Digital) Şu Konuyu Kapatın Artık...
Görevinizi Yapın.Bir Başkasının Haklı Yere Açtığı Konuları Kapatırsınız. Böyle Dalga Konularını Kapatmasınız.
GöLGe HaRaMiLeRi GÜNCEL ÜYE LİSTE (resimli)
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: GöLGe HaRaMiLeRi GÜNCEL ÜYE LİSTE (resimli)
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- KOZHEY
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Hewalın Kramponlarına Bayıldım :mrgreen: :mrgreen:WioBaSKaN yazdı:ArzinGazabii yazdı:
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
Serhat'ım bunlar bi taraflarına sokturtmadan rahat etmeyecekler anlaşıldıBLaDeII yazdı:Koray(Helriders) veya Ela(Digital) Şu Konuyu Kapatın Artık...
Görevinizi Yapın.Bir Başkasının Haklı Yere Açtığı Konuları Kapatırsınız. Böyle Dalga Konularını Kapatmasınız.
Ha bide Arzıngazabi iti sen o resimdeki insanların tırnağına kurban ol soysuz.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
niye sinir yapıyorsunuz gençler bırakın çocuk eğleniyor bizi bilmeyen mi var yook kimseye kendimizi ispat etmemiz mi gerekiyor yoook bırakın bunlarla uğraşmayın eğlenmenize bakın 3-5 tane kamille uğraşmayın şu mubarek ayda kötü konuşmaya gerek yok benzer bir fotoyu kendimiz koysak çok güzel geyik döndürürüz bladeim de güzel espri çok güldüm ben
bu eleman kim bilmiyorum ama kafası basmaya başlayınca o da anlar yaptığı işin gereksizliğini
iyi oyunlar iyi forumlar ben çalışıyorum bu aralar oyundan da iyice soğudum zaten belki bir gün gelirim kısmet ne diyelim 
bir varmış bir yokmuşum
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
O mesajı yazan hesap sahtedir süresiz uzaklaştırıldı zaten takmayınxTANIMSIZx yazdı:Kardeş oruç senin başına vurdu galiba. O resimdekiler bizler değiliz. Sadece bi fındık beyinlinin sözde bizle dalga geçmek amacıyla attığı bi foto. Ama gel gör ki tüm yazılarımıza rağmen bu resim halen forumdan kalkmadı.WioBaSKaN yazdı:Çok güzel çıkmışsiniz arkadaşlar birgün WİO olarak sizlerle halı saha maçı yapmak isterizArzinGazabii yazdı:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
Resim Güzel Köy TAkımları Ama Burda YAnlış Anlamayın Bir Eylenmek Deyip Geçersiniz Konu Açılmışsa Sende Kendini Konunun Dalgasına Bırak Getsin

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
- WioBaSKaNn
- Acemi Savaşçı
evet arkadaşlar gölge haramilerinden sonra bizde WİO olarak resimlerimizi koyacaz foruma.
İlk ben koyayım

yakında çok resim olursa slayt felan yaparız.
önceki oyundaki nickim liseliydi onun için orada öyle yazdım.
iyi forumlar.
İlk ben koyayım

yakında çok resim olursa slayt felan yaparız.
önceki oyundaki nickim liseliydi onun için orada öyle yazdım.
iyi forumlar.
WioBaŞKaN - WioJeWeL - WioLideR
Bütün Büyük İşler, Küçük Başlangıçlarla Olur..

Bütün Büyük İşler, Küçük Başlangıçlarla Olur..

- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
Bu ne acıymış arkadaş adam işi gücü bırakmış fake hesap açıp bizimle uğraşıyor. Ama ben dedim bizimkilere acıtmadan yapın die demek biri fazla abanmış arkadaşa neyse sağlık olsun 
TANIMSIZ - UNJUST

- PROFx
- FareAdam Düşmanı
GH üyelerinin dikkatine, vazelin sürün bunlara arkadaşlar yazık hep peşimizde dolaşıyorlar 
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
Yeni sistem bu artık biraz vazelin artık sorun çıkmaz diye düşünüyorum.PROFx yazdı:GH üyelerinin dikkatine, vazelin sürün bunlara arkadaşlar yazık hep peşimizde dolaşıyorlar
TANIMSIZ - UNJUST