GÖLGE HARAMİLERİ YÖNETİM KURULU KARARI [ ÖNEMLİ ]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: GÖLGE HARAMİLERİ YÖNETİM KURULU KARARI [ ÖNEMLİ ]

Mesaj gönderen Hellxsting »

biz neler gördük aslan klavye erkeğiymiş :) ben sayısını unuttum buluşma ayarlayıp da gelmeyenlerin :) 2 yıldır fuara geliyordum yakamda ismim de yazıyordu yani kimseden korkumuz yok çok şükür öyle bir yürek vermiş Rabbim

sen de şuna emin ol ki elinde olur da yanıma gelirsen eline veririm ayık ol işine bak sağa sola saldıracağına aç kitap oku haber oku bişey yap laf söylediğin yere de dikkat et lafı geri sokarlar akıllı ol
[/quote]

Bende Çok Gördüm Senin Gibi İnsanmları Klavyede Erkek Olurlar Ama Yanım agElince Kedi Olurlar Lafı Geri Deyil İleri Doğru Sokarlar Burda Bana Kelime Oyunu Yapma Ben Çoluk Çocukla Uğraşamam Get Misketlerinle Oyna Benim Söylediğim Her Lafada Burnunu Sokma Ben Gelirim Demem Buluşmada Demem Ben Geleceğim Zaman GElirim Derim Ve GElirim Ama Gelmiceme Görede Gelirim Demem Geçen Sene Bende Vardım Ama Nedense PROF İsimli Bir ŞAhısa Rastlamadım HAdi Abisi GEt YAt Dinlen Biraz Yeri Uykun Gelmiş Senin
ResimResimResim
Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

yaş kaç :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

PROF yazdı:yaş kaç :)
Sana Kaç Lazım :)
ResimResimResim
Hellxsting
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

15+ olsun tokatlarım hiç fark etmez senin suyun kaynamış çok laf yaptın atarın varsa yüzyüze konuşalım beni de tanımış olursun fikir sahibi olursun hakkımda perşembe günleri hariç Ataşehir 3m migrostayım depoya gel pepsici de beni bulursun
daha fazla çene yapmaya gerek yok öptüm gözlerinden
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Birtan cane muhattap olma şu kıt zekalılarla. Klavyede yazı yazarken harcadığın enerjiye yazık :D
Eğer kısmet olursa biz bu sene fuara gelmeyi düşünüyoruz. Bizle sorunu olan arkadaşlara duyurulur. Bakalım orada da böyle yazdığınız gibi konuşabilecekmisiniz merak ettim. :)
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

PROF yazdı:15+ olsun tokatlarım hiç fark etmez senin suyun kaynamış çok laf yaptın atarın varsa yüzyüze konuşalım beni de tanımış olursun fikir sahibi olursun hakkımda perşembe günleri hariç Ataşehir 3m migrostayım depoya gel pepsici de beni bulursun
Bak Canım Ben Kimsenin Ayağına Gelmem Eyer YAkınımda Olsan Gelriim Ama Yakınımda Olmadığına Dua Et O Yüzden Sana Dedimki Klavyede Erkeklik Yapma Dedim Ama Senin Anlaman Kıtsa Ben Ne Yapabilirimki Sana Yeri Get Colanı Dağıt YAşıtlarınla Uğraş YAşımı Soracak Olursan Küçük Bir İnsan Direk Küfürlü Hakaret Eder Demekki Küçük Deyilmişim Tokatlarım Demişsin Bu Kurtlar VAdisi Seni Çok Şişirmiş Anlaşılan FAzla Bakma Tokatlarım Derken Tokatlanma HAdi Yawrum Yeri Get İşine Bak Beni Kendinle Uğraştırma HA Abisi Eii Geceler Sana
ResimResimResim
Hellxsting
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Hellxsting yazdı:
PROF yazdı:15+ olsun tokatlarım hiç fark etmez senin suyun kaynamış çok laf yaptın atarın varsa yüzyüze konuşalım beni de tanımış olursun fikir sahibi olursun hakkımda perşembe günleri hariç Ataşehir 3m migrostayım depoya gel pepsici de beni bulursun
Bak Canım Ben Kimsenin Ayağına Gelmem Eyer YAkınımda Olsan Gelriim Ama Yakınımda Olmadığına Dua Et O Yüzden Sana Dedimki Klavyede Erkeklik Yapma Dedim Ama Senin Anlaman Kıtsa Ben Ne Yapabilirimki Sana Yeri Get Colanı Dağıt YAşıtlarınla Uğraş YAşımı Soracak Olursan Küçük Bir İnsan Direk Küfürlü Hakaret Eder Demekki Küçük Deyilmişim Tokatlarım Demişsin Bu Kurtlar VAdisi Seni Çok Şişirmiş Anlaşılan FAzla Bakma Tokatlarım Derken Tokatlanma HAdi Yawrum Yeri Get İşine Bak Beni Kendinle Uğraştırma HA Abisi Eii Geceler Sana
Bunu bunu alın burdan. :D
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

tokat kesmediyse bıçak da var kardeş gelmem diyorsun hala klavyeden bahsediyorsun :) ne diyim ben sana kurtlar vadisiyle işim olmaz istanbul olmuş kurtlar vadisi :D senden de bi cacık olmaz eğlence çıkar diye çağırdık sen de yalan oldun :) ergen arkadaşlar hep teşkilatta toplanmış :D
Bunu bunu alın burdan.
:D :D
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

[quote="PROFx"]tokat kesmediyse bıçak da var kardeş gelmem diyorsun hala klavyeden bahsediyorsun :) ne diyim ben sana kurtlar vadisiyle işim olmaz istanbul olmuş kurtlar vadisi :D senden de bi cacık olmaz eğlence çıkar diye çağırdık sen de yalan oldun :) ergen arkadaşlar hep teşkilatta toplanmış :D

Yaw Get Olum BAşımdan YAw Senden Korkan Senin Gibi Yuwarlak Olsun HAdi Abisi Akşam Akşam İşine Get Get Ambarında Koli TAşı Sen
ResimResimResim
Hellxsting
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xPROFx »

Hellxsting yazdı:Yaw Get Olum BAşımdan YAw Senden Korkan Senin Gibi Yuwarlak Olsun HAdi Abisi Akşam Akşam İşine Get Get Ambarında Koli TAşı Sen

ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley ley leylaaa ley ley ley ley ley ley ley ley leeeeylaaaa
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.

“Genel Sohbet” sayfasına dön