2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi

Mesaj gönderen M1btLa »

Normal birşey gibi gözükmuyor yarısına kadar getiriyorlar ama 48 den başka indiremıyorlar vardırr bundada bir keramet :D
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen exxon »

Örneğin kendimden bahsedeyim yeni savascı karakteri actım latif ürettim falan. simdi sıgınak ve migratta üstümü tamamlayıp zamanımı vsye ve klan savaslarına ayırmayı düsünüyorum. cünkü cemberlitas tamamen zaman kaybı. zamanın yoksa cemberli tasa girmeyeceksin arkadas bu kadar basit.
Kullanıcı avatarı
ToNYuKuK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ToNYuKuK »

atabey yazdı:RoA olarak gün içerisinde ne zaman Çemberlitaş atalım desek, ya Çemberlitaş 1'de oluyoruz ya Çemberlitaş 2'de. Yani şuan ilgi az denebilir. Girenlerde genelde Stuart, Yol Savaşçısı filan kesip çıkıyor.

Eskiden Sığınak ve Migratlar 9-10 günde bitirilmişti. Ama artık yollarda adeta mini junonlar kesiyoruz. (bkz. Kalfa)
Evet Katılıyorum Çoğunluğun Umrunda Bile Değil Gaffarı Kesmek Adamlar Artık Gaffar Diyince Bi İrkiliyor Yok Zamanımıza Yazık Diyorlar ;)
Resim

TooNYuKuK
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

sorun yaratıgın zorlugunda degıl yaratıgı kesmeye kımse gıtmıyor hep yol staurt yapıyor mıllet.X e bıle gıden kısı sayısı az cunku 2 buyucu gıdıyorsun 3 saattini alıyor ayrıca kesılmezsıde bır dunya ıksır ve bır o kadar da zor olmazsından bu 2 boss dısında kımsenın baska bırşey kestıgı yok hak verıyorum gaffar aslında zor degıl dırenc buz elek 1000 le zırhı 75 yap 50 ye kdr fıstık gıbı ındır ama sonrası zorluyor ıste 0 hata ıstıyor aslında oyuncular bıraz zorlazsa emın olun kesılır zaten 4-5 defa kesıldımı dıger oyuncularda hırsını alamıcak onlarda gıdıcek kesıcek ve gaffarın sonu junon gıbı olucak
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SpyderFreak »

xSagopaKajmerx yazdı:Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
Her sunucunun test takımı üyelerinin kestiğine dair ve Eö sunucusunda düştüğünü belirttiğin asanın bi kanıtı var mı?
Bol keseden atıp tutmayalım lütfen.

Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
GLADANA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GLADANA »

Hacivat yazdı:bir oyunun bitişi gelen boss'un zorluğuna göreyse 59 lvller hiç gelmesin :) şimdi yine bana yönetim şakşakçısı diyecekler ama söylemeden edemeyeceğim Gaffar Bey oyun tarihinin en güçlü büyücüsü bırakta bu kadar zor olsun ;)

Tamamen katılıyorum başlığı okuyunca neredeyse aynını cevap olarak yazacaktım. [ Gaffar bey , Kuklacı'dan sonra en güçlü büyücü bu arada. ( Yaşayan) ]
Resim
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rotary »

Tek çare robotların gücünün ve canlarının yüzde 50 düşürülmesi. Beyaz büyücülerin, gbm lerin felan canı aynı kalsın razıyız. ama robotlar düşmedikçe bu bölge adama dönmez. yüzde 50 düşürüldümü nerdeyse sürede yüzde 50 düşecek emin olun
Resim

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

gaffar kolay kesilmediği için gidilmiyor :) kolay bir bölge değil ve zorlamayada devam ediyor.Suçu yönetimde değilde kendinizde arayın.Miğrat Sığınak geldiğindede bunlar söyleniyordu...
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Schiller yazdı:gaffar kolay kesilmediği için gidilmiyor :) kolay bir bölge değil ve zorlamayada devam ediyor.Suçu yönetimde değilde kendinizde arayın.Miğrat Sığınak geldiğindede bunlar söyleniyordu...

Haklı olduğun konular var Serhatcım fakat Güncelleştirme gelmeden kesilemeyeceği kanaatindeyim .Çünkü Gaffar'a giden her grup arge ekibinde yer alan arkadaşlar gibi yetenekli değiller.

İyi günler
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön