2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi
Normal birşey gibi gözükmuyor yarısına kadar getiriyorlar ama 48 den başka indiremıyorlar vardırr bundada bir keramet 
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Örneğin kendimden bahsedeyim yeni savascı karakteri actım latif ürettim falan. simdi sıgınak ve migratta üstümü tamamlayıp zamanımı vsye ve klan savaslarına ayırmayı düsünüyorum. cünkü cemberlitas tamamen zaman kaybı. zamanın yoksa cemberli tasa girmeyeceksin arkadas bu kadar basit.
Evet Katılıyorum Çoğunluğun Umrunda Bile Değil Gaffarı Kesmek Adamlar Artık Gaffar Diyince Bi İrkiliyor Yok Zamanımıza Yazık Diyorlaratabey yazdı:RoA olarak gün içerisinde ne zaman Çemberlitaş atalım desek, ya Çemberlitaş 1'de oluyoruz ya Çemberlitaş 2'de. Yani şuan ilgi az denebilir. Girenlerde genelde Stuart, Yol Savaşçısı filan kesip çıkıyor.
Eskiden Sığınak ve Migratlar 9-10 günde bitirilmişti. Ama artık yollarda adeta mini junonlar kesiyoruz. (bkz. Kalfa)

TooNYuKuK
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
sorun yaratıgın zorlugunda degıl yaratıgı kesmeye kımse gıtmıyor hep yol staurt yapıyor mıllet.X e bıle gıden kısı sayısı az cunku 2 buyucu gıdıyorsun 3 saattini alıyor ayrıca kesılmezsıde bır dunya ıksır ve bır o kadar da zor olmazsından bu 2 boss dısında kımsenın baska bırşey kestıgı yok hak verıyorum gaffar aslında zor degıl dırenc buz elek 1000 le zırhı 75 yap 50 ye kdr fıstık gıbı ındır ama sonrası zorluyor ıste 0 hata ıstıyor aslında oyuncular bıraz zorlazsa emın olun kesılır zaten 4-5 defa kesıldımı dıger oyuncularda hırsını alamıcak onlarda gıdıcek kesıcek ve gaffarın sonu junon gıbı olucak
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Her sunucunun test takımı üyelerinin kestiğine dair ve Eö sunucusunda düştüğünü belirttiğin asanın bi kanıtı var mı?xSagopaKajmerx yazdı:Her sunucunun TTleri tarafından kesildi (Tüm sunucular dahil). Ancak GBM X Yol Savaşcısı gibi bossları ilk kesen TTler konu açtı diye GMlerden azar işittiler.Gaffarı kestiklerinin fotolarını alamıyorlar.Eminönünde kesen TTlere asa düştü ama bunu çok az insan biliyor.
Bol keseden atıp tutmayalım lütfen.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Hacivat yazdı:bir oyunun bitişi gelen boss'un zorluğuna göreyse 59 lvller hiç gelmesinşimdi yine bana yönetim şakşakçısı diyecekler ama söylemeden edemeyeceğim Gaffar Bey oyun tarihinin en güçlü büyücüsü bırakta bu kadar zor olsun
Tamamen katılıyorum başlığı okuyunca neredeyse aynını cevap olarak yazacaktım. [ Gaffar bey , Kuklacı'dan sonra en güçlü büyücü bu arada. ( Yaşayan) ]

Tek çare robotların gücünün ve canlarının yüzde 50 düşürülmesi. Beyaz büyücülerin, gbm lerin felan canı aynı kalsın razıyız. ama robotlar düşmedikçe bu bölge adama dönmez. yüzde 50 düşürüldümü nerdeyse sürede yüzde 50 düşecek emin olun

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
gaffar kolay kesilmediği için gidilmiyor
kolay bir bölge değil ve zorlamayada devam ediyor.Suçu yönetimde değilde kendinizde arayın.Miğrat Sığınak geldiğindede bunlar söyleniyordu...
Schiller yazdı:gaffar kolay kesilmediği için gidilmiyorkolay bir bölge değil ve zorlamayada devam ediyor.Suçu yönetimde değilde kendinizde arayın.Miğrat Sığınak geldiğindede bunlar söyleniyordu...
Haklı olduğun konular var Serhatcım fakat Güncelleştirme gelmeden kesilemeyeceği kanaatindeyim .Çünkü Gaffar'a giden her grup arge ekibinde yer alan arkadaşlar gibi yetenekli değiller.
İyi günler