İKV Kaybediyor ( Tam Bir Rezillik )
Re: İKV Kaybediyor ( Tam Bir Rezillik )
izdirapgrafik güzel anlatmış, oyunumuzun gerçekten büyük bir Reklam sorunu var ne yazık ki.
2009-2013
bu yazıyı yazmak için ne kadar uğraştın bilmiyorum ama kesinlikle boşuna yazmışsın. yönetim bu yazıyı kaale almıyacak ve oyuna olan ilgileri aynı kalacaktır.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Oyungezer dergisinde her ay bir yarışma yapılıyor ve bir ara ödül olarak 'İKV Derindeki Sır' kutusu veriliyordu.Free2Play dergisinde de incelemesi yapılmıştı ve yeniliklerden haberdar ediliyordu.Bu sayede oyuncu gelmiş midir acaba?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Afedersiniz s.... 2 aylık bebe oyunun bile televizyonlarda reklamı var captain america sinemalara geliyo koskoca SUPERCAN yazıyo 5. seneye girecek olan oyunda daha reklamın r'si yok halbuki ikv ilk gözbebeği değilmi ilk değilmi şu oyunu junonlu hidralı gaffarlı çemberli karması bir video hazırlanıp 3-5 popüler kanala verilse facebook sayfasının 200 üstünde geçeceğinden hiç bir şüphem yok ama BEYİN BEDAVA
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
ben 2 yıl öncesine kadar ful internet kafeden oyun oynuyordum.sadece 1 kez ikv oynayan bi adama rastladım.mısır çarşısının orda yılan kesiyordu.marasaldadas yazdı:internet bağlantım 2 gün yoktu bir çok cafeye gittim, çoğunda ikv yok. sorduğımda o da ne diyen çok oldu ama dandirikten bir sürü oyun var.
Bu Oyunu Dünyadada tanıtsanız Böyle bir Yönetim Anlayışı Ve işleyen sistemle fazla sürmaz 5 dsenede biter :mrgreen: Oyunun reklam sorunu falanda yok
oyunu reklam yapan Oyuncudur
Sen oyuncuyu Hoş tut bak bakalım 1 oyuncu 10 Oyuncu Gözüyle Görmeye başlarsın :mrgreen: :arrow: Ama Bu Yönetim Olduğu müddetce Oyuncuyu Soğutan Yönetim oldukça Asla Reklamda yapsanız Büyümez
Hadi yalan diin..... :?: :?: :?: :?:
Ayrıca Sen Okadar Büyük Bir Firmanın İçindesin TTNET gibi
Sırf para Harcamamak için Sadece kazanma endeksli Düşündüğünden dolayı Soobe De Adını gönüllü Yöneticiler Diye adlandırdığın YönetiM kadrosuyla OyunU yönetmeye çalışırsan Oyunda ne Disiplin kalır nede size olan Güven ..Sen Oyunculara Oyuncu içinden Zoptirik
Kişiler tarafından yönetirsen bu iş fazla sürmaz aslanım batarsın demedi deme..
- SAYGINBEY
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
Konunun güncel tutulması gerekiyor. Tüm DEV ve GM ekibinin bu konu hakkında açıklama yapmasını umuyoruz. Başta Nihat Özpay olmak üzere.
İlk klanlar şampiyonası Lodos Şampiyonu 2007
Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Çoğu Arkadaşıma İKV Oynuyorum Diye sölediğimde Bana gülüyorlar nedeni İse Oyunun 1 level Fare Olayı
Onları Oyunu Çoğu kez ANlattım Ve Oyuna geldiler en az 5-6 arkadaşım yaklşık 4 hafta önce oyunu oynuolardı
Fakat bu akçe olaylarından Dolayı oyunu bıraktı hepsi..
Ama İV Adına şunu sölemeliyim Ki ikv nin değeri bilinmior..İkvden kazanılan paralar sobee nin diğer
oyunlarına yatırılıor.Nerden biliosun derken ikvde 1 ürün 1995 akçe İken diğer oyunlarda 1000 Akçe...
Onları Oyunu Çoğu kez ANlattım Ve Oyuna geldiler en az 5-6 arkadaşım yaklşık 4 hafta önce oyunu oynuolardı
Fakat bu akçe olaylarından Dolayı oyunu bıraktı hepsi..
Ama İV Adına şunu sölemeliyim Ki ikv nin değeri bilinmior..İkvden kazanılan paralar sobee nin diğer
oyunlarına yatırılıor.Nerden biliosun derken ikvde 1 ürün 1995 akçe İken diğer oyunlarda 1000 Akçe...
İKV Devrim niteliğinde bişey Tümn MMORPG Ler Aynı Hepsini oynadım İKV Gibisi yok ancak cok hata yapıldı İKV Bir nimet cok daha iyi yerlerde olmalı Süpercan oyunu Televizyonda reklam yapıldı 1 Ay Olmadan İKV i Geçmiştir KEsinlikle Metin 2 6 Milyon kişi oynuyor Dandik efektlerle İKV 5 Yılda Oyuncu kaybetti Önemli olan Ne yapacagını bilmektir Oyuncularla iç işe olup ne İstiyorlar Nasıl Bir Oyun Hayali Tasarladılar Bunlara önem vermediler İKV e para vermiyorum zaten 1000 TL i geçmiştir Çarlarda çalındı falan Hadi En iyisi oldun full Set Ne olucak amacsız Oynuyoruz aslında 49 Da kesildi Grup bölgesi sacmalıgı geldi Grup Bölgeleri Genişletme Paketimidir HAYIR. :|
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain