İKV Kaybediyor ( Tam Bir Rezillik )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: İKV Kaybediyor ( Tam Bir Rezillik )

Mesaj gönderen JouRney »

izdirapgrafik güzel anlatmış, oyunumuzun gerçekten büyük bir Reklam sorunu var ne yazık ki.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Infecter »

bu yazıyı yazmak için ne kadar uğraştın bilmiyorum ama kesinlikle boşuna yazmışsın. yönetim bu yazıyı kaale almıyacak ve oyuna olan ilgileri aynı kalacaktır.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Oyungezer dergisinde her ay bir yarışma yapılıyor ve bir ara ödül olarak 'İKV Derindeki Sır' kutusu veriliyordu.Free2Play dergisinde de incelemesi yapılmıştı ve yeniliklerden haberdar ediliyordu.Bu sayede oyuncu gelmiş midir acaba?
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Afedersiniz s.... 2 aylık bebe oyunun bile televizyonlarda reklamı var captain america sinemalara geliyo koskoca SUPERCAN yazıyo 5. seneye girecek olan oyunda daha reklamın r'si yok halbuki ikv ilk gözbebeği değilmi ilk değilmi şu oyunu junonlu hidralı gaffarlı çemberli karması bir video hazırlanıp 3-5 popüler kanala verilse facebook sayfasının 200 üstünde geçeceğinden hiç bir şüphem yok ama BEYİN BEDAVA
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

marasaldadas yazdı:internet bağlantım 2 gün yoktu bir çok cafeye gittim, çoğunda ikv yok. sorduğımda o da ne diyen çok oldu ama dandirikten bir sürü oyun var.
ben 2 yıl öncesine kadar ful internet kafeden oyun oynuyordum.sadece 1 kez ikv oynayan bi adama rastladım.mısır çarşısının orda yılan kesiyordu.
Kullanıcı avatarı
Sebebsiz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sebebsiz »

Bu Oyunu Dünyadada tanıtsanız Böyle bir Yönetim Anlayışı Ve işleyen sistemle fazla sürmaz 5 dsenede biter :mrgreen: Oyunun reklam sorunu falanda yok ;) ;) oyunu reklam yapan Oyuncudur ;) Sen oyuncuyu Hoş tut bak bakalım 1 oyuncu 10 Oyuncu Gözüyle Görmeye başlarsın :mrgreen: :arrow: Ama Bu Yönetim Olduğu müddetce Oyuncuyu Soğutan Yönetim oldukça Asla Reklamda yapsanız Büyümez ;) Hadi yalan diin..... :?: :?: :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Sebebsiz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sebebsiz »

Ayrıca Sen Okadar Büyük Bir Firmanın İçindesin TTNET gibi ;) Sırf para Harcamamak için Sadece kazanma endeksli Düşündüğünden dolayı Soobe De Adını gönüllü Yöneticiler Diye adlandırdığın YönetiM kadrosuyla OyunU yönetmeye çalışırsan Oyunda ne Disiplin kalır nede size olan Güven ..Sen Oyunculara Oyuncu içinden Zoptirik :D :D Kişiler tarafından yönetirsen bu iş fazla sürmaz aslanım batarsın demedi deme.. ;)
Kullanıcı avatarı
SAYGINBEY
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen SAYGINBEY »

Konunun güncel tutulması gerekiyor. Tüm DEV ve GM ekibinin bu konu hakkında açıklama yapmasını umuyoruz. Başta Nihat Özpay olmak üzere.
İlk klanlar şampiyonası Lodos Şampiyonu 2007
Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Çoğu Arkadaşıma İKV Oynuyorum Diye sölediğimde Bana gülüyorlar nedeni İse Oyunun 1 level Fare Olayı
Onları Oyunu Çoğu kez ANlattım Ve Oyuna geldiler en az 5-6 arkadaşım yaklşık 4 hafta önce oyunu oynuolardı
Fakat bu akçe olaylarından Dolayı oyunu bıraktı hepsi..
Ama İV Adına şunu sölemeliyim Ki ikv nin değeri bilinmior..İkvden kazanılan paralar sobee nin diğer
oyunlarına yatırılıor.Nerden biliosun derken ikvde 1 ürün 1995 akçe İken diğer oyunlarda 1000 Akçe...
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

İKV Devrim niteliğinde bişey Tümn MMORPG Ler Aynı Hepsini oynadım İKV Gibisi yok ancak cok hata yapıldı İKV Bir nimet cok daha iyi yerlerde olmalı Süpercan oyunu Televizyonda reklam yapıldı 1 Ay Olmadan İKV i Geçmiştir KEsinlikle Metin 2 6 Milyon kişi oynuyor Dandik efektlerle İKV 5 Yılda Oyuncu kaybetti Önemli olan Ne yapacagını bilmektir Oyuncularla iç işe olup ne İstiyorlar Nasıl Bir Oyun Hayali Tasarladılar Bunlara önem vermediler İKV e para vermiyorum zaten 1000 TL i geçmiştir Çarlarda çalındı falan Hadi En iyisi oldun full Set Ne olucak amacsız Oynuyoruz aslında 49 Da kesildi Grup bölgesi sacmalıgı geldi Grup Bölgeleri Genişletme Paketimidir HAYIR. :|
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain

“Genel Etkileşim” sayfasına dön